dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Mε τον Νes cafe τι είσαστε?Έχω μετανιώσει για 20αρια και 40αρια...
Με την Σαμπίνα ποτέ.
Mε τον Νes cafe τι είσαστε?Έχω μετανιώσει για 20αρια και 40αρια...
Με την Σαμπίνα ποτέ.
Σε δικαιολογώ για αυτό που γράφεις, γιατί όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο.Mε τον Νes cafe τι είσαστε?
Πόσο καιρό έχεις να φας δάχτυλο στον κώλο από πουτάνα ?Mε τον Νes cafe τι είσαστε?
Φυλης σε ποιο?Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη βάση της στη Φυλής. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα μα αφου...!
Το ίδιο χρονικό διάστημα που έχεις να φάς εσύ πούτσα από τράβελο καρνάβαλο.
Τράβα τώρα να κάνεις κάνα λάικ στα τραβελονήματα.
Πετώντας φαντασιόπληκτες μαλακίες δεν γίνεσαι πιλότος.Πόσο καιρό έχεις
Ρε κρυφο τραβελολάγνε ακόμη να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς κείμενο; Κρίμα οι εγγραφές για το Δημοτικό τελείωσαν φέτος. Που αναφέρεται κάτι τέτοιο; ρε εμμονικέ Κουασιμόδε. Μόνο στο άρρωστο διεστραμένο μυαλό σου υπάρχει, πουθενά αλλού.Πήγαινε τώρα με τους κλώνους σου στα τραβελονήματα να κάνεις λάικ μήπως κι αρπάξεις καμμιά ξώφαλτση πούτσα. Άντε μπράβο γελοίε.Το απέφυγες ευγενικά και αυτό ρε Μαραντόνα ?
Φυλης σε ποιο?
Αφου ήσουν πολύ καυλωμένος κ σε τελείωσε γρήγορα όπως είπες γιατι δεν έσκασες κ άλλο 20ρικο να συνεχίσεις?? Insert coin to continue.....δεν το ξέρεις??? (Χιούμορ)Χθεσινή, απογευματινή, τσάρκα στην Φυλής και στα πέριξ. Μπήκα σχεδόν σε όλα τα σπίτια και κατέληξα στην Ειρήνη, στο Φωκαίας 17, όροφος. Εμφανίσιμη κοπέλα και καλός χαρακτήρας, με καταγωγή από την Ρωσία. Φιλιά στο στόμα, γλύψιμο αρχιδιών και ακάποτη πίπα. Δυστυχώς, ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν την γάμησα. Αφού την ρώτησα, αν το ελεύθερο στοματικό είναι τελειωτικό, αφού δεν το ανακοίνωσε η τσατσά, την έχυσα μέσα στο στόμα
Μόνο 3 βάρδια είναι ;Πέρασα και με Σαμπίνα βέργας 7..
Την πηδάω εδώ και δύο χρόνια και αυτό το κορμί δεν λέω να το βαρεθω.
Ξέρει ότι με το κορμί τής και μόνο γεμίζει δωμάτια και είναι και έμπειρη πια για να πάρεις κάτι παραπάνω από τής υπηρεσίες που προσφέρει..
Γαμας ένα πανέμορφο στενό μουνι, χωρίς κρέμες και μαλακίες, που στήνετε καλά και τον τρώει αδιαμαρτύρητα..
Έχω μετανιώσει για 20αρια και 40αρια...
Με την Σαμπίνα ποτέ.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Αφου ήσουν πολύ καυλωμένος κ σε τελείωσε γρήγορα όπως είπες γιατι δεν έσκασες κ άλλο 20ρικο να συνεχίσεις?? Insert coin to continue.....δεν το ξέρεις??? (Χιούμορ)
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!!
Σε άλλα νέα τύπος σήμερα εισήλθε σε οίκο της Φυλής με σοκολάτες Lacta και σφολιατοειδή από τον φούρνο. Τα άφησε. Επειδή η αγαπητικιά είχε δωμάτια, περίμενε απ' έξω μετά.
Τιναπωρεπουστημου
Ασε να μαντέψω.Σε άλλα νέα τύπος σήμερα εισήλθε σε οίκο της Φυλής με σοκολάτες Lacta και σφολιατοειδή από τον φούρνο. Τα άφησε. Επειδή η αγαπητικιά είχε δωμάτια, περίμενε απ' έξω μετά.
Τιναπωρεπουστημου