Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (6 μέλη και 94 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Θα συμφωνήσω και μια χαρά κανονικό σώμα έχει, καμία σχέση με αδύνατη, επίσης όσες φορές την έχω παρει ποτέ δεν μύριζε
Την πήρα σήμερα μετά από καιρό και ήτανε σταθερά καλή,το μόνο μείον ότι η τσατσά χτύπησε γρήγορα την πόρτα... Δεν είπα τίποτα να μην αμαυρώσω το καλό mood , αλλά τα συμπέρασμα ότι δεν γαμάς το Σάββατο επιβεβαιώθηκε...
Στο Φωκαίας 27 σκαλάκια Ιρίνα και Ναταλία,στο υπόγειο η νεαρή μαυριδερή Μελίσα.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.861
Πόντοι
486
Ευχαριστώ για το τιπ.
Πέρασα χθες κατά τις πεντε και έδωσα πόνο. Πολύ δοτική, ο ορισμός του πετιτ σκινι, ίσως υπερβολικά σκινι για τα γούστα μου.
Με άφησε να τη γαμησω δυνατά αλλά σταμάτησε δύο τρεις φορές για να ξαναβάλει κρέμα. Αίσθηση πολύ στενή. Τελείωμα στα τέσσερα, μου είπε ότι ήταν στο τσακ να τελειώσει κ αυτή.
Ζήτησε να ερχόμαστε οι πιο μεγάλοι πιο αργά στη μέρα να έχει προλάβει να πάρει μπρος από άλλα δωμάτια.
Τίμια, αλλα πολύ μικροσκοπική, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Εγώ που είμαι μικρός, τι ώρα ξεκινάει, για να πάω τοτε;

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.137
Πόντοι
371
Ή Βανέσσα από Χωμάτιανου,την έχει πάρει κάποιος?? Αν ξέρει κάποιος ας μας δώσει συστατική επιστολή.

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
322
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά,ότι γύρισα από φυλής.τα ίδια και τα ίδια και τα ιδια.ενα καρό μπάζα....τπτ αξιαγαμητο.μεταβλεω να περάσω από Βέργας 7 μπας και πετύχω Σαμπίνα και κάνω ένα μηχανικό γαμησι έτσι για να μην φύγω αχυστος από το κέντρο.Η Σαμπίνα μέσα στα νεύρα με 3 δωμάτια γεμάτα και 4 να περιμένουν να την γαμησουν και αυτή να παίζει με.το σκυλί της...έλεος ρε.σηκωθηκα και έφυγα....στα στούντιο πάλι μια από τα ίδια.οι ίδιες και οι ίδιες.Μηπως τελικά τα call girl είναι μονόδρομο?δεν ξέρω....άλλη καλτιλα έχει μπουρδέλοτσαρκα σίγουρα...αλλά πλέον μόνο μπάζα παντού.αναπωλω χρονιές από 2000 μέχρι 2012.καλα γαμήσια παιδιά με υγεία

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Καλησπέρα παιδιά,ότι γύρισα από φυλής.τα ίδια και τα ίδια και τα ιδια.ενα καρό μπάζα....τπτ αξιαγαμητο.μεταβλεω να περάσω από Βέργας 7 μπας και πετύχω Σαμπίνα και κάνω ένα μηχανικό γαμησι έτσι για να μην φύγω αχυστος από το κέντρο.Η Σαμπίνα μέσα στα νεύρα με 3 δωμάτια γεμάτα και 4 να περιμένουν να την γαμησουν και αυτή να παίζει με.το σκυλί της...έλεος ρε.σηκωθηκα και έφυγα....στα στούντιο πάλι μια από τα ίδια.οι ίδιες και οι ίδιες.Μηπως τελικά τα call girl είναι μονόδρομο?δεν ξέρω....άλλη καλτιλα έχει μπουρδέλοτσαρκα σίγουρα...αλλά πλέον μόνο μπάζα παντού.αναπωλω χρονιές από 2000 μέχρι 2012.καλα γαμήσια παιδιά με υγεία
Με το σκυλί της?????

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Ερώτηση..μια Ελένη μέγα Αλέκου 28... Πάντα 3η βάρδια?

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.575
Πόντοι
3.172
Σάρα Φώκαιας 25..πήρα πίσω το 20αρικο.λεει ελεύθερο δεν κάνει..μου πήρε λίγο με Καποτά..69 όχι..της λέω έξω δεν κάνει τίποτα..θα σου φέρω πίσω τα λεφτά μου λέει.φολα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.519
Πόντοι
4.926
Άλλη μια απογευματινή τσάρκα, χθες, εν αναμονή επερχόμενης κακοκαιρίας. Πήγα σε λίγα σπίτια, στην Φυλής και στα δύο της Φιλιππίδου. Κατέληξα στην Ιζαμπέλα, του Φ59, την οποία είχα σταμπάρει από την προηγούμενη βόλτα μου. Μουνάρα, milf, από την Κεντρική Αμερική. Δίμετρη αλόγα, με πορνόφατσα, δυνατό σώμα και πλαστικά βυζιά. Δεν γουστάρω τις γυναίκες, από εκείνες τις χώρες, αλλά πέρασα λόγω της εμφάνισης και επειδή δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα με προφυλακτικό και στήσιμο στα τέσσερα, για νορμάλ σεξ. Αν και μου ζήτησε να την πηδήξω σιγά, την έγραψα στα αρχίδια μου και την πιστώνιασα άγρια. Αυτό μας έλειπε, τώρα. Εδώ δεν σέβομαι τα μικρά κοριτσάκια, θα το έπαιζα κύριος στην δίμετρη γαμιόλα. Φεύγοντας, έκανα μια στάση στον Σκλαβενίτη, στο Σταθμό Λαρίσης, για να αγοράσω δύο πραγματάκια. Εγώ και μία χούφτα ήμασταν Έλληνες. Όλοι οι υπόλοιποι πελάτες ήταν από τα γυφτό-Βαλκάνια, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Α, ρε Ελλαδίτσα μου, πως σε κατάντησαν έτσι, σκέφτηκα. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα απολειφάδια, είδα την Καρολίνα, από το Φιλιππίδου. Ντυμένη casual, με φούτερ και τζιν, δεν σου έδινε την εντύπωση, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει αυτή την δουλειά. Επέστρεψα σπίτι, τράβηξα μια μαλακία, ξυρίστηκα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, παρήγγειλα σουβλάκια και είδα, replay, Φως στο Τούνελ, με την Αγγελική Νικολούλη. Τις τελευταίες δύο εκπομπές ασχολείται με μία περίεργη αυτοκτονία, ενός φοιτητή, ο οποίος ασκούσε Μαύρη Μαγεία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.565
Πόντοι
3.936
Σε άλλα νέα τύπος σήμερα εισήλθε σε οίκο της Φυλής με σοκολάτες Lacta και σφολιατοειδή από τον φούρνο. Τα άφησε. Επειδή η αγαπητικιά είχε δωμάτια, περίμενε απ' έξω μετά.
Τιναπωρεπουστημου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.565
Πόντοι
3.936

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
79
Πόντοι
0
Άλλη μια απογευματινή τσάρκα, χθες, εν αναμονή επερχόμενης κακοκαιρίας. Πήγα σε λίγα σπίτια, στην Φυλής και στα δύο της Φιλιππίδου. Κατέληξα στην Ιζαμπέλα, του Φ59, την οποία είχα σταμπάρει από την προηγούμενη βόλτα μου. Μουνάρα, milf, από την Κεντρική Αμερική. Δίμετρη αλόγα, με πορνόφατσα, δυνατό σώμα και πλαστικά βυζιά. Δεν γουστάρω τις γυναίκες, από εκείνες τις χώρες, αλλά πέρασα λόγω της εμφάνισης και επειδή δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα με προφυλακτικό και στήσιμο στα τέσσερα, για νορμάλ σεξ. Αν και μου ζήτησε να την πηδήξω σιγά, την έγραψα στα αρχίδια μου και την πιστώνιασα άγρια. Αυτό μας έλειπε, τώρα. Εδώ δεν σέβομαι τα μικρά κοριτσάκια, θα το έπαιζα κύριος στην δίμετρη γαμιόλα. Φεύγοντας, έκανα μια στάση στον Σκλαβενίτη, στο Σταθμό Λαρίσης, για να αγοράσω δύο πραγματάκια. Εγώ και μία χούφτα ήμασταν Έλληνες. Όλοι οι υπόλοιποι πελάτες ήταν από τα γυφτό-Βαλκάνια, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Α, ρε Ελλαδίτσα μου, πως σε κατάντησαν έτσι, σκέφτηκα. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα απολειφάδια, είδα την Καρολίνα, από το Φιλιππίδου. Ντυμένη casual, με φούτερ και τζιν, δεν σου έδινε την εντύπωση, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει αυτή την δουλειά. Επέστρεψα σπίτι, τράβηξα μια μαλακία, ξυρίστηκα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, παρήγγειλα σουβλάκια και είδα, replay, Φως στο Τούνελ, με την Αγγελική Νικολούλη. Τις τελευταίες δύο εκπομπές ασχολείται με μία περίεργη αυτοκτονία, ενός φοιτητή, ο οποίος ασκούσε Μαύρη Μαγεία.
Μήπως ξέρεις ή είδες αν στο 59 στον όροφο είναι η κουβανα...η μαυρουλα??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 54αρια , 56 & 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Μαίρη καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα ξανθιά παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 κατω κλειστό.

Φυλής 59 όροφος Τζέσικα κοκκινομάλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ και Βέρα ξανθιά μιλφ με λεπτό κορμί 2άρι συν βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Αντριαννα καστανή λατινα, σώμα με πιασίματα, κωλαρα , 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Βαλέρια ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. .

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι - 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Χριστίνα η Τσεχα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Ντιαννα ξανθιά με κανονικό ωραίο κορμί, 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φυλής 86αρια κλειστά.

Φυλής 67 Άννα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Άννα "Ταΐ" μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με κανονικό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό και Μαρία "Τσεχα" μελαχρινή κοντή πολύ λεπτό κορμί μικρό βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β & 71αρια κλειστά.

Melissa123

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
142
Πόντοι
0
Στο Μαραθώνος 59 κάτω είναι 2 κοπέλες. Η ειρήνη και η σοφία. Ξέρει κανείς αν η σοφία δίνει κωλο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom