n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Μέχρι τις 2000 περίπου κάθεταιΦιλε μου μέχρι τι ωρα ειναι συνεχίζει και απόγευμα η μόνο πρωινή βαρδια ?
Μέχρι τις 2000 περίπου κάθεταιΦιλε μου μέχρι τι ωρα ειναι συνεχίζει και απόγευμα η μόνο πρωινή βαρδια ?
Απορώ και εγώ τι της βρίσκουν φίλε.Πέρασα με την Ιρίνα από Φώκαιας..της πουτανας...μέτρια μεσα
Εγινε αγορίνα ευχαριστώΜέχρι τις 2000 περίπου κάθεται
σκεμπές ο [skembés] Ο13 : (λαϊκότρ.) η κοιλιά και το στομάχι, κυρίως όταν θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι πλαδαρά και προτεταμένα: Έκανε σκεμπέ από το πολύ φαΐ. || στομάχι σφαγμένου ζώου από το οποίο παρασκευάζεται πατσάς. [τουρκ. işkembe -ς με αποβ. του αρχικού άτ. φων.]Τι εννοεις σκεμπε;
Τη βγάζεις την κουκούλα όταν ρουφάς τα μουνόζουμα;Δοκίμασε να γαμήσεις φορώντας κουκούλα. Θα δεις αύξηση στην στυση 135% . Δοκιμασμένο με την πριγκίπισσα Ιρίνα και την υποπριγκίπισσα Σαμπίνα.
Τη βγάζεις την κουκούλα όταν ρουφάς τα μουνόζουμα;
Επιβάλλεται και κατούρημα.Διπλή κατάθεση ξανά σήμερα στο μοντέλακι Ιρίνα.. Δεν χορταινεις με μια φορά μαζι της απλα δε χορταινεις.
Σημερα της εκανα και ποδολαγνεία, της εγλειψα τα πέλματα μπρος πισω πανω κάτω. Πολυ καθαρη και δεκτική στο γλείψιμο.Αρνουμαι να πλυνω τα δόντια μου, θελω να εχω τη γεύση απο τα πατουσάκια της στο στομα μου. Ανταλλάξαμε Instagram και ανανεωσαμε ραντεβού.
Πέθανα στο γέλιο.. αρνούμαι να πλύνω τα δόντια μου λέει δοκίμασες roubi Λιοσίων 73..?Διπλή κατάθεση ξανά σήμερα στο μοντέλακι Ιρίνα.. Δεν χορταινεις με μια φορά μαζι της απλα δε χορταινεις.
Σημερα της εκανα και ποδολαγνεία, της εγλειψα τα πέλματα μπρος πισω πανω κάτω. Πολυ καθαρη και δεκτική στο γλείψιμο.Αρνουμαι να πλυνω τα δόντια μου, θελω να εχω τη γεύση απο τα πατουσάκια της στο στομα μου. Ανταλλάξαμε Instagram και ανανεωσαμε ραντεβου
Νομίζω κάπου έχει αναφερθεί πρόσφατα πως απουσιάζει αυτό το καιρό.Παιδιά ξέρει κανείς άμα δουλεύει σήμερα η Σαμπινα
Αφού με το που γραφτεί καλός λόγος τρέχουν όλοι σαν λυσσασμένοι, που'ναι η Μύρα οεο !?Φωκαίας 27Β μεγάλη αναμονή για την Ιρινα. Πρώτη φορά περίμενα τόση ώρα για να περάσω αλλά άξιζε τον κόπο. Ήρθε και η Ναταλί που είναι μιλφάκι δυνατό. Δυστυχώς δεν κάνουν παρτούζα οπότε πέρασα με Ιρίνα. Την επόμενη θα πάρω Ναταλί γιατί μου φάνηκε πολύ καβλομιλφάρα.
Ναι εκεί ήταν κατά την 13.00 που πέρασα , ανοικτό και το 11αΧαίρετε, ξέρει κανένας αν δουλεύει τώρα η Αντριάνα από Χωματιανου;