Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.396
- Πόντοι
- 2.036
Έφυγε πολύ κασέρι από τις 20/12 μέχρι και χθές, δοκίμασα αρκετές κοπέλες κυρίως Φυλής αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω για όλες κριτικές, πολύ δουλεία, θα κάνω μία γρήγορη σύνοψη για μερικές που μου έμειναν :
*η εμφάνιση είναι με τα δικά μου υποκειμενικά γούστα
Βανέσσα, Χωματιανού 11Α, εμφάνιση 7+ , υπηρεσίες για απλό 8+
Άννα, Φυλής 67, "Ιταλίδα" , εμφάνιση 5,5-6, ελ.στοματικό/τελείωμα σώμα, υπηρεσίες/συμπεριφορά 8+
Μαριάννα, Φυλής 71Α, Λατίνα μικρή πολλά τατού, εμφάνιση 7,5 , ελ.στοματικό/τελείωμα σώμα, υπηρεσίες/συμπεριφορά 6,5
Μαργκώ, Λιοσίων 73Β, εμφάνιση 8, ελ.στοματικό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 8+
Μόνικα, Φιλλιπίδου 11Α, εμφάνιση 6, απλό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 6,5
Ρωξάνα, Φυλής 74δεξιά υπόγα, εμφάνιση 8 για milf , απλό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 7
Άννα, Μ.Α 21 ισόγειο+όροφος(παλιά Ι20), Λατίνα, εμφάνιση 5 , ελ.στομ., υπηρεσίες/συμπεριφορά 9 (για Λατίνα), έχει άπειρη πελατεία πάκια-προσοχή για ΣΜΝ εδώ στο ελ.στομ.
Φόλα/μακριά, Νάντια, Ι30Β υπόγα, έγραψα κριτική.
*η εμφάνιση είναι με τα δικά μου υποκειμενικά γούστα
Βανέσσα, Χωματιανού 11Α, εμφάνιση 7+ , υπηρεσίες για απλό 8+
Άννα, Φυλής 67, "Ιταλίδα" , εμφάνιση 5,5-6, ελ.στοματικό/τελείωμα σώμα, υπηρεσίες/συμπεριφορά 8+
Μαριάννα, Φυλής 71Α, Λατίνα μικρή πολλά τατού, εμφάνιση 7,5 , ελ.στοματικό/τελείωμα σώμα, υπηρεσίες/συμπεριφορά 6,5
Μαργκώ, Λιοσίων 73Β, εμφάνιση 8, ελ.στοματικό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 8+
Μόνικα, Φιλλιπίδου 11Α, εμφάνιση 6, απλό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 6,5
Ρωξάνα, Φυλής 74δεξιά υπόγα, εμφάνιση 8 για milf , απλό, υπηρεσίες/συμπεριφορά 7
Άννα, Μ.Α 21 ισόγειο+όροφος(παλιά Ι20), Λατίνα, εμφάνιση 5 , ελ.στομ., υπηρεσίες/συμπεριφορά 9 (για Λατίνα), έχει άπειρη πελατεία πάκια-προσοχή για ΣΜΝ εδώ στο ελ.στομ.
Φόλα/μακριά, Νάντια, Ι30Β υπόγα, έγραψα κριτική.