Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.757
- Πόντοι
- 32.478
Τα χάσαμε τα κορμιά πατριωτη;;;
Δυστυχώς το Διδυμου 27 εξακολουθεί να είναι κλειστό, με τους λογαριασμούς να βρίσκονται ακόμα στο ρόπτρο.
Τα χάσαμε τα κορμιά πατριωτη;;;
Δυστυχώς το Διδυμου 27 εξακολουθεί να είναι κλειστό, με τους λογαριασμούς να βρίσκονται ακόμα στο ρόπτρο.
Απο τις φωτο καλή φαινεταιEmily Liosion νέο μωρό , αξίζει ; Ξέρει κανένας.
Έχει γραφτεί ότι είναι η ίδια που ήταν στο Αγκύρας 9. Αν είναι η ίδια αξίζει γιατί είναι καβλιάρα και καλή στο δωμάτιο. Δες κριτική μου εκεί.Για την Έρικα από Ιωαννίνων 3 έχουμε κάποια περιγραφή εμφάνισης και απόδοσης στον αγώνα;
Ναι κ πολυ φοβαμαι θα ναι φολομβιανες...Στο 73β σκασανε καινούργιες κολομβιανες;
από ΕΥΔΑΠ είναι πόσο να πληρώνουν άραγε;;;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Έλλη 3 Κατερίνα και Ειρήνη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 8β Βερονικα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Ελένη ως γνωστόν κάθε Τετάρτη ρεπαρει.
Διδύμου 16 κλειστό.
Διδύμου 18β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18α κλειστό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 κλειστό και λογαριασμοί στο παραθυράκι
Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.
Αλκιβιάδου 16γ Ρόζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
χθες βρηκε να ερθει η ρανια,την δευτερα που ειχα παει μονο για την παρτυ της εκει ελειπε και ηταν αναγκη και να γινει το σκηνικο στο φυλης 56 με την μαλακισμενη την υπηρεσια...Μικρή τσάρκα πριν απο λίγο στα κεντρικά..
Φ65 όροφος Κορίνα, Ρουμανα μοντέλοκορμί με τατουαζ χειλάκια στο κωλομαγουλο.
Την ξεμοναχιασα στο σαλονι και μου είπε οτι δινει κώλο στο δωμάτιο με +50ε και οχι στα τέσσερα γιατί πονάει.
Φ84 Ράνια με μακρύ ξανθό μαλλί εξτενσιον. Πολύ ομορφη κοπέλα.
Φ56 Αουρορα με τα μεγαλα μασταρια.
Φ59 κατω Τζουλιάνα, Βραζιλιανα-Ισπανιδα δηλωσε η τσατσά, μαυριδερη ομορφη με αδύνατο κορμί.
Περασμα και απο Μετάξι.
Στο Κ32 υπόγειο Μελίνα ομορφη με πλαδαρό κορμί, ομορφουλα με απλό στα 15ε.
Μερικές φώτο απο Μετάξι.
Καλο σας βράδι!
ναι εκει ηταν κουκλα και καυλωμενη, μεσα στο δωματιο εδινε πονοχθες βρηκε να ερθει η ρανια,την δευτερα που ειχα παει μονο για την παρτυ της εκει ελειπε και ηταν αναγκη και να γινει το σκηνικο στο φυλης 56 με την μαλακισμενη την υπηρεσια...
Ωραία έχουμε επιστροφή Λίζας, κ μου είχε λείψει πολύ αυτό το μουνοκλανιδι που ρίχνει όταν βαράω στα 4....Φυλής 105 Γιασμίν και Λιζα.
Φυλής 61 Μελίσσα και Αντριάνα.
Φυλής 59 πάνω ανοικτό χωρίς κοπέλα ακόμα. Θα έρθει σε λίγο είπε η τσατσα.
Φωκαίας 13 υπόγειο σακιρα.
Φωκαίας 25 όροφος λαούρα λατίνα χοντρή.
Φωκαίας 27 υπόγειο Μελίσσα λατίνα.
Φωκαίας 27Β κλειστό.
Δίδυμου 22 Χριστίνα ξανθιά γύρω στα 35-40 με σχετικά καλό σώμα.
Διδυμου 27 πληρώθηκε η ΕΥΔΑΠ. Τανια και βικτωρια, η Ιβάνα έφυγε για 3 μήνες σύμφωνα με την τσατσα.
Φιλιππίδου 11 κάτω πέρασα το πρωί και ήταν η Βαλέρια , δεν έχασα την ευκαιρία αφού υπήρχε ησυχία,μες στην καύλα όπως πάντα η μιλφάρα!Μιας και λέτε για Λίζες,η Λίζα η ξερακιανη με το απίστευτο deep throat από Φιλλιπιδου την έχει δει κανείς?
Περασα με Λιοσίων 73Β με την Λούνα μια παχουλουλα ξανθιά από Κολομβία μου είπε η τύπισσα στο δωμάτιο δε ήταν κακη σε υπηρεσίες απλά μετά το σεξ έκλασε και κριντζαρα δε της είπα κάτι εννοείται πάντα είμαι ευγενικός,μετά το έπαιξα και έχυσα πολύ.Λιοσίων 73α πέρασα με μια Χίλαρι... μαύρουλα λατίνα .φόλα η τσατσά βαράει στο δεκάλεπτο