Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Σάρα τώρα στο 25Ξέρουμε ποιες παίζουν τώρα στα Φώκαιας, 27αρια και 25αρια?
Σάρα τώρα στο 25Ξέρουμε ποιες παίζουν τώρα στα Φώκαιας, 27αρια και 25αρια?
φορά τα χρήματα μου στην γνωστή μουναρα Kataleya!!! Την καλ
Μπορει να κολλησει covid-19 απο τα πρωκτικα σαλια του προηγμουμενου θετικου στον covid-19 κωλοτρυπιδολατρη.Δε ζεις από τυχη, ζεις γιατί το γκροβερ δε βγάζει υγρά για να κολλησεις κάτι. Το πολυ πολυ να γλυφεις σάλια άλλου. Αλλά απ'οτι ξέρω και η Τζανινα και η Σαρα πλένονται πριν από κάθε πελατη για να είναι δελεαστικο και μοσχομυριστο το γκροβερ τους.
Όσο για τον κίνδυνο ηπατίτιδας πρεπει να είσαι πολυ μαλαξ για να κολλησεις γιατί πρέπει να σου έρθει σκατιλα κι εσυ θα βάζεις γλώσσα μέσα. Ντιπ για ντιπ χαϊβανι δηλαδή και αρχοντομαλακας! Αγαπουλης απο τους λίγους!
Μόνο έτσι μπορείς να την τσιμπήσεις, αλλά και παλι η βιβλιογραφία λέει ότι πρέπει να φας και καμια φακή για να έχεις τις όποιες πιθανοτητες.
Α! Και να έχει η κοπέλα ηπατίτιδα, πραγμα απίθανο σε μια ιερόδουλη να ασκεί το επάγγελμα της με ένα εκ των τεσσάρων δυνατών αφροδισιων (HIV και ηπατιτιδες). Κανένας εργοδότης δεν θα την προσλαμβανε.
Να περιμένω άραγε πότε θα εμφανιστεί τζανινα ή να πάω να γλείψω τη Σάρα? Δεν έχω δει καμία από τις 2Σάρα τώρα στο 25
Και μονο που θα γαμησεις εκει που γαμησε καποιος με covid-19 θα κολλησεις...Μπορει να κολλησει covid-19 απο τα πρωκτικα σαλια του προηγμουμενου θετικου στον covid-19 κωλοτρυπιδολατρη.
ΑΥΤΗ!Αδέρφια ποια παίρνει πιπαρες τώρα το απόγευμα να πάω?
Στο 73 πάνω η γνωστή Λάνα η γεματουλα?Φυλής 105 η μελαχρινή πιπίνα Γιασμίν.
Φωκαίας 13 υπόγειο η Έμμιυ.
Φωκαίας 27 όροφος Εβελίνα,το Ιρινόσπιτο κλειστό όταν πέρασα.
Λιοσίων 73 κάτω η μελαχρινή Εύα,πάνω η (διάσημη κατά την τσατσά) κατάξανθη Λάνα.
Στο Βέργας 7 υπόγειο η κοντή μιλφ Άννα, στο πάνω πέφτει ξυλίκι μέσα!
Update: μια κοντή χοντρούλα,η Τίνα.
Εισαι μερακλης. Μην ανεβασεις ομως στροφες και το πεθανεις στο γαμησι το γκιλφ.Καλησπέρα αλάνια . Αναζητώ την πιο μεγάλη σε ηλικία που κυκλοφορεί σε οποιοδήποτε στούντιο η ρδελο της Αθήνας. Δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση κιλά κλπ. Ευχαριστώ
Καλησπέρα,για Καρίνα είσαι σίγουρος?Μου είχε πει ότι 5 του μήνα θα εφευγετώρα live
Ιάσωνος 46 Καρίνα μελαχρινή μιλφ με μακρύ μαλλί, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
εμένα μου είπε ότι θα φύγει τη ΠέμπτηΚαλησπέρα,για Καρίνα είσαι σίγουρος?Μου είχε πει ότι 5 του μήνα θα εφευγε
H μεγαλος μερακλης ειναι ή θα παει με ετοιμη διαθηκη στο χερι....Εισαι μερακλης. Μην ανεβασεις ομως στροφες και το πεθανεις στο γαμησι το γκιλφ.
Αυτή,ναι.Στο 73 πάνω η γνωστή Λάνα η γεματουλα?
Τη Καρμεν λογικά θα λες, με κάστανο σκούρο μαλλί λεπτή με 1.5αρι βυζι, δε την έχω δοκιμάσειΌσο αφορά το Μετάξι έκανα μια βόλτα χθες πρωι και είδα στο στενό της Πέρδικκας στο δεξί δελο μια ωραία καβλιτσα, αδυνατη με ευθυτενες κορμοστασιά, καλη αρκετά φάτσα, αλλά βαριεστημενο σαλοναρισμα. Το πορνοενστικτο - αραχνοαισθηση μου με προειδοποίησε για φωλα (οχι πως θα τη γάμαγα, αλλά λέω). Ισχύει @n.smirni76 ; Ή κάνω λάθος; Θεωρητικά ήταν το καλυτερο μουνακι του Μεταξουργείου την ώρα που περασα, πρωι.
Μπορει να κολλησει covid-19 απο τα πρωκτικα σαλια του προηγμουμενου θετικου στον covid-19 κωλοτρυπιδολατρη.
Χθές πήγα στην Φυλής και περίμενα στο δωμάτιο την Χριστίνα την Ρουμάνα να έρθει.
Στο σαλόνι ειχαν μαζευτεί κάποιοι τύποι και περίμεναν να δούνε την κοπέλα.
Εγω τους άκουγα χωρις ομως να μπορώ να τους δω..
Άκουσα λοιπόν τους πιο κάτω διαλόγους.
Βγήκε η τσαατσα , προφανώς είδε κάποιον αλλοδαπό και ειπε only greek please.
Κάποιος Έλληνας εσπευσε να υπερασπιστεί τον αλλοδαπό και αρχισε να φωνάζει και να ζητάει τον λόγο γιατί δέχεστε μόνο Έλληνες και αυτό είναι απαράδεκτο και η κοπέλα είναι και αυτη ξενη , είστε ρατσιστές κλπ.
Τότε η Χριστίνα βγήκε τσαμπουκαλεμενη και ρώτησε την πολύ λογική ερώτηση.
Εσύ οταν δεν σου αρέσει μια κοπέλα πας μαζί της;
Εγω γιατί να πάω ;
Κάθησα και το σκέφτηκα και νομίζω όλες οι πλευρές εχουν δίκιο κατά κάποιο τρόπο.
Είναι η φύση της εργασίας τέτοια που δεν μπορούν να μπουν κανόνες.
Παρακαλώ μήν αρχίσετε απαντήσεις του τύπου 'καλα έκανε, οι τύποι είναι βρωμιάρηδες κλπ' γιατι δεν είναι ο κανόνας.
Έχει δουλέψει και με άλλα ονόματα στα Ρεμουνδου 21α ,Βέργας 3 ,Φυλής 109β ,παλιότερα τα καταπινε κανονικόταταΚατάθεση στην Σάντρα στο Ιάσωνος 1γ.
Η Σάντρα μοιαζει εξωτερικα αρκετα με την Λιλιαν , ισως μια πιο αναβαθμισμενη version. Μυριζει αλκοολ απο μακριά.Προγραμμα ιδιο με της Λίλιαν και οποιος κατάλαβε καταλαβε...
Εγω αντιστάθηκα σθεναρά. Χυσιμο στο στομα της. Την βρίσκετε στον οικο απο της 6 το πρωϊ μεχρι της 4 το απόγευμα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
To 66α ειναι αυτο με την κοκκινη πορτα;Φυλής 66α Καιτη η κοντή κοκκινομάλλα πιτσιρικά , σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, όπως κάτω από τον αυχένα και αναμεσα στα βυζια , απλό πρόγραμμα.
Όντως, τώρα θυμήθηκα το όνομα. Πολυ καλο μουνι.Τη Καρμεν λογικά θα λες, με κάστανο σκούρο μαλλί λεπτή με 1.5αρι βυζι, δε την έχω δει