Μοιάζει με αυτή;
Θα θελαμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ούτε καν στο ντύσιμο
Φατσικά είναι η ίδια, απο κάτω και πέρα προφανώς υπάρχει διαφορά απο αυτή την υπερμούναρα στην φώτο (Ρωσίδα και αυτή επίσης)
Μοιάζει με αυτή;
Θα θελαμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ούτε καν στο ντύσιμο
Για ρίξε μια ματιά στο screenshot του τιτάνα Σμύρνη....2-3 σελίδες πίσωΚαμία χοντρούλα με βυζάρες παίζει;
ΟκκΓια ρίξε μια ματιά στο screenshot του τιτάνα Σμύρνη....2-3 σελίδες πίσω
Μεγάλε...αν δεν κάνω λάθος έχει γραφτεί ότι αυτή έφυγε από φυλής...1-2 μήνες νομίζωΓαμω το κερατο...
Παμε παλι...
Amber Alert, αγνωειται η Ηλεκτρα.
Πριν κανα 15ημερο νμζω εκει ηταν...ολο χανεταιΜεγάλε...αν δεν κάνω λάθος έχει γραφτεί ότι αυτή έφυγε από φυλής...1-2 μήνες νομίζω
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε αυτό το υπερμουνακι.Επιστροφή Ντιάνα μπανάνα στο Φιλιππίδου απάνω
Κάτω Κορίνα ρωσικό τανκ
Μέσα εμφανίζεται ένα αστεράκι από την Κολομβία με το όνομα Ναταλί .
μοντελισιο σώμα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες
Μικρά βυζάκια και ένα κωλαρακι σαν κορόμηλο με αρκετά μικρά τατού στο σώμα της με μια καυλωτικη πεταλούδα να ξεχωρίζει χαμηλά στη μέση.
Φουλ πρόγραμμα εκτός από πρωκτικό.
Ήρθε στο δωμάτιο, μιλάει μόνο ισπανικά γνωριστήκαμε,
Δήλωσε 21 ετών από Κολομβία και θα κάτσει μόλις ένα μήνα.
Ακριβώς αυτήν ψάχνω ΝΣμύρνη.πάνω που ανακάλυψα το ταλέντο της εξαφανίστηκε.καπου άκουσα και ότι γύρισε στην πατρίδα της για να φυλάει εγγόνια. Αν ξαναφορέσει φόρμα εργασίας πάντως θα κατέβω με τη μπάντα του δήμου.Εσύ λογικά ψάχνεις τη κοκκινομάλλα που πιο παλιά δούλευε Βέργας 6 και ακόμα πιο παλιά Αγκύρας 12α ,έχει εξαφανιστεί
Φίλε μου παρτες και τις δύο είναι κρίμα να έχουμε τόσο ωραία μουνιά κ να μην τα γαμάμε. Προσωπικά εμφανισιακά μου αρέσει ελάχιστα περισσότερο η Λίζα, σε υπηρεσίες περισσότερο η Γιασμίν.Γιασμίν ή Λίζα αξίζει περισσότερο ;
Ήτανε πετίτ και σίγουρα όχι μπαμπάτσικη....
Η Σοφία στο Φ27Α που κάνει ελ.στομ/τελειωτικό είναι μπαμπάτσικη με πολλά τατού και πλαστικές , εσύ λές την αδύνατη με σγουρό μαλλί μάλλον ?
...
Ακριβώς αυτήν ψάχνω ΝΣμύρνη.πάνω που ανακάλυψα το ταλέντο της εξαφανίστηκε.καπου άκουσα και ότι γύρισε στην πατρίδα της για να φυλάει εγγόνια. Αν ξαναφορέσει φόρμα εργασίας πάντως θα κατέβω με τη μπάντα του δήμου.
ναι 71 λέω αυτό με τα σκαλιά ,Βερονικα κοντούλα με ψιλοκανονικο σώμα.Το 71 σκέτο είναι αυτό με την απότομη σκάλα ? Βερόνικα κοντούλι με 1-1,5άρι ?
Η Σοφία στο Φ27Α που κάνει ελ.στομ/τελειωτικό είναι μπαμπάτσικη με πολλά τατού και πλαστικές , εσύ λές την αδύνατη με σγουρό μαλλί μάλλον ?
Το εγραψα και πριν...Σημαντικη ενημερωση για οσους ειχαν στανταρακι την Αγαπη απο Βενεζουελα τοτε που ηταν Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια και γυρω στα μεσα του Οκτωμβρη ειχε επιστρεψει Βενεζουελα..... Σημερα μεσημερι κατα τις 13:30 την ξαναπετυχα στο Ιασωνος 20 δεξι ισογειο, ξερετε εκει που τα βραδια ειναι η gilf Δαναη.....Επεστρεψε λοιπον το κοριτσι και φυσικα την ξανατιμησα μετα απο σχεδον 5 μηνες..... μου φανηκε και πιο μαυρισμενη κιολας.....Γενικα αποφευγω τις Λατινες αλλα η Αγαπη ειναι απο τις λιγες για εμενα τουλαχιστον λατινες που αξιζουν τοσο σε εμφανιση οσο κυριως για τον χαρακτηρα της.... η μονη λατινα που οσες φορες εχω παει δεν εχω κλαψει το 10ρικο.....