n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.743
- Πόντοι
- 46.232
κλειστό.Φώκαιας 19 είναι η Μιχαελα με την πατουρα αεροδρόμιο?
κλειστό.Φώκαιας 19 είναι η Μιχαελα με την πατουρα αεροδρόμιο?
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!! Μακάρι να είχαμε τέτοια ενημέρωση σε κάθε βάρδια... πραγματικά φοβερός αλάνι.συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Αντριανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73β Έμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Σακιρα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α κλειστό.
Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Λιοσιων 79α κλειστό.
Λιοσιων 79β κλειστό.
Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Ελένη και Μιλα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 2 κλειστό.
Βεργας 6α Μπαρμπορα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Βεργας 6β κλειστό.
Βεργας 7 Τίνα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
πατουρα που σου αρέσει έχει και η Λάουρα Φωκαιας 25α πήγαινε τσέκαρε.Φώκαιας 19 είναι η Μιχαελα με την πατουρα αεροδρόμιο?
Φυλής 105 δεξιά Γιασμην μελαχρινή με μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά πετιτ λ λατινα, λεπτή με πολύ ωραίο κορμί, 1-1.5αρι στητο βυζι, τατουαζ φιδάκι χαμηλά κάτω στη σπονδυλική στήλη και ένα στο στομάχι , απλό πρόγραμμα, περιμένω να τη τιμήσω, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Είσαι Υπεργαλαξιακος Πορνοδιδασκαλος..Απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ.πατουρα που σου αρέσει έχει και η Λάουρα Φωκαιας 25α πήγαινε τσέκαρε.
Σε εμένα όχι με τα λόγια αλλά μου έδωσε να καταλάβωΠαιδια ερωτηση το ανεφερα πιο πριν με τη σαρα απο φωκαιας 25 σας εχει τυχει να σας λεει να την γλυφετε κωλο μουνι απο μονη της??
Κι εμενα το ιδιο φιλαρακι παντα κανει γιατι με εχει μαθει οτι γουσταρω. Βεβαια μετα οταν βγαινω απο το μπουρδελο ξεθολωμενος μετανιωνω την ωρα και την στιγμη που εγλειψα την κωλοτρυπιδα και φτυνω συνεχως μεχρι να φτασω στο αμαξι . Εκει εχω παντα στοματικο διαλυμμα και μεντος για την απολυμανση . Απο τυχη ζουμε…Σε εμένα όχι με τα λόγια αλλά μου έδωσε να καταλάβω
Μια φορά μπήκε μέσα έβγαλε το φωσφιριζε στριγκαγκι που φοράει εδώ και 3 χρόνια
Ξάπλωσε με την πλάτη και τέντωσε τα πόδια της.
Έχει δασκάλα τη Τζανίνα μάλλον.....γιατί σίγουρα αυτή θα της έμαθε να λεει έτσι....Παιδια ερωτηση το ανεφερα πιο πριν με τη σαρα απο φωκαιας 25 σας εχει τυχει να σας λεει να την γλυφετε κωλο μουνι απο μονη της?
Τι εστι Αμιρα? Περιγραφή?Διδυμου 27 μονη της η Αμιρα.
Δε ζεις από τυχη, ζεις γιατί το γκροβερ δε βγάζει υγρά για να κολλησεις κάτι. Το πολυ πολυ να γλυφεις σάλια άλλου. Αλλά απ'οτι ξέρω και η Τζανινα και η Σαρα πλένονται πριν από κάθε πελατη για να είναι δελεαστικο και μοσχομυριστο το γκροβερ τους.Κι εμενα το ιδιο φιλαρακι παντα κανει γιατι με εχει μαθει οτι γουσταρω. Βεβαια μετα οταν βγαινω απο το μπουρδελο ξεθολωμενος μετανιωνω την ωρα και την στιγμη που εγλειψα την κωλοτρυπιδα και φτυνω συνεχως μεχρι να φτασω στο αμαξι . Εκει εχω παντα στοματικο διαλυμμα και μεντος για την απολυμανση . Απο τυχη ζουμε…
Τι εστι Αμιρα? Περιγραφή?
Η Τζανινα δουλεύει κάθε μέρα? Και σε ποια βάρδια?Δε ζεις από τυχη, ζεις γιατί το γκροβερ δε βγάζει υγρά για να κολλησεις κάτι. Το πολυ πολυ να γλυφεις σάλια άλλου. Αλλά απ'οτι ξέρω και η Τζανινα και η Σαρα πλένονται πριν από κάθε πελατη για να είναι δελεαστικο και μοσχομυριστο το γκροβερ τους.
Όσο για τον κίνδυνο ηπατίτιδας πρεπει να είσαι πολυ μαλαξ για να κολλησεις γιατί πρέπει να σου έρθει σκατιλα κι εσυ θα βάζεις γλώσσα μέσα. Ντιπ για ντιπ χαϊβανι δηλαδή και αρχοντομαλακας! Αγαπουλης απο τους λίγους!
Μόνο έτσι μπορείς να την τσιμπήσεις, αλλά και παλι η βιβλιογραφία λέει ότι πρέπει να φας και καμια φακή για να έχεις τις όποιες πιθανοτητες.
Α! Και να έχει η κοπέλα ηπατίτιδα, πραγμα απίθανο σε μια ιερόδουλη να ασκεί το επάγγελμα της με ένα εκ των τεσσάρων δυνατών αφροδισιων (HIV και ηπατιτιδες). Κανένας εργοδότης δεν θα την προσλαμβανε.