Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 3.184
- Πόντοι
- 3.412
Σχετικά με την Μαρτίνα η τσατσά μου είπε ότι την βρίσκουμε και φυλής 71..τι πρόγραμμα κάνει;
Μιλάμε για χεστη όχι αστεία, αυτός έλεγε εδώ είναι φουλ επικίνδυνα και πίσω του περπατούσε μια γριά με ψώνια
Σχετικά με την Μαρτίνα η τσατσά μου είπε ότι την βρίσκουμε και φυλής 71..τι πρόγραμμα κάνει;
χτες π χα καβλες κατεβηκα να δω ποια 8α σουβλισω,περασα σε ορισμενα κ κατεληξα να δοκιμασω την Μαρτινα στο φωκαιας 27 υπογειο,ωραιο μωρο αλλα δεν 8α ξαναπαρω,μετρια πραματα μεσα κ το χειροτερο η τσατσα χτυπησε πορτα αρκετα νωρις αλλα εκατσα 2 λεπτα ακομα για να τελιωσω,επισης πηγα να δω πως ειναι η Ρουμπι,δε με τραβηξε,καλο σωμα αλλα στη μουρη δε μαρεσε,(ενω εχουν γραφτει κακες κριτικες γι αυτην,οτι ειναι φολα,το σαλονι γεματο...)
εδω η μαλακισμενη τσατσογρια ουτε τ ονομα της δεν ηξερετύπε διευκρίνισε αν εκεί που θα τη βρείς ειναι και η μαλακισμένη που βαράει πορτες στο 7λεπτο συμφωνα με τη κριτική του @Pa Luki Luk
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε πρέπει να εφαρμοσθεί το σχέδιο με τα αυγά και τις βασιλόπιτες. Θα παιδευόμαστε για καιρό....
καλά δεν ειναι κάποιος να τραμπουκίσει αυτες τις τσατσάδες ; κάτσε στο κουζινάκι και αλοιμονο σου ετσι και σε ακουσω ξαν΄λα πές της...
χαχαχα θα θελα να το δω αυτο απο κάποιον βαρβάτο μυστη να χει βγει με τα σωβρακα εξω και να την απειλει. Ε τη γαμιόλα.
Aπλο σερβις θα ειναι, λαδια μπουζι φιλτροΜην την πειράξεις πολύ την Ιρίνα, θέλω να την γαμησω κι εγώ σήμερα
εδω η μαλακισμενη τσατσογρια ουτε τ ονομα της δεν ηξερε
Πρωινή κατάθεση στην Αντριαννα στο Χωματιανου 11, σε λιγο θα περασω απο Ιρινα, πιο μετα στη 2η βαρδια θα γαμηθουν Ρουμπι και Μαρτινα. Αν μου μεινει καθολου σπερμα θα παω νυχτα στη Σαμπινα. Εχτες βραδι κερδισα στο ξυστο 100ε. Πρεπει να επενδυθουν.
Μαρτινα ουτε στο φυλης 71 κατω ουτε στο 71 πανω,εκει ομως μπηκα με την Σανελ ξανθοκαστανη ωραιο σωματακι ,ηρεμη μιση βενεζουελα μιση Αργεντινα,απλο προγραμμα ,δεν ηθελε ελευθερο που της προτεινα,καλη συνευρεση περασα καλα,αν μπορουσα να συννενοηθω και στα ισπανικα θα ηταν καλυτερα !!! επισης ηταν και μια 2η λατινα η Βερονικα μικροσωμη αδυνατη μελαχρινη αλλα πολυ ομορφη,σε απλο προγραμμα,την εχω ξαναδει αλλα δεν εχω δοκιμασει,τοτε η τσατσα ειχε αναφερει για ποδολαγνεια και αυταρχικο... κατι που δεν με τραβηξεΦώκαιας 27 β υπόγειο είναι η Σάρα προς το παρών
πες μας μετα εμπειρια απο Ρουμπι αν επαιξε ελευθερο και πως συμπεριφερθηκε...Πρωινή κατάθεση στην Αντριαννα στο Χωματιανου 11, σε λιγο θα περασω απο Ιρινα, πιο μετα στη 2η βαρδια θα γαμηθουν Ρουμπι και Μαρτινα. Αν μου μεινει καθολου σπερμα θα παω νυχτα στη Σαμπινα. Εχτες βραδι κερδισα στο ξυστο 100ε. Πρεπει να επενδυθουν.
Πρωινή κατάθεση στην Αντριαννα στο Χωματιανου 11, σε λιγο θα περασω απο Ιρινα, πιο μετα στη 2η βαρδια θα γαμηθουν Ρουμπι και Μαρτινα. Αν μου μεινει καθολου σπερμα θα παω νυχτα στη Σαμπινα. Εχτες βραδι κερδισα στο ξυστο 100ε. Πρεπει να επενδυθουν.