Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
το ονομα του αρχειου της φωτο εχει το τηλ, με κινητο πατας παρατεταμεναΠου ειναι το τηλ δεν βλεπω
το ονομα του αρχειου της φωτο εχει το τηλ, με κινητο πατας παρατεταμεναΠου ειναι το τηλ δεν βλεπω
μήπως Ντάρια?Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή
Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.
Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια
Φωκαίας
13 Σαμίρα λατινα μελαχρινη κοντή
17 κάτω Μιχαελα
17 πάνω Ξένια. Γνωστή από παλιά. Έχει δουλέψει και σε στούντιο. Παλιά ήταν κορμαρα, τώρα έχει πάρει κιλά αλλά παραμείνει όμορφή. Μελαχρινή μακρύ μαλλί.
19. Μιχαελα λατινα. Ξανθιά με βυζαρες και κωλαρα αεροδρόμιο.
27 ισόγειο. Η γνωστή πλέον Ιρίνα. Αναμονή 3 άτομα.
Φυλής 65 η μαυρούλα Μπέτι
Φυλής 59 επάνω. Ρομινα και Σαντυ.
Διδυμου 27 Αμίρα και Φωτεινή
Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή με αναμονή 3 άτομα για πάρτι της. Βαρβάρα, ούτε να με πληρώσει. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και δεν έχει ροστερ.
Βέργας 7 Σαμπινα. Χαμός από δωμάτια και αναμονή
Λιοσίων 73 ισόγειο. Η ψηλή ξανθιά Σαμίρα
Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.
Σόρρυ τότεφολοΜαρια γραφει..
Έχω κριτική στο Φωκαίας 25.Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Γύρω στις 7.30Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....
Εδώ.Που ειναι το τηλ δεν βλεπω
Μην εμπιστεύεστε τον τύπο. Και ποιό παλιά ζήτησε εξυπηρέτηση και κέρναγε δωμάτιο. Τον εξυπηρέτησα και όσο κέρασε εσάς τόσο κέρασε και εμένα.Θυμαται καποιος την φολομαρια απο φυλης ουγγαρεζα ελεγε (αλβανιδα ηταν) λεπτη με βυζαρες φυσικες, οποιος μου την βρει κερναω 2 γαμισια μινιμουμ
Τι να πα να κάνουμε τότε;Πιο εύκολη λύση οι πελάτες να μην φτύνουν, γλυφουν, ξεσκατιζουν, κατουράνε και χύνουν σε εμφανή σημεία
Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά με ψώνιαοι συνήθεις περίπατοι μας
Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά Πόσες
Πόσες φορές έχω περάσει Ιάσωνος ανάμεσα στα πρεζόνια και νύχτα, όντως μιλάμε για μεγάλο χέστη...Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά με ψώνια
Κέρβερα πέρασα 20:00 ακριβώς χθες και στο Δ27 ήταν και η Ιβάννα εντελώς στν κόσμο της, η φάτσα της είχε μία αποβλακωμένη μ΄όνιμη έκφραση, απόκοσμη σχεδόν...Φωκαίας 27 στο υπόγειο ένα ανυπέρβλητο μοντελάκι ονόματι Μαρτίνα, που αν δεν το είχαν γαμήσει 4 πακιστανικές ψωλές πιο πριν θα το είχα δοκιμάσει οπωsδήποτε.
Πήρα λοιπόν το ποδήλατο και κατευθύνθηκα προς Κροκεών 6 που στο κάτω υπήρχε η πανέμορφη Νεφέλη και μια κοντοπίθαρη Mπιάνκα, πολύ μινιόν.
Στη συνέχεια πήγα στο Κηφισού 30 όπoυ ήταν η Ντάνα με το jανθό μπουκλέ μαλλί και η σχιστομάτα Βίκη. Πήρα την Ντάνα και πέρασα πολύ καλά. Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Στο Φωκαίας 27 πάνω η Σάρα-λατίνα πιτσιρίκα
Στο Λιοσίων 73 πάνω είδα μόνο τη Λούνα
Στο κάτω η ξανθιά Σαμίρα
Σόρρυ λάθος παράθεση, παέι στο Κέρβερα η απάντησηΚέρβερα πέρασα 20:00 ακριβώς χθες και στο Δ27 ήταν και η Ιβάννα εντελώς στν κόσμο της, η φάτσα της είχε μία αποβλακωμένη μ΄όνιμη έκφραση, απόκοσμη σχεδόν...
Καλημέρα, συναγωνιστή.Καλησπέρα μύστες λέω να δοκιμάσω την ρουμπι απ λοσιων 73 το μόνο που με φρεναρει ότι έχει 4, 5 πολύ κακες κριτικές απ συναγωνιστές και μια καλή απ τον @n.smirni76 .. Και κάτι άλλο Εάν έχει περάσει κάποιος τώρα τελευταία με Μαρία Φώκαιας 13 αυτή με τα γυαλιά μια γνώμη δεν είναι του γούστου μου απλώς έκανε επιθετικό σαλοναρισμα κ φαίνεται λίγο εκφυλο..