Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 679
- Πόντοι
- 81
Η ρανια τι ειναι ρουμανα? αλβΑνεζα? Η τσεχα??Η Ράνια από την πρώτη μέρα που ήρθε Ελλάδα κάνει ελεύθερο τελειωτικό σώμα!
Η ρανια τι ειναι ρουμανα? αλβΑνεζα? Η τσεχα??Η Ράνια από την πρώτη μέρα που ήρθε Ελλάδα κάνει ελεύθερο τελειωτικό σώμα!
Την πήρα σήμερα! Στα αρνητικά μπαίνει μεσα κι αν θες ελεύθερο στον πλένει σαν να είναι γιατρος που σου κάνει εξεταση! Επίσης το σώμα ενώ έχει κωλαρα και βυζαρες είναι αρκετά πλαδαρό! Στα θετικά πρόσχαρη συνεννόηση μια χαρά και τον τρώει χωρίς μα και μου!Ομορφουλα τι λες. Κολομβιανα με ασιατικα χαρακτηριστικά
Από πρόσωπο πως είναι ;Την πήρα σήμερα! Στα αρνητικά μπαίνει μεσα κι αν θες ελεύθερο στον πλένει σαν να είναι γιατρος που σου κάνει εξεταση! Επίσης το σώμα ενώ έχει κωλαρα και βυζαρες είναι αρκετά πλαδαρό! Στα θετικά πρόσχαρη συνεννόηση μια χαρά και τον τρώει χωρίς μα και μου!
Επιβεβαιώνω...Περασα εγω εχθες.Μπηκε δωματιο και κατευθυαν εβαλε προφυλακτικο χωρις να ρωτησει τι θελω, (δεν επιδίωξα και εγω βεβαια για ελευθερο).Εκλεβε στις στασεις αλλα δεν ηταν σε κατι αρνητικη.Χαμενο εικοσάρικο… Παραδοξως η συννενόηση ηταν καλη μιας και μενει καιρο στην Ελλαδα.
Σαν ΤαϊλάνδηΑπό πρόσωπο πως είναι ;
Θα ηταν ξαδερφος του ποδαΜια φορά ειχα ρωτήσει την Μπαρμπορα ποιο ειναι το ποιο ανώμαλο περιστατικό που τις ειχαν ζητήσει και μου ειχε πει οτι κάποτε πριν έρθει στην Ελλάδα ( στην Γαλλία νομίζω) που δούλευε σαν ιερόδουλος, κάποιος την πλήρωνε να μαζεύει τις χρησιμοποιημένες καπότες, και μετα τις έπαιρνε μαζί του με σκοπό να πάει σπίτι του και να καταπιεί τα σπέρματα.
Τελείως αηδιαστικό αλλά πραγματικό.
Άβυσσος η ψυχή του καθενός.
αλβανεζαΗ ρανια τι ειναι ρουμανα? αλβΑνεζα? Η τσεχα??
Εχουν γραφειι παλιότερα ότι είναι από ανατολικο μπλοκ.Η ρανια τι ειναι ρουμανα? αλβΑνεζα? Η τσεχα??
Mε τον Νes cafe τι είσαστε?Έχω μετανιώσει για 20αρια και 40αρια...
Με την Σαμπίνα ποτέ.
Σε δικαιολογώ για αυτό που γράφεις, γιατί όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο.Mε τον Νes cafe τι είσαστε?
Πόσο καιρό έχεις να φας δάχτυλο στον κώλο από πουτάνα ?Mε τον Νes cafe τι είσαστε?
Φυλης σε ποιο?Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη βάση της στη Φυλής. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα μα αφου...!
Το ίδιο χρονικό διάστημα που έχεις να φάς εσύ πούτσα από τράβελο καρνάβαλο.
Τράβα τώρα να κάνεις κάνα λάικ στα τραβελονήματα.
Πετώντας φαντασιόπληκτες μαλακίες δεν γίνεσαι πιλότος.Πόσο καιρό έχεις
Ρε κρυφο τραβελολάγνε ακόμη να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς κείμενο; Κρίμα οι εγγραφές για το Δημοτικό τελείωσαν φέτος. Που αναφέρεται κάτι τέτοιο; ρε εμμονικέ Κουασιμόδε. Μόνο στο άρρωστο διεστραμένο μυαλό σου υπάρχει, πουθενά αλλού.Πήγαινε τώρα με τους κλώνους σου στα τραβελονήματα να κάνεις λάικ μήπως κι αρπάξεις καμμιά ξώφαλτση πούτσα. Άντε μπράβο γελοίε.Το απέφυγες ευγενικά και αυτό ρε Μαραντόνα ?
Φυλης σε ποιο?