Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Σμυρνη τι ξερεις ρε αδερφεδε λέει την Άντζελα, τη Μαρία λέει τη λεπτή με τις βυζάρες, πιο μεγάλες από της Άντζελας
Σμυρνη τι ξερεις ρε αδερφεδε λέει την Άντζελα, τη Μαρία λέει τη λεπτή με τις βυζάρες, πιο μεγάλες από της Άντζελας
Πολύ σωστα τα λες. Για τη συγκεκριμένη αν υπήρχε αστυνομία στην πορνεία θα έπρεπε να την είχε συλλάβει κ να της αφαιρουσε την άδεια επαγγέλματος κ άμεση απέλαση στην Αλβανία....Κάηκαν πολλά 20αρικά από πολύ κόσμο στην μαλάκω αυτή. Μιλάμε για απίστευτα κακότροπη πουτάνα η φολομαρία. Μακάρι να μην ξαναγυρίσει τύπε μομου.
εδώ και μια εβδομάδα έκανε προπονήσεις στο Σεραφειο και σήμερα βούτηξε να πιάσει το σταυρό στον Πειραιά αλλά τελικά έπιασε πουλιάΗ Τζέσικα άφαντη αυτές τις μέρες?
Ισχυει βεβαια και χαλια να περναγες στο δωματιο μετα θα τραβαγες μια μαλακια μαζι της επειδη ηταν τοσο μουναραΠολύ σωστα τα λες. Για τη συγκεκριμένη αν υπήρχε αστυνομία στην πορνεία θα έπρεπε να την είχε συλλάβει κ να της αφαιρουσε την άδεια επαγγέλματος κ άμεση απέλαση στην Αλβανία....
φολοΜαρια γραφει..Την Άντζελα λες
Κοντοπουτανο με βυζάρες και έκφυλο πρόσωπο
Αγνοείται η τύχη της μετά τον Αύγουστο
40€ και 40€ απο την καυλα εσυ το συνολο 80Θυμαται καποιος την φολομαρια απο φυλης ουγγαρεζα ελεγε (αλβανιδα ηταν) λεπτη με βυζαρες φυσικες, οποιος μου την βρει κερναω 2 γαμισια μινιμουμ
Παλιες καλες εποχες μου θυμισες αρχηγε μου.....Στο αυτο το προγραμα που εκανε ποιο παλια η Ξενια απο Φωκαιας 17 εβαλε και καποιο ωραια καλουδια εξτραδακια. ....Μου ειπε οτι θα εργαζεται για λιγες ημερες στην απογευματινη βαρδυα. Τωρα οτι αφορα και για την Γιαννα Μολδαβη ΑΖURUBU δεν θα ξεχασω της στιγμες που την επερνα και εχτος μπουρδελου με καλο δωρακι φυσικα.Παλιες καλες εποχες μου θυμισες αρχηγε μου.....
Που ειναι το τηλ δεν βλεπω40€ και 40€ απο την καυλα εσυ το συνολο 80
για δε παιρνεις καμμια τετοια..
..αν υπαρχει ακομα..
τηλ πανω στη φωτο..
Ισχυει βεβαια και χαλια να περναγες στο δωματιο μετα θα τραβαγες μια μαλακια μαζι της επειδη ηταν τοσο μουναρα
το ονομα του αρχειου της φωτο εχει το τηλ, με κινητο πατας παρατεταμεναΠου ειναι το τηλ δεν βλεπω
μήπως Ντάρια?Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή
Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.
Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια
Φωκαίας
13 Σαμίρα λατινα μελαχρινη κοντή
17 κάτω Μιχαελα
17 πάνω Ξένια. Γνωστή από παλιά. Έχει δουλέψει και σε στούντιο. Παλιά ήταν κορμαρα, τώρα έχει πάρει κιλά αλλά παραμείνει όμορφή. Μελαχρινή μακρύ μαλλί.
19. Μιχαελα λατινα. Ξανθιά με βυζαρες και κωλαρα αεροδρόμιο.
27 ισόγειο. Η γνωστή πλέον Ιρίνα. Αναμονή 3 άτομα.
Φυλής 65 η μαυρούλα Μπέτι
Φυλής 59 επάνω. Ρομινα και Σαντυ.
Διδυμου 27 Αμίρα και Φωτεινή
Αγκύρας 9 Ντιανα αδύνατη κοντή με αναμονή 3 άτομα για πάρτι της. Βαρβάρα, ούτε να με πληρώσει. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και δεν έχει ροστερ.
Βέργας 7 Σαμπινα. Χαμός από δωμάτια και αναμονή
Λιοσίων 73 ισόγειο. Η ψηλή ξανθιά Σαμίρα
Όροφος. Η Ρουμπι. Ότι καλύτερο είδα σήμερα. Πανέμορφο πιπίνι λατινα, με στήθος στητό και τέλειο κωλαράκι. Δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά από εμφάνιση σκίζει.
Σόρρυ τότεφολοΜαρια γραφει..
Έχω κριτική στο Φωκαίας 25.Αλλά η Μαρτίνα τριγυρνάει στο μυαλό μου...
Γύρω στις 7.30Τι ώρα είδες την Ρούμπι τυπε; 1910 που πέρασα περίπου ήταν ακόμα η Λουνα.Σε ερώτηση μου στη τσατσά αν έχει άλλη κοπέλα ,μου είπε το "αστειακι" ότι έχει και άλλη αλλά την κρατάει για εκείνη....