Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Τη βγάζεις την κουκούλα όταν ρουφάς τα μουνόζουμα;
Ίσως χρησιμοποιεί καλαμάκι.
Τη βγάζεις την κουκούλα όταν ρουφάς τα μουνόζουμα;
Επιβάλλεται και κατούρημα.Διπλή κατάθεση ξανά σήμερα στο μοντέλακι Ιρίνα.. Δεν χορταινεις με μια φορά μαζι της απλα δε χορταινεις.
Σημερα της εκανα και ποδολαγνεία, της εγλειψα τα πέλματα μπρος πισω πανω κάτω. Πολυ καθαρη και δεκτική στο γλείψιμο.Αρνουμαι να πλυνω τα δόντια μου, θελω να εχω τη γεύση απο τα πατουσάκια της στο στομα μου. Ανταλλάξαμε Instagram και ανανεωσαμε ραντεβού.
Πέθανα στο γέλιο.. αρνούμαι να πλύνω τα δόντια μου λέει δοκίμασες roubi Λιοσίων 73..?Διπλή κατάθεση ξανά σήμερα στο μοντέλακι Ιρίνα.. Δεν χορταινεις με μια φορά μαζι της απλα δε χορταινεις.
Σημερα της εκανα και ποδολαγνεία, της εγλειψα τα πέλματα μπρος πισω πανω κάτω. Πολυ καθαρη και δεκτική στο γλείψιμο.Αρνουμαι να πλυνω τα δόντια μου, θελω να εχω τη γεύση απο τα πατουσάκια της στο στομα μου. Ανταλλάξαμε Instagram και ανανεωσαμε ραντεβου
Νομίζω κάπου έχει αναφερθεί πρόσφατα πως απουσιάζει αυτό το καιρό.Παιδιά ξέρει κανείς άμα δουλεύει σήμερα η Σαμπινα
Αφού με το που γραφτεί καλός λόγος τρέχουν όλοι σαν λυσσασμένοι, που'ναι η Μύρα οεο !?Φωκαίας 27Β μεγάλη αναμονή για την Ιρινα. Πρώτη φορά περίμενα τόση ώρα για να περάσω αλλά άξιζε τον κόπο. Ήρθε και η Ναταλί που είναι μιλφάκι δυνατό. Δυστυχώς δεν κάνουν παρτούζα οπότε πέρασα με Ιρίνα. Την επόμενη θα πάρω Ναταλί γιατί μου φάνηκε πολύ καβλομιλφάρα.
Ναι εκεί ήταν κατά την 13.00 που πέρασα , ανοικτό και το 11αΧαίρετε, ξέρει κανένας αν δουλεύει τώρα η Αντριάνα από Χωματιανου;
Ευχαριστώ πολύ!Ναι εκεί ήταν κατά την 13.00 που πέρασα , ανοικτό και το 11α
Τι είναι το ίνσταγκραμ τηςΔιπλή κατάθεση ξανά σήμερα στο μοντέλακι Ιρίνα.. Δεν χορταινεις με μια φορά μαζι της απλα δε χορταινεις.
Σημερα της εκανα και ποδολαγνεία, της εγλειψα τα πέλματα μπρος πισω πανω κάτω. Πολυ καθαρη και δεκτική στο γλείψιμο.Αρνουμαι να πλυνω τα δόντια μου, θελω να εχω τη γεύση απο τα πατουσάκια της στο στομα μου. Ανταλλάξαμε Instagram και ανανεωσαμε ραντεβού.
Με την Μύρα πάντα άξιζε η αναμονή αφού εκτός από την καλή εμφάνιση ιδρωνε για τα καλά την φανέλαΑφού με το που γραφτεί καλός λόγος τρέχουν όλοι σαν λυσσασμένοι, που'ναι η Μύρα οεο !?
Πάτησα like γιατί έχω σκάσει μύτη κι εγώ έτσι σε σπιτάκι ΦυλήςΤώρα που λέτε για κουκούλα θυμήθηκα σήμερα που είδα έναν συναγωνιστή να μπαίνει Λιοσίων 73 πάνω με μάσκα κορονοιου έπιανε από μάτια, ίσα που έβλεπε, μέχρι όλο το πιγουνι μέχρι κάτω, φόραγε γυαλιά ηλίου και καπέλο. Προφανώς για κάλυψη μια και το σημείο δεν είναι καθόλου διακριτικό σε βλέπουν όλοι αλλα έτσι όπως ήταν και αυτός μου ήρθε να βάλω τα γέλια.
Ε! όσο νυχτώνει το κρύο δυναμώνει οπότε ένα ζιβάγκο φοριέται.Μπαίνω Εξηκιου 18 λέει η υπηρεσία το κορίτσι μας μόλις ήρθε. Βγαίνει μια θεία με τζην παντελόνι και ένα πουλόβερ σαν ζιβάγκο. Έλα να περάσουμε καλά μου λέει. Εσύ είσαι η κοπέλα την ρωτάω; Ναι μου λέει γιατί; Επειδή σε είδα ντυμένη της λέω και μπερδεύτηκα. Μόλις ήρθα από το σπίτι μου. Πως θα έρθω γυμνή;;;
Δεν μπορεί, μας τρολάρουν, δεν γίνονται αυτά