You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.161
- Πόντοι
- 46.232
Η Ιλονα από τα Φιλιππιδου 11 είναι ή καινούργια?έχεις περιγραφή?φυλής 59 πάνω Ιλόνα "ρωσίδα" όπως δηλώνει αλλά στον οίκο έπαιζε στη διαπασών αλβανικά ντιριντάχτα μπουζουκοτράγουδα τα οποία φυσικά τα τραγουδούσε η ίδια σε άπταιστα αλβανικά Δοκιμάστηκε τελικά μετά από ασφυκτική πίεση στο σαλόνι αλλά τελικά δεν ήταν φόλα
μάλιστα
μπορώ να πω πως ήταν αρκετά ευδιάθετη μέσα στο δωμάτιο και την ίδρωσε τη φανέλα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.787
- Πόντοι
- 3.246
είναι λίγο τσουπωτή με μονοκόμματη σωματοδομή και 2,5άρια βυζιά, διάσπαρτα τατουάζ, σχετικά καυλωτική φάτσα και μεγάλα μαύρα κοκάλινα γυαλιά... συνήθως βγαίνει με κάτι κόκκινα δυχτυωτά που καλύπτουν όλο το σώμα τηςΗ Ιλονα από τα Φιλιππιδου 11 είναι ή καινούργια?έχεις περιγραφή?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.161
- Πόντοι
- 46.232
Αυτή από Φιλιππίδουείναι λίγο τσουπωτή με μονοκόμματη σωματοδομή και 2,5άρια βυζιά, διάσπαρτα τατουάζ, σχετικά καυλωτική φάτσα και μεγάλα μαύρα κοκάλινα γυαλιά... συνήθως βγαίνει με κάτι κόκκινα δυχτυωτά που καλύπτουν όλο το σώμα της
Ευχαριστώ φίλεΚαλησπέρα, συναγωνιστή. Ξέρω, για ποια κοπέλα μιλάς. Δεν ανέβηκα, για να δω ποια δούλευε εκείνη την ώρα. Την προηγούμενη, που ανέβηκα (Παρασκευή), ήταν η Ιλόνα. Μια μπαμπάτσικη, από την Ρωσία.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Έκανα λίγο υπομονή τρία δωμάτια και πέρασα με Μάργκο..
Δεν είναι τόσο αποστειρωμενη όπως τελευταία...αφήνει γλυψειμο στο στήθος ... δεν έβαλα δάχτυλα όπως παλιά,δεν ήθελα να χαλάσω την φάση με άκυρο από μεριά της..
Τα βυζιά της έχουν μεγαλώσει λίγο και πάνω σε αυτό το σαμιαμιδι δείχνουν τεράστια.
Γαμηετε δυνατά και δείχνει ότι γουστάρει.
Εγώ προσωπικά περνάω για την πίπα της πού τον βάζει όλο μέσα και νοιώθεις κάτι να πάλλεται στο πουτσοκεφαλοσου.
Για εμένα η καλύτερη πίπα στα τόσα χρόνια στους οικείους καί έξω..
Σκέφτομαι αν το έκανε ακαποτο τι θα ήταν.
Μάγκες γνώμη μου μήν με φάτε..
Δεν παύει να είναι μια καλή επιλογή...
Ευτυχώς την πρόλαβα στης αρχές στο φωκ 13 που ήταν πολύ καλύτερη.
Το χρωστάω σέ έναν φίλο από εδώ μέσα που με έστειλε πριν αποκτήσει φήμη..
Δεν είναι τόσο αποστειρωμενη όπως τελευταία...αφήνει γλυψειμο στο στήθος ... δεν έβαλα δάχτυλα όπως παλιά,δεν ήθελα να χαλάσω την φάση με άκυρο από μεριά της..
Τα βυζιά της έχουν μεγαλώσει λίγο και πάνω σε αυτό το σαμιαμιδι δείχνουν τεράστια.
Γαμηετε δυνατά και δείχνει ότι γουστάρει.
Εγώ προσωπικά περνάω για την πίπα της πού τον βάζει όλο μέσα και νοιώθεις κάτι να πάλλεται στο πουτσοκεφαλοσου.
Για εμένα η καλύτερη πίπα στα τόσα χρόνια στους οικείους καί έξω..
Σκέφτομαι αν το έκανε ακαποτο τι θα ήταν.
Μάγκες γνώμη μου μήν με φάτε..
Δεν παύει να είναι μια καλή επιλογή...
Ευτυχώς την πρόλαβα στης αρχές στο φωκ 13 που ήταν πολύ καλύτερη.
Το χρωστάω σέ έναν φίλο από εδώ μέσα που με έστειλε πριν αποκτήσει φήμη..
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.566
- Πόντοι
- 456
Εισαι απαιχτος !!! Μπραβο σου παλικαρακι μου να εισαι παντα ετσι και γερος !!!!!!!!!!!Αυτή από Φιλιππίδου
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.193
- Πόντοι
- 4.926
Καλημέρα, συναγωνιστή. Φαίνεται πως δεν έχουν σταθερό ωράριο και οίκους. Την Μπιούτη την πέτυχα, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Φυλής 65Β και το απόγευμα του Σαββάτου στο 65Α.Μύστες καλησπέρα.Μπιουτι Εμπονυ που βρίσκεται και τι ώρες ? Ευχαριστώ.
Ebony lover
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 827
- Πόντοι
- 81
Άσχετο αλλά σημαντικό. Αύριο μπαίνουμε όλοι στην δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο για την ενδοοικογενειακη βία. Με μια απλή καταγγελία, θα μπορεί η κάθε τανα να σας παίρνει τα παιδιά σας. Και θα έχει και το ακαταδιωκτο.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Κατάθεση προ ολίγου στη βασίλισσα του δονουμενου τσιμπουκιου και πρωκτικού, τη μιλφ Σόνια. Παίχτηκαν στοματοφιλα, βυζολαγνεια, ποδολαγνεία, 69 και κατευθείαν πρωκτικό σεξ! Τελείωμα εντός καποτας γιατί με σαγήνευσε το κωλαντερο της! Ανωτέρω ποσταρω και φωτό του δωματίου, ακολουθώντας την παράδοση του μύστη @n.smirni76
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
Μάζευε πεπόνια , αργίτικ
Καποτε ηταν απομακρη. Τωρα ειναι πιο προσιτή?
Κατάθεση προ ολίγου στη βασίλισσα του δονουμενου τσιμπουκιου και πρωκτικού, τη μιλφ Σόνια. Παίχτηκαν στοματοφιλα, βυζολαγνεια, ποδολαγνεία, 69 και κατευθείαν πρωκτικό σεξ! Τελείωμα εντός καποτας γιατί με σαγήνευσε το κωλαντερο της! Ανωτέρω ποσταρω και φωτό του δωματίου, ακολουθώντας την παράδοση του μύστη @n.smirni76
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Φυλής 105 δεξιά μάταια προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για ένα cif στη Μέγκαν. Το ύφος της με αποτρέπει κάθε φορά. Επίσης εμφανίζεται ολόγυμνη που για μένα είναι όχι.
Πήγα και στο βουνό στο Βριλησού 60 να δω αυτή την Τατιάνα που την εμφανίζουν ως υπερμουνάρα. Μια γλυκύτατη κοπελίτσα με ωραίο σώμα, αλλά τίποτα δεν με οδήγησε στο να βγάλω το πορτοκαλί.
Πήγα και στο βουνό στο Βριλησού 60 να δω αυτή την Τατιάνα που την εμφανίζουν ως υπερμουνάρα. Μια γλυκύτατη κοπελίτσα με ωραίο σώμα, αλλά τίποτα δεν με οδήγησε στο να βγάλω το πορτοκαλί.
Frogen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 466
- Πόντοι
- 300
αυτη η Σόνια δούλευε και Φιλλιπίδου στο κάτω?
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.458
- Πόντοι
- 2.036
Το ίδιο.Εγώ φίλε μου όσες φορές την πήρα την έχυσα στο στόμα και τα έφτυνε, δεν μπορώ να σου πω
Η ρανια τι ειναι ρουμανα? αλβΑνεζα? Η τσεχα??
Εμένα Ρωσίδα μου έλεγε ... όπως και να έχει είναι ωραίο μουνίη Ράνια δεν κάνει απλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλβανέζα
Εγώ γνωρίζοντας πως παρέχει την υπηρεσία αυτή, ρώτησα και μου είπε σε συνεννόηση με την τσατσά +20€, όχι +10€ , έφυγα αμέσως και αγνόησα την προσπάθεια για παζάρι.Φυλής 105 δεξιά μάταια προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για ένα cif στη Μέγκαν. Το ύφος της με αποτρέπει κάθε φορά. Επίσης εμφανίζεται ολόγυμνη που για μένα είναι όχι.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Την πέτυχα Φυλής 84 στο πάνω. Αλλά νομίζω πως πέρασε κι από Φιλιππίδου πρόσφατα.αυτη η Σόνια δούλευε και Φιλλιπίδου στο κάτω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις