Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (10 μέλη και 225 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 27 στο υπόγειο ένα ανυπέρβλητο μοντελάκι ονόματι Μαρτίνα, που αν δεν το είχαν γαμήσει 4 πακιστανικές ψωλές πιο πριν θα το είχα δοκιμάσει οπωsδήποτε.
Πήρα λοιπόν το ποδήλατο και κατευθύνθηκα προς Κροκεών 6 που στο κάτω υπήρχε η πανέμορφη Νεφέλη και μια κοντοπίθαρη Mπιάνκα, πολύ μινιόν.
Στη συνέχεια πήγα στο Κηφισού 30 όπoυ ήταν η Ντάνα με το jανθό μπουκλέ μαλλί και η σχιστομάτα Βίκη. Πήρα την Ντάνα και πέρασα πολύ καλά. Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Στο Φωκαίας 27 πάνω η Σάρα-λατίνα πιτσιρίκα
Στο Λιοσίων 73 πάνω είδα μόνο τη Λούνα
Στο κάτω η ξανθιά Σαμίρα

Τελευταία τροποποίηση:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.332
Πόντοι
5.435
Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια

Φωκαίας

13 Σαμίρα λατινα μελαχρινη κοντή

17 κάτω Μιχαελα

17 πάνω Ξένια. Γνωστή από παλιά. Έχει δουλέψει και σε στούντιο. Παλιά ήταν κορμαρα, τώρα έχει πάρει κιλά αλλά παραμείνει όμορφή. Μελαχρινή μακρύ μαλλί.

19. Μιχαελα λατινα. Ξανθιά με βυζαρες και κωλαρα αεροδρόμιο.

27 ισόγειο. Η γνωστή πλέον Ιρίνα. Αναμονή 3 άτομα.

Φυλής 65 η μαυρούλα Μπέτι

Φυλής 59 επάνω. Ρομινα και Σαντυ.

Διδυμου 27 Αμίρα και Φωτεινή

Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή με αναμονή 3 άτομα για πάρτι της. Βαρβάρα, ούτε να με πληρώσει. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και δεν έχει ροστερ.

Βέργας 7 Σαμπινα. Χαμός από δωμάτια και αναμονή

Λιοσίων 73 ισόγειο. Η ψηλή ξανθιά Σαμίρα

Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια

Φωκαίας

13 Σαμίρα λατινα μελαχρινη κοντή

17 κάτω Μιχαελα

17 πάνω Ξένια. Γνωστή από παλιά. Έχει δουλέψει και σε στούντιο. Παλιά ήταν κορμαρα, τώρα έχει πάρει κιλά αλλά παραμείνει όμορφή. Μελαχρινή μακρύ μαλλί.

19. Μιχαελα λατινα. Ξανθιά με βυζαρες και κωλαρα αεροδρόμιο.

27 ισόγειο. Η γνωστή πλέον Ιρίνα. Αναμονή 3 άτομα.

Φυλής 65 η μαυρούλα Μπέτι

Φυλής 59 επάνω. Ρομινα και Σαντυ.

Διδυμου 27 Αμίρα και Φωτεινή

Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή με αναμονή 3 άτομα για πάρτι της. Βαρβάρα, ούτε να με πληρώσει. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και δεν έχει ροστερ.

Βέργας 7 Σαμπινα. Χαμός από δωμάτια και αναμονή

Λιοσίων 73 ισόγειο. Η ψηλή ξανθιά Σαμίρα

Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
φολοΜαρια γραφει..:confused:

φυλης.jpg
Σόρρυ τότε
Νόμιζα πώς φολομαρια ήταν κάποιο σλανγκ.
Επίσης έγραψε για Ουγγαρέζα και θυμάμαι μόνο την Άντζελα να δηλώνει τέτοια καταγωγή

Κατάλαβα σε ποια αναφέρεσαι
Φόλα μεγατόνων όντως

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.914
Πόντοι
13.636
Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Έχω κριτική στο Φωκαίας 25.
Είναι από τα καλύτερα μωράκια που έχουν εμφανιστεί τελευταία.

Ψάχνοντας βρήκα και τον τρόπο να το απολαύσω χωρίς ενόχληση αυτή τη φορά!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλησπέρα μύστες λέω να δοκιμάσω την ρουμπι απ λοσιων 73 το μόνο που με φρεναρει ότι έχει 4, 5 πολύ κακες κριτικές απ συναγωνιστές και μια καλή απ τον @n.smirni76 .. Και κάτι άλλο Εάν έχει περάσει κάποιος τώρα τελευταία με Μαρία Φώκαιας 13 αυτή με τα γυαλιά μια γνώμη δεν είναι του γούστου μου απλώς έκανε επιθετικό σαλοναρισμα κ φαίνεται λίγο εκφυλο..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.332
Πόντοι
5.435
Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....
Γύρω στις 7.30

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Που ειναι το τηλ δεν βλεπω
Εδώ.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Θυμαται καποιος την φολομαρια απο φυλης ουγγαρεζα ελεγε (αλβανιδα ηταν) λεπτη με βυζαρες φυσικες, οποιος μου την βρει κερναω 2 γαμισια μινιμουμ
Μην εμπιστεύεστε τον τύπο. Και ποιό παλιά ζήτησε εξυπηρέτηση και κέρναγε δωμάτιο. Τον εξυπηρέτησα και όσο κέρασε εσάς τόσο κέρασε και εμένα.

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.233
Πόντοι
201

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά Πόσες

Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά με ψώνια
Πόσες φορές έχω περάσει Ιάσωνος ανάμεσα στα πρεζόνια και νύχτα, όντως μιλάμε για μεγάλο χέστη... :shit:

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Φωκαίας 27 στο υπόγειο ένα ανυπέρβλητο μοντελάκι ονόματι Μαρτίνα, που αν δεν το είχαν γαμήσει 4 πακιστανικές ψωλές πιο πριν θα το είχα δοκιμάσει οπωsδήποτε.
Πήρα λοιπόν το ποδήλατο και κατευθύνθηκα προς Κροκεών 6 που στο κάτω υπήρχε η πανέμορφη Νεφέλη και μια κοντοπίθαρη Mπιάνκα, πολύ μινιόν.
Στη συνέχεια πήγα στο Κηφισού 30 όπoυ ήταν η Ντάνα με το jανθό μπουκλέ μαλλί και η σχιστομάτα Βίκη. Πήρα την Ντάνα και πέρασα πολύ καλά. Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Στο Φωκαίας 27 πάνω η Σάρα-λατίνα πιτσιρίκα
Στο Λιοσίων 73 πάνω είδα μόνο τη Λούνα
Στο κάτω η ξανθιά Σαμίρα
Κέρβερα πέρασα 20:00 ακριβώς χθες και στο Δ27 ήταν και η Ιβάννα εντελώς στν κόσμο της, η φάτσα της είχε μία αποβλακωμένη μ΄όνιμη έκφραση, απόκοσμη σχεδόν...
:zombie:

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Κέρβερα πέρασα 20:00 ακριβώς χθες και στο Δ27 ήταν και η Ιβάννα εντελώς στν κόσμο της, η φάτσα της είχε μία αποβλακωμένη μ΄όνιμη έκφραση, απόκοσμη σχεδόν...
:zombie:
Σόρρυ λάθος παράθεση, παέι στο Κέρβερα η απάντηση

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.005
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα μύστες λέω να δοκιμάσω την ρουμπι απ λοσιων 73 το μόνο που με φρεναρει ότι έχει 4, 5 πολύ κακες κριτικές απ συναγωνιστές και μια καλή απ τον @n.smirni76 .. Και κάτι άλλο Εάν έχει περάσει κάποιος τώρα τελευταία με Μαρία Φώκαιας 13 αυτή με τα γυαλιά μια γνώμη δεν είναι του γούστου μου απλώς έκανε επιθετικό σαλοναρισμα κ φαίνεται λίγο εκφυλο..
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Για την Ρούμπι έχουν γραφτεί 5 κακές κριτικές. Πόσες θέλεις να διαβάσεις, για να πειστείς ότι η κοπέλα θα σε κεράσει φόλα. Όσον αφορά την Μαρία, η συγκεκριμένη είναι μία άσχημη πουτάνα, η οποία προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα. Υποτίθεται, ότι υπάρχει ενημέρωση για να αποφευχθεί η περίπτωση της φόλας. Όταν κάποιοι είστε αυτοκτονικοί και πηγαίνετε, εις γνώση σας, στο στόμα του λύκου, μην γράφετε κριτικές μετά, θάβετε τα κορίτσια και αναθεματίζετε την τύχη σας.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Δεν είναι του παρόντος νήματος αλλά Κυριακή 13:17 και ακόμα δεν έχει σκάσει κυριακάτικο.
Έγινε κάτι; είσαστε καλά;
Από ενδιαφέρον ρωτάω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom