Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (28 μέλη και 277 επισκέπτες)

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Mε τον Νes cafe τι είσαστε?
Σε δικαιολογώ για αυτό που γράφεις, γιατί όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Συγνώμη όμως δεν θα μπω σε τέτοια κουβέντα..
Όποιον ενοχλεί ας παράκαμψη την ενημέρωση μου..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.139
Πόντοι
1.936
Διπλο πορνοπαραβολο εχθες στη δευτερη βαρδια.Πρωτη καταθεση στη σουρωμενη/μαστουρωμενη Βαρβαρα στο Αγκυρας 9.Ειχε πιει οτι ειχε πιει αλλα η βαρδια,βαρδια.Η συνεδρια δεν ολοκληρωθηκε καθ'οτι της βγαινανε τα καταπιεσμενα της ψυχολογικα και αγαπουλιστικα σε μορφη αναρθρου λεκτικου πολτουμε εσανς βραχυκυκλωματις/καψιμου απο οτι ειχε κατεβασει.Παραυτα ειχε την φαση του.Επειτα κατευθυνθηκα στο Διδυμου 27 το οποιο αποσχολουσε 3 κοπελες στη βαρδια,Τανια,Ιβανκα,Φωφω.Επιλεχθει η Τανιουτσα για σιγουρο ξεμπουκωμα οπως και εγινε.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Το ίδιο χρονικό διάστημα που έχεις να φάς εσύ πούτσα από τράβελο καρνάβαλο.
Τράβα τώρα να κάνεις κάνα λάικ στα τραβελονήματα.
20200807_154945.jpg

Ο Ντριπλαδόρος κωλοδαχτυλων ,
Ο χατζηπαναγης των μπουρδελων..
Γράψε μας τότε που σου έχωσε η τσατσά το τηλέφωνο του ντους στο κώλο.
Το απέφυγες ευγενικά και αυτό ρε Μαραντόνα ?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Το απέφυγες ευγενικά και αυτό ρε Μαραντόνα ?
Ρε κρυφο τραβελολάγνε ακόμη να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς κείμενο; Κρίμα οι εγγραφές για το Δημοτικό τελείωσαν φέτος. Που αναφέρεται κάτι τέτοιο; ρε εμμονικέ Κουασιμόδε. Μόνο στο άρρωστο διεστραμένο μυαλό σου υπάρχει, πουθενά αλλού.Πήγαινε τώρα με τους κλώνους σου στα τραβελονήματα να κάνεις λάικ μήπως κι αρπάξεις καμμιά ξώφαλτση πούτσα. Άντε μπράβο γελοίε.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Χθεσινή, απογευματινή, τσάρκα στην Φυλής και στα πέριξ. Μπήκα σχεδόν σε όλα τα σπίτια και κατέληξα στην Ειρήνη, στο Φωκαίας 17, όροφος. Εμφανίσιμη κοπέλα και καλός χαρακτήρας, με καταγωγή από την Ρωσία. Φιλιά στο στόμα, γλύψιμο αρχιδιών και ακάποτη πίπα. Δυστυχώς, ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν την γάμησα. Αφού την ρώτησα, αν το ελεύθερο στοματικό είναι τελειωτικό, αφού δεν το ανακοίνωσε η τσατσά, την έχυσα μέσα στο στόμα.

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Έλενα σταμάτησε από εκεί; ξέρουμε παλιά είχα το τηλ της έχω πολύ καιρό να την δω

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Ντάρια (Κάτια από μασατζίδικο) από Αγκύρας 9 που δουλεύει τώρα? Αν δουλεύει. Thanks

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Χθεσινή, απογευματινή, τσάρκα στην Φυλής και στα πέριξ. Μπήκα σχεδόν σε όλα τα σπίτια και κατέληξα στην Ειρήνη, στο Φωκαίας 17, όροφος. Εμφανίσιμη κοπέλα και καλός χαρακτήρας, με καταγωγή από την Ρωσία. Φιλιά στο στόμα, γλύψιμο αρχιδιών και ακάποτη πίπα. Δυστυχώς, ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν την γάμησα. Αφού την ρώτησα, αν το ελεύθερο στοματικό είναι τελειωτικό, αφού δεν το ανακοίνωσε η τσατσά, την έχυσα μέσα στο στόμα
Αφου ήσουν πολύ καυλωμένος κ σε τελείωσε γρήγορα όπως είπες γιατι δεν έσκασες κ άλλο 20ρικο να συνεχίσεις?? Insert coin to continue.....δεν το ξέρεις??? (Χιούμορ)
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!!

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Πέρασα και με Σαμπίνα βέργας 7..
Την πηδάω εδώ και δύο χρόνια και αυτό το κορμί δεν λέω να το βαρεθω.
Ξέρει ότι με το κορμί τής και μόνο γεμίζει δωμάτια και είναι και έμπειρη πια για να πάρεις κάτι παραπάνω από τής υπηρεσίες που προσφέρει..
Γαμας ένα πανέμορφο στενό μουνι, χωρίς κρέμες και μαλακίες, που στήνετε καλά και τον τρώει αδιαμαρτύρητα..
Έχω μετανιώσει για 20αρια και 40αρια...
Με την Σαμπίνα ποτέ.
Μόνο 3 βάρδια είναι ;

Pirkavlos1986

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Αφου ήσουν πολύ καυλωμένος κ σε τελείωσε γρήγορα όπως είπες γιατι δεν έσκασες κ άλλο 20ρικο να συνεχίσεις?? Insert coin to continue.....δεν το ξέρεις??? (Χιούμορ)
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω πάει και εγώ με την Ειρήνη πολλές φορες και κάθε φορά είναι και καλύτερη.
Ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα!!!!

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πολύ δοτική η Ειρήνη. Δεν θα φύγεις με παράπονο.
Τις τελευταίες δύο φορές διέκρινα μυρωδιά ιδρώτα και έκτοτε δεν ξαναπάω. Δεν είναι κακό στα συνεχόμενα δωμάτια που έχει, να ξεπερνιέται λίγο μετά από έναν αριθμό τουλάχιστον πελατών.
Σαν υπηρεσίες είναι ψηλά, σαν σώμα κ.λπ, χάνει κατά την γνώμη μου. Στήθος δεν έχει, κώλο δεν έχει, αδύνατη παραπάνω από το κανονικό. Ειλικρινά οι υπηρεσίες της τη σώζουν.
Μην θεοποιούμε κι εδώ. Όταν δεν υπάρχουν γενικά αξιόλογες επιλογές, αυτό συμβάνει.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σε άλλα νέα τύπος σήμερα εισήλθε σε οίκο της Φυλής με σοκολάτες Lacta και σφολιατοειδή από τον φούρνο. Τα άφησε. Επειδή η αγαπητικιά είχε δωμάτια, περίμενε απ' έξω μετά.

Τιναπωρεπουστημου

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Σε άλλα νέα τύπος σήμερα εισήλθε σε οίκο της Φυλής με σοκολάτες Lacta και σφολιατοειδή από τον φούρνο. Τα άφησε. Επειδή η αγαπητικιά είχε δωμάτια, περίμενε απ' έξω μετά.

Τιναπωρεπουστημου

Αυτά κανουν οι αγαπούληδες και τις παχαίνουν.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201

Τιναπωρεπουστημου
Ασε να μαντέψω.
Στο σπίτι της Τζέσικα ήταν...;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.139
Πόντοι
1.936
Φυλης 109 ισογα μονο Αννα σημερα πρωινη βαρδια.Ωραιο κορμακι,ωραιο προσωπακι,ωραιο κωλαρακι,εναμισαρι βυζι με ρωγα σταφυλενια χοντρη.Πρωκαταρκτικα ανεπαισθητα.Καθεται ετσι ωστε να μην εχεις χερι για ευκολα.Τσιμπουκι κανονικο μονοπρακτο.Σε ρωταει για καποτα παντως
αλλα νοου φινις στομα.Αιδοιλειχια μην μπουν στον κοπο οι γλειφουνακηδες,σε ενα λεπτο σε διωχνει και σκουπιζεται με μωρομαντιλο.Συνουσια κατα την ιεραποστολικη σταση αλλα δεν φευγεις αχυστος οταν αρχιζει και γκαριζει η σκατογρια τσατσα.Καθεται μεχρι να χυσεις.Σαφως και δεν περασα οπως ηθελα αλλα δεν την καταδικαζω γιατι ειναι πολυ συμπαθητικη.Οχι τοσο στο σοσιαλαηζινγκ αλλα την συμπαθεις με το που την βλεπεις.Ισως την ξαναεπισκεφτω....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom