Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (11 μέλη και 199 επισκέπτες)

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Είδα μια με σιδεράκια και βυζιά ενισχυμένα.
Δεν είδα ασιατικά χαρακτηριστικά.
Μου φάνηκε Πολύ γλυκιά κοπέλα.
Δυστυχώς δούλευε με την υπηρεσία που χτυπάει στα έξι λεπτά..
Αυτή λέμε ψηλή ναι με σιδεράκια και τατουάζ. Φίλε Σμύρνη ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως έχει χαρακτηριστικά μάτια Φιλιππινέζας και σε ερώτηση μου για την καταγωγή της δήλωσε ότι είναι από φιλιππινες

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Τι ώρα περίπου την είδες?
Πάντως για αυτό έγραψα ότι δεν την είδαμε...
Πιστεύω ότι την έκρυβε η τσα2 μπας και κάνει και κανά δωμάτιο η Έμμυ.
Χτες περιπου στις 19:30 πάνω κάτω. Κανονικά την ανακοίνωσε. Μάλιστα περίμενα να βγει και από το δωμάτιο ενώ ήδη ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είχε πληρώσει για να περάσει μαζί της. Η Εμμυ ήταν και αυτή σε δωμάτιο

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Είδα μια με σιδεράκια και βυζιά ενισχυμένα.
Δεν είδα ασιατικά χαρακτηριστικά.
Μου φάνηκε Πολύ γλυκιά κοπέλα.
Δυστυχώς δούλευε με την υπηρεσία που χτυπάει στα έξι λεπτά..
Λογικά αυτή η ίδια Αναστασία είναι,τα ασιατικά χαρακτηριστικά που λενε κάποιοι είναι κυρίως τα μάτια της αλλά υπαρχουν τέτοιες φατσούλες και σε λάτιν.
Δεν την έχω πάρει οπότε δεν έχω σιγουρη άποψη.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλημέρα, στα χαρμόσυνα νέα της ημέρας, στο πρόγραμμα του Λιοσίων 73Β τώρα το πρωί έχουν αναρτήσει πάλι Myra.
Μύθος ή πραγματικότητα, θα μάθουμε σύντομα.
Τελικά το διόρθωσαν και έβαλαν την Κίρα, λῆξις συναγερμού

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Μαριάννα από Ουκρανία είπε η υπηρεσία.
Απλό πρόγραμμα και 69.
Με τατουάζ στο αριστερό μπούτι.
Αρκετά όμορφη!!!
Έβγαλε μια γλυκιά καύλα στο σαλόνι.
Δεν την έχω ξαναδεί κάπου.
Είπε ότι γνωρίζει Ελληνικά, Ισπανικά, Αγγλίκα και Ρωσσικά!!!

...
Γνωριζει επισης στενογραφεια,γραφομηχανη, λιγα λογιστικα και εχει και παπακι για εξωτερικες δουλειες... :2funny:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.446
Πόντοι
2.036
Οταν ειναι κλειστό το φωτακι σημαίνει οτι εχουν πληρώσει ηδη 5-6 πελάτες και περιμενουν να γαμησουν, το κλείνουν γιατι έτσι και αλλιως δε μπορούν να δεχτουν άλλους. Επρεπε να κάνεις μια βόλτα και να επιστρέψεις μετα απο καμμια ωρα. Αξιζει την αναμονη η Ιρίνα :smitten::smitten:μας ειναι αστέρι και μας αγαπάει ολους τους πελάτες της.
Αφού γράφεις διθυραμβικές κριτικές και τρέχουν όλοι μετά καρφωτοί.
Στο πορνομολ στην Ιάσονος στο (2) δεξιά στο υπόγειο. Νικόλ Ρωσίδα κατά δήλωσή της, ντυμένη όπως ακριβώς πρέπει να ντύνεται η πουτανα. Κόκκινα εσώρουχα, καλτσοδετες , Κόκκινα πορνοπάπουτσα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και μπήκα.
Στα 10 ευρώ είναι ληστεία.
Άπειρη δουλειά η κοπέλα, δεν την κόβω να μένει καιρό, καλή είναι και για 20ρικο κάνει εύκολα.
Πέρασα με Σονια στο φ86 αν δν κάνω λάθος! Στην είσοδο στον οίκο έμεινα λίγο παγωτό γιατί είναι πολύ επιβλητική παρουσία με βυζαρες και σωστό βάψιμο! Πέρασμα στο δωμάτιο όπου ξεκίνησε τρομερό τσιμπουκι με δονήσεις αλλά επειδή δεν έχω τελειώσει ποτέ με μπουκι της ζήτησα σεξακι! Εκεί λιγοοοοο σαν να δυσανασχέτησε και δεν έκανε κίνηση καν να κάτσει στα 4 η να με ρωτησει πως θέλω! Όποτε αμέσως εκατσε ιεραποστολικά όπου εκεί φάνηκε λίγο σαν να βαριέται και ήταν λίγο μηχανική ! Σε όλο αυτό μόνο οι βυζαρες βοηθούσαν σαν θέαμα! Μέχρι που άρχισα να κοιτάζω πρόσωπο όπου έπεφτε για τα καλά το φως πάνω της και έφαγα τρελή ξενερα ! Πρπεει να ναι καμία 50αρια θεωρώ αλλά κρατιέται καλά! Για να μην το χάσω το παιχνίδι γιατί μου φαινόταν μονότονο της ζήτησα να τον παίξω και να χύσω βυζια! Έτσι το τέλος ήρθε όπου μου τον άρπαξε στο στόμα της χωρίς να με αφήσει να την λερώσω! Συμπερασματικά : αν είσαι της πίπας και τελειώνεις , είναι εγγύηση (κάνει κάτι κουλά με δονήσεις πάνω στο πουτσο κεφάλι) ωστόσο αν δεν είσαι πίπας και θες γαμησακι είναι όχι από μενα! Εγώ που θέλω και τα δυο δεν νομίζω ότι θα την ξανά προτιμήσω κυρίως λόγω ηλικίας και της ήττας που έφαγα μόλις έσκασε ο φωτισμός στο πρόσωπο!
Φίλε αν δεν το έχεις καταλάβει κάτι παίρνεις κάτι χάνεις στα 10-20€ , στην συγκεκριμένη παίρνεις άνεση χρόνου, σχετική καθαριότητα και κώλο αλλά χάνεις από φρεσκάδα/αεροπλανικά, είναι 50+ ... εγώ που επίσης δεν τελειώνω εύκολα μόνο με πίπα 2/2 έχω κάτσει ~20λεπτό μαζί της οπού βρήκε τρόπο να με τελειώσει :cheesy:

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
379
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά δυστυχώς όπως πληροφορήθηκα η Βαλέρια από Ιάσωνος 20γ που ήταν στανταρακι μου για πολλά χρόνια σταματησε από τους οίκους λόγο υγείας ας της ευχηθούμε όλοι περαστηκα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Λοιπόν ας τα πω αναλυτικά γι'αυτές τις δύο απατεώνισσες, την Νικόλ και την κοντόχοντρη νευρική μαυρομάλλα βάβω τσατσά που δουλευει και στο Λιοσίων 73 πάνω.
Καταρχάς μπήκε η Νικόλ ψυχρή και σοβαρή και μου κάνει νόημα σε φάση "περίμενε μισό λεπτό και επιστρέφω" και πήγε μάλλον για σαλονάρισμα.
Όταν ξαναήρθε γδυνόταν με αργές κινήσεις για να σκοτώσει χρόνο.
Δε μιλάει ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά.
Οταν την χαϊδευα στην αρχή, καθόταν ακίνητη και με κοίταζε θυμωμένη.
Η πίπα της ήταν διεκπεραιωτική, της έλεγα να με κοιτάξει αλλά δεν.
Πάνω λοιπόν που το πουτανάκι ήταν έτοιμο να κάτσει πάνω μου, η τσατσά χτύπησε πόρτα πριν καν περάσει πεντάλεπτο (!!!) που να της μαραθούν τα χέρια και ακούστε αυτό, η πουτανίτσα σταμάτησε κι άρχισε να ντύνεται για να φύγει!
Είπα στην τσατσά ότι ούτε 5' δεν είμαι μέσα και αντί να μαζευτεί φώναζε κι από πάνω και μου λέει σε φάση και καλά χαριστικά ότι έχω άλλα 5 λεπτά.
Έλα όμως που το πουτανάκι όπως είπα δεν καταλαβαίνει ελληνικά και πήγε στην πόρτα να ρωτήσει την τσατσά τι να κάνει και γυρνώντας πίσω μου 'δειχνε η παλιοκαριόλα "άλλο 1'" και της λέω "5 είπε η κυρά σου".
Μ'αυτά και μ'αυτά μου 'πεσε εντελώς, γιατί δεν υπάρχει για μένα πιο ξενερωτικό πράγμα από τη δυσαρέσκεια και την απροθυμία της παρτενέρ γενικά, και την απατεωνιά των επαγγελματιών ειδικά.
Προσπαθούσα για κάνα δίλεπτο να τον σηκώσω μπας και σώσω το εικοσάρικο, μπήκα για λίγο αλλά είχα ξενερώσει και της είπα να φύγει.
Καθώς ντυνόμασταν η τσατσά ξαναχτύπησε την πόρτα, φώναζε και μου λεγε κάτι τσάτσικες παπάτζες του στυλ "σε θυμήθηκα" (παίζει να μην έχω ξαναπεράσει σε δωμάτιο με αυτήν υπηρεσία) και "όταν με βλέπεις θα λακάς".
Και όταν βγήκα απ'το δωμάτιο το σαλόνι ήταν άδειο!
Δεν υπήρχε δηλαδή λόγος βιασύνης.
Φεύγοντας την έκραξα και άκουσε τις φωνές και ένας συναγωνιστής που είχε μόλις μπει στον οίκο.
Η τσατσά δεν τόλμησε να βγει απ'το δωματιάκι αλλά μου φώναζε κι αυτή.
Μαύρο και μακάρι απέλαση και στις δύο.
μισελ και παλι μισελ...εγγυηση ετων.Μεχρι και οι 29 κατασκευαστες πλυντηριων την συνιστουν

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα ,ας γραψω με ποιες περασα το τελευταιο διαστημα,Σοφια κ Μαρτινα απο φωκαιας 27 υπογειο(οχι μαζι,ξεχωριστα κ διαφορετικες μερες)Σοφια ωραιο σωμα ,μετρια φατσα,ωραια ελευ8ερη πιπα κ στο γαμιση ηταν καλη,Μαρτινα ,συνολικα πολυ ωραια (με το π την ειδα 1η φορα,λεω ωπα τι μωρο ειναι αυτο)μεσα απλο προγραμμα,κ γενικα μετρια πραγματα,Ναταλι απο φυλης στα ψηλα(στο 54 νομιζω?)ωραιο μωρο με ωραια κωλαρα(στα 4 ειναι το ζουμι)την εχω παρει 3 φορες ,φτανει νομιζω,δεν μιλαει ελληνοαγγλικα,καλα περασα μεσα αλλα μπαινει με το κινητο για να κοιταει την ωρα?ελεοςκ τελος Γιασμην απο φυλης 105 ,1η φορα την ειδα ,ωραιο μωρο ,αρκετα καλη μεσα,το μονο μειον οτι μπηκε μεσα αρκετα νωρις,ουτε καν δεν ειχα ξενττυ8ει,αυτα,καλα γαμησια

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
επισης λεω σημερα να παω να δω πως ειναι η Κιρα αν μ κανει κλικ 8α περασω αλλιως 8α παω για Ντιανα(αν δουλευει)?

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Καλησπέρα.εχει γυρίσει το Ειρηνακι Φωκαιας17β;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Σε μερικα 2η όταν πέρασα

Φ71α Μαριάννα
Φ71 Ελλη
Φ84α Ράνια

Φιλιπ11α Αλίνα και Λίνα
Φιλιπ11β Ντιάνα

Φ59πάνω Σάντυ βγήκε χορεύοντας και Μιλάνα υποτιθεται ρωσίδα μελαχρινή,μήπως είναι η Ραντα μάλλον που δεν έχω δεί;
Φ59κάτω κλειστά

Φ66α Ιλόνα

Φ56 Λίντα καινούργια είπε Λατίνα μελαχρινή μελαμψή στο κλασικό κολομβιάνικο σουλούπι σώμα με λίγα πιασίματα,χαμογελαστή ,οκ κοπέλα αλλά όχι κάτι ουάου.

Φωκ7 υπ. κλειστά
Τα 7 κι 9 ανοιχτά μάλλον με τις κλάσικ πρωινές ως κάποια ώρα συνήθως.

Φωκ27α Σοφία μελαχρινή λατίνα με δεμένο κορμί χωρίς λίπη ,μικρό στήθος,
πρόσωπο πιό νάσιοναλ τζεογκράφικ προς ινδιάνα δηλ. αλλά θα έκλεινε οπότε τώρα λογικά άλλη κοπέλα.

Απ τα υπόλοιπα τα περισσότερα ανοιχτά πλην 86άρια,84β ,69α στα κεντρικά.
Μέτρια κίνηση,χαλαρή ατμόσφαιρα.
Επίσης να πώ ότι κάποια σπίτια αλλάζουν κοπέλα ή ανοίγουν μετά τις 8-10μμ αναλόγως.

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Επίσης να πώ ότι κάποια σπίτια αλλάζουν κοπέλα ή ανοίγουν μετά τις 8-10μμ ανααναλόγως
Όντως από τις 5 που αλλάζει η βάρδια μερικά δεν ανοίγουν φώτα τουλάχιστον μέχρι τις 6:30.....
Σε μερικα 2η όταν πέρασα

Φ71α Μαριάννα
Είναι η Μαριάννα από ουκρανία που ακούστηκε ότι έπεζε μπάλα χτες στο Φ59 όροφο??

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Όντως από τις 5 που αλλάζει η βάρδια μερικά δεν ανοίγουν φώτα τουλάχιστον μέχρι τις 6:30.....

Είναι η Μαριάννα από ουκρανία που ακούστηκε ότι έπεζε μπάλα χτες στο Φ59 όροφο??
Ηταν στο δωμάτιο αλλά απ ότι κατάλαβα είναι μάλλον η Μαριάννα η λατίνα πρώην Σάρα από Περγάμου κ Φωκ27α κλπ. η μελαχρινή με πιασίματα όχι η πετιτ.

Την έχω ξαναδεί εκεί με την ίδια υπηρεσία.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Ηταν στο δωμάτιο αλλά απ ότι κατάλαβα είναι μάλλον η Μαριάννα η λατίνα πρώην Σάρα από Περγάμου κ Φωκ27α κλπ. η μελαχρινή με πιασίματα όχι η πετιτ.

Την έχω ξαναδεί εκεί με την ίδια υπηρεσία.
Συναγωνιστή έχεις καμοια να προτείνεις καλής εμφάνισης δεύτερη βάρδια καθημερινή ημέρα εκτός λατινες?? Έχω καιρό να κατέβω τη 2 βάρδια κ με τα νέα ονόματα που εμφανίστηκαν γιαυτο ρωτάω...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Συναγωνιστή έχεις καμοια να προτείνεις καλής εμφάνισης δεύτερη βάρδια καθημερινή ημέρα εκτός λατινες?? Έχω καιρό να κατέβω τη 2 βάρδια κ με τα νέα ονόματα που εμφανίστηκαν γιαυτο ρωτάω...
Έχω την εντύπωση ότι μόνο σε λατίνες παίζει ανανέωση αυτόν τον καιρό άν εξαιρέσεις κάποιες μολδαβές τον τελευταίο μήνα,κυρίως στο φυλ 59 να τσεκάρεις όπου αλλάζουν συχνά οι κοπέλες,επίσης στα φωκ7 και 9 κυρίως τρίτη η Αννίτα κι η Ρωξάνα.
Άντζελα φωκ7 λείπει,Κωνσταντίνα λείπει ,Ρίτα,Ειρήνη,Ιρίνα,Ντιόνα βουλγάρα λείπουν,ΑΕντζυ όποτε θυμάται κλπκλπ.
Γενικά αν δε γουστάρς λατίνες ψιλοκλάφτα,λείπουν και πολλές εμβληματικές εντωμεταξύ.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Έχω την εντύπωση ότι μόνο σε λατίνες παίζει ανανέωση αυτόν τον καιρό άν εξαιρέσεις κάποιες μολδαβές τον τελευταίο μήνα,κυρίως στο φυλ 59 να τσεκάρεις όπου αλλάζουν συχνά οι κοπέλες,επίσης στα φωκ7 και 9 κυρίως τρίτη η Αννίτα κι η Ρωξάνα.
Άντζελα φωκ7 λείπει,Κωνσταντίνα λείπει ,Ρίτα,Ειρήνη,Ιρίνα,Ντιόνα βουλγάρα λείπουν,ΑΕντζυ όποτε θυμάται κλπκλπ.
Γενικά αν δε γουστάρς λατίνες ψιλοκλάφτα,λείπουν και πολλές εμβληματικές εντωμεταξύ.
Κατάλαβα πάλι στα ίδια θα παίξω μπάλα.....κρίμα που ήθελα ανανέωση κ κάτι νέο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις info....

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Πέρασμα νωρίτερα από Λιοσίων 73Β με τη νέα πιτσιρίκα Κίρα.
Πρόκειται για μια όμορφη, αρκετά αδύνατη κοπέλα, γύρω στα 20 και 1,68 ύψος, με ανοιχτόχρωμα μάτια και αισθησιακό μουτράκι. Μου θύμησε πολύ σε στυλ και σωματότυπο την πιτσιρίκα Σοφία όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Βέργας 3. Πρώτη ξενέρα, μας λέει η υπηρεσία ότι η κοπέλα έκαψε δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και θα βγει off στο pit stop για διάλειμμα, να περάσουμε πάλι αργότερα. Της δώσατε το μουνί στο χέρι, Σαρδανάπαλοι. Μαζί της δούλευε η Έμμυ με συνεχόμενα δωμάτια.
Πέρασμα αργότερα λοιπόν, όπου η κοπέλα δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Πρόσχαρη κοπέλα, φρέσκια και με λίγο τρακ (αν και την έχει δασκαλέψει καλά η Έμμυ). Ξεκινήσαμε με μπαλαμούτι στο όρθιο και φιλιά στο σώμα, δυστυχώς σε εμένα φιλιά στο στόμα δεν έδωσε. Η κοπέλα καβλώνει και γουστάρει πολύ γλείψιμο κατεβάζοντας υγρά. Μόλις ήταν έτοιμη, περάσαμε προφυλακτικό και είχαμε δύο στάσεις, ιεραποστολικό και πισωκολλητό όπου έγινε και η κατάθεση, με βαριές ανάσες και αναστεναγμούς. Στα πολύ μείον, βαράνε πόρτα στα 8 λεπτά.
Γενικά μια θετική εμπειρία, πιστεύω πως αξίζει έστω μια δοκιμή αλλά με το μαλακό παιδιά μην το σπάσετε το κορίτσι, ακόμα δεν ήρθε.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Μικρή βόλτα για scouting, χθες στις 20:00, μετά από αρκετό καιρό:
....
Διδύμου 18Β: Κατερίνα, το γνωστό ΑΜΕΑ. Σαλονάρισε ολόγυμνη, με πολύ κοντό κούρεμα, το οποίο την έκανε να μοιάζει με τρόφιμο του ΠΙΚΠΑ.
Αυτή η Κατερίνα με το κοντό κούρεμα, τί μέρος του λόγου είναι? Το αγορίστικο κούρεμα, με τα μεγάλα μάτια και στόμα που έχει, την κάνουν να μοιάζει λίγο με την Lisa Minelli...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.005
Πόντοι
4.926
Αυτή η Κατερίνα με το κοντό κούρεμα, τί μέρος του λόγου είναι? Το αγορίστικο κούρεμα, με τα μεγάλα μάτια και στόμα που έχει, την κάνουν να μοιάζει λίγο με την Lisa Minelli...
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Η Κατερίνα είναι μια ιερόδουλος, ΑΜΕΑ, η οποία εκδίδεται σε διάφορα πορνεία της Διδύμου, Λιοσίων και Ιάσωνος. Δεν είναι κακό παιδί, απλά φαίνεται να έχει διάφορα προβλήματα υγείας, πιθανόν, ψυχιατρικού τύπου. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το κοντό κούρεμα. Κάποιες φορές θυμίζει ανανά και κάποιες άλλες είναι λες και κουρεύτηκε στο ΙΚΑ. Υπήρχε περίοδος, στην Ιάσωνος, που δούλευε με αποκριάτικη περούκα, από τα Jumbo και έμοιαζε σαν κομπάρσος, σε επιθεώρηση του Σεφερλή, στο Δελφινάριο. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό. Τα τελευταία χρόνια, για να τραβήξει πελατεία, το εμπλούτισε με γλυφοκώλι και ένα φεγγάρι, στην Λιοσίων, δεχόταν και χύσιμο στην μάπα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom