Αν εννοείς τη milf με τα ασιατικά χαρακτηριστικά, ρώτησε στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο τις πρωινές ώρες.καλησπέρα μύστες, η Βαλέρια από Φωκαίας ξέρουμε που βρίσκεται και αν δουλεύει ακόμα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να πρόκειται για άλλη Βαλέρια. Αυτή στην Φωκαίας είναι μελαχρινή ενώ στον οίκο της Φιλιππίδου γράφουν για ξανθιά γύρω στα 35.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
Η ίδια είναι, έχει πολύ καιρό που είχε αλλάξει μαλλίΠρέπει να πρόκειται για άλλη Βαλέρια. Αυτή στην Φωκαίας είναι μελαχρινή ενώ στον οίκο της Φιλιππίδου γράφουν για ξανθιά γύρω στα 35.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Ακολουθει ενα σεντονακι.
Ενα μικρο οδοιπορικο απο μαζεμενες τις περατζαδες μεταξυ τελος οκτωβριου/ αρχες νοεμβριου.
Ενσωματωμενη μια σημερινη πρωινη περατζαδα (~9.00-10.00) απο καποιους οικους.
με καποια επιφυλλαξη γιατι η μνημη ειναι ασθενης, αντιθετα απτο πουλι μου που ητο ακμαιο. Εχουμε και λεμε.
Κ45 ισογειο, τσιμπουκι προ 2 εβδομαδων στην μανταμ Βικυ, νταρντανα μιλφογκιλφουσα με κοντο ξανθο μαλλι, τσαμπουκαλου αλλα τιμια στην πιπα, μην φοβαστε δεν δαγκανει, βυζαρες κωλαρα για πασπατεμα, ρουφηξε ολα τα φλοκια με παθος.
Κ27 ισογειο το οποιο ηταν κλειστο σημερα το πρωι (μαζι με τα διπλανα του), εγαμηθει δυνατα προ εβδομαδων η δεσποινις Μπελλα με τα απιστευτα βυζακια τα οποια γεμισα πιπιλιες απο το ρουφηγμα, δεκτικοτατη και ορεξατη παρα το απλο προγραμμα, το vfm στο δεκαευρω ειναι υψηλο. Πηγα και δευτερη φορα για την Τζινα, αλλα με πηρε απο τον πουτσο στο δωματιο με το ζορι η Μπελλα Δεν μετανιωνω τιποτα.
Οι αρχες της ιασονος θελουν παλαιστινιακη αντιμετωπιση πλεον για να καθαρισει το μερος , ευτυχως δεν υπαρχει κατι αξιολογο (περαν της απογευματινης Τατιανας, αν και οποτε).
Ι30 οροφος σημερα το πρωι ηταν μια χονδρουλα αδιαφορη.
Προ εβδομαδας εγαμηθει για πολλοστη φορα η Μαρια, παροτι ειναι γλαστρουλα μεσα στο δωματιο, το ζουμερο κορμι της μου βγαζει μια μεγαλη ανωμαλια να το μαγαρισω και δεν συγκρατουμαι, το μπουκωμα με τα βυζια της ειναι το καλυτερο πρωινο.(ξανα)Εγαμηθει και η αντζελα 2 μερες μετα (η οποια παρουσιαστηκε ως Χριστινα, ξανθια με σχετικα κοντο μαλλι, ελπιζω να ειναι η ιδια), παραδοξως καλη πιπα διαρκειας και πορνοσταρικο γαμησι με φωνες, να ξερετε οταν ειναι ο κασσελακικος μεσηλικας+ τσατσος θα βαρεσει πορτα νωρις, μαλλον επειδη ζηλευει, αποφυγετε τον.
Στις 9.30 ηταν κλειστα τα Ι37 (πανω κατω), Ι32, Ι31δεξια, Ι36
Ι39 πορνομολ σημερα το πρωι ανοιχτα ηταν μονο ο οικος στο ισογειο βαθος δεξια και το ακριβως απο πανω του, κατω μια μελαχρινη αδιαφορη στρουμπουλη αλβανιδα σε απλο+69, και πανω μια επισης αδιαφορη στρουμπουλη ξανθια. Θα γινει μεθυσμενη μεταμεσονυκτια εξορμηση συντομα εκει...
Ι43 σημερα, η (ξανθια;) Στελλα με λουκ τρελοκομειου (να της πουμε οτι τελειωσε το χαλογουιν), αν δεν την εβριζε διαρκως ο παντα αξιοπιστος Μητσος, ισως και να την τιμουσα μια φορα, φαινεται χαζεμενη παντως.
Ι44 (νομιζω ολα) κλειστα στις 9.20
Ι46 εγαμηθει προ εβδομαδας η Κατερινα με κλασσικα μετριες εντυπωσεις, πιο πολυ απο βαρεμαρα για ψαξιμο την γαμησα (και επειδη επανεφερε την ακα πιπα στο προγραμμα), η Καρινα μας εριξε πακετο σημερα για λιγες μερες ακομα λεει η τσατσα, κριμα και τον ακονιζα τουλαχιστον ενα 24ωρο για να της γαμησω τα πρεκια. Παλι η κατερινα λοιπον εμφανιστηκε σημερα
ΜΑ28 κουρτινα εξαναγαμηθει η Λανα προ ημερων, δεν κανει κατι το απιθανο μεσα αλλα ειναι γλυκο μιλφακι, ωραια παρουσια, ακα πιπα, στα τεσσερα ζοριζεται το σφιχτο μουνακι της και σφιγγει τα ποδια φωνασκουσα , παραμενει vfm στο δεκαρικο κατ'εμε.
ΜΑ28Α το πρωι ανακοινωθηκε νομιζω η Βικτωρια, προ εβδομαδων εκανα δεκαπενταλεπτο mouthfuck το στομα της Βερονικας η οποια σχεδον ξερασε τα χυσια μου στο νεροχυτη. Δεν ειμαι περηφανος αλλα δεν ντρεπομαι κιολας. Σορρυ Βερονικα παρασυρθηκα δεν θα ξαναερθω
ΜΑ25 οροφος δεξια (αυτο διπλα στο καφενειο τελος παντων), σημερα η Χριστινα, ξανθια νταρντανορωσιδα με βυζαρες, ετιμηθει λογω γενικοτερης απογοητευσης και αδυναμιας εξευρεσης αξιογαμητου αιδοιου, μετρια πιπα μεγαλης διαρκειας, βυζοχουφτωμα βυζορουφηγμα και συντομο γαμησι, ξανα μετρια πιπα και τελειωμα εντος πλαστικου, καθαρο δωματιο, η τσατσα ενοχλησε στα 8-9 λεπτα αλλα αγνοηθηκε. Οριακα πανω απτον μεσο ορο η εμπειρια, νοτ γκρειτ νοτ τεριμπλ.
Σταθερες αξιες ξεφορτωματος σε περιπτωση επιπλοκων καθολες τις τσαρκες μου, πρωι/απογευμα η μιλφογκιλφ Αννα στο Κ30 οροφος, απογευμα η γνωστη τσιμπουκλου φωτεινη στο Ι44οροφος (εργατριες του σεξ και οι 2, παντα προθυμες) και η ναταλια στο Ι37 τα απογευματα αν θελετε να νιωσετε και λιγο ψωλαραδες.
Ενα τελευταιο, μιλωντας γενικα (οχι απαιραιτητα σημερα/τωρα)
Μια παρακληση προς τους θαμωνες του νηματος (οι hit and run περαστικοι να πα να γαμηθειτε, παπαριες θα γραφετε παντα), ειδικα οι παλαιοτεροι ομως, μην του γαματε στο spam ρε μαγκες, το φορουμ αυτη τη στιγμη που γραφω εχει 1000+ νηματα μονο για οικους ανοχης, αλλα 10Κ (!) νηματα για γενικη συζητηση/ σεξ γενικα, και συνολο δεν ξερω και γω ποσες χιλιαδες νηματα για οτι μαλακια κατεβασει το κεφαλι σας. Κρατηστε το καθαρο μονο για ενημερωση αυτο, chit-chat και ΣΜΝ και ανουσια πληκτρολογοδιαρροια, απλα δημιουργουν μια αλυσιδωτη αντιδραση πολλαπλων παραθεσεων ανουσιας υπερμαλακιας.
Γαματε περισσοτερο, γραψτε λιγοτερο. cheers
Ενα μικρο οδοιπορικο απο μαζεμενες τις περατζαδες μεταξυ τελος οκτωβριου/ αρχες νοεμβριου.
με καποια επιφυλλαξη γιατι η μνημη ειναι ασθενης, αντιθετα απτο πουλι μου που ητο ακμαιο. Εχουμε και λεμε.
Κ45 ισογειο, τσιμπουκι προ 2 εβδομαδων στην μανταμ Βικυ, νταρντανα μιλφογκιλφουσα με κοντο ξανθο μαλλι, τσαμπουκαλου αλλα τιμια στην πιπα, μην φοβαστε δεν δαγκανει, βυζαρες κωλαρα για πασπατεμα, ρουφηξε ολα τα φλοκια με παθος.
Κ27 ισογειο το οποιο ηταν κλειστο σημερα το πρωι (μαζι με τα διπλανα του), εγαμηθει δυνατα προ εβδομαδων η δεσποινις Μπελλα με τα απιστευτα βυζακια τα οποια γεμισα πιπιλιες απο το ρουφηγμα, δεκτικοτατη και ορεξατη παρα το απλο προγραμμα, το vfm στο δεκαευρω ειναι υψηλο. Πηγα και δευτερη φορα για την Τζινα, αλλα με πηρε απο τον πουτσο στο δωματιο με το ζορι η Μπελλα Δεν μετανιωνω τιποτα.
Οι αρχες της ιασονος θελουν παλαιστινιακη αντιμετωπιση πλεον για να καθαρισει το μερος , ευτυχως δεν υπαρχει κατι αξιολογο (περαν της απογευματινης Τατιανας, αν και οποτε).
Προ εβδομαδας εγαμηθει για πολλοστη φορα η Μαρια, παροτι ειναι γλαστρουλα μεσα στο δωματιο, το ζουμερο κορμι της μου βγαζει μια μεγαλη ανωμαλια να το μαγαρισω και δεν συγκρατουμαι, το μπουκωμα με τα βυζια της ειναι το καλυτερο πρωινο.(ξανα)Εγαμηθει και η αντζελα 2 μερες μετα (η οποια παρουσιαστηκε ως Χριστινα, ξανθια με σχετικα κοντο μαλλι, ελπιζω να ειναι η ιδια), παραδοξως καλη πιπα διαρκειας και πορνοσταρικο γαμησι με φωνες, να ξερετε οταν ειναι ο κασσελακικος μεσηλικας+ τσατσος θα βαρεσει πορτα νωρις, μαλλον επειδη ζηλευει, αποφυγετε τον.
Ι39 πορνομολ σημερα το πρωι ανοιχτα ηταν μονο ο οικος στο ισογειο βαθος δεξια και το ακριβως απο πανω του, κατω μια μελαχρινη αδιαφορη στρουμπουλη αλβανιδα σε απλο+69, και πανω μια επισης αδιαφορη στρουμπουλη ξανθια. Θα γινει μεθυσμενη μεταμεσονυκτια εξορμηση συντομα εκει...
Ι43 σημερα, η (ξανθια;) Στελλα με λουκ τρελοκομειου (να της πουμε οτι τελειωσε το χαλογουιν), αν δεν την εβριζε διαρκως ο παντα αξιοπιστος Μητσος, ισως και να την τιμουσα μια φορα, φαινεται χαζεμενη παντως.
Ι46 εγαμηθει προ εβδομαδας η Κατερινα με κλασσικα μετριες εντυπωσεις, πιο πολυ απο βαρεμαρα για ψαξιμο την γαμησα (και επειδη επανεφερε την ακα πιπα στο προγραμμα), η Καρινα μας εριξε πακετο σημερα για λιγες μερες ακομα λεει η τσατσα, κριμα και τον ακονιζα τουλαχιστον ενα 24ωρο για να της γαμησω τα πρεκια. Παλι η κατερινα λοιπον εμφανιστηκε σημερα
ΜΑ28 κουρτινα εξαναγαμηθει η Λανα προ ημερων, δεν κανει κατι το απιθανο μεσα αλλα ειναι γλυκο μιλφακι, ωραια παρουσια, ακα πιπα, στα τεσσερα ζοριζεται το σφιχτο μουνακι της και σφιγγει τα ποδια φωνασκουσα , παραμενει vfm στο δεκαρικο κατ'εμε.
ΜΑ28Α το πρωι ανακοινωθηκε νομιζω η Βικτωρια, προ εβδομαδων εκανα δεκαπενταλεπτο mouthfuck το στομα της Βερονικας η οποια σχεδον ξερασε τα χυσια μου στο νεροχυτη. Δεν ειμαι περηφανος αλλα δεν ντρεπομαι κιολας. Σορρυ Βερονικα παρασυρθηκα δεν θα ξαναερθω
ΜΑ25 οροφος δεξια (αυτο διπλα στο καφενειο τελος παντων), σημερα η Χριστινα, ξανθια νταρντανορωσιδα με βυζαρες, ετιμηθει λογω γενικοτερης απογοητευσης και αδυναμιας εξευρεσης αξιογαμητου αιδοιου, μετρια πιπα μεγαλης διαρκειας, βυζοχουφτωμα βυζορουφηγμα και συντομο γαμησι, ξανα μετρια πιπα και τελειωμα εντος πλαστικου, καθαρο δωματιο, η τσατσα ενοχλησε στα 8-9 λεπτα αλλα αγνοηθηκε. Οριακα πανω απτον μεσο ορο η εμπειρια, νοτ γκρειτ νοτ τεριμπλ.
Σταθερες αξιες ξεφορτωματος σε περιπτωση επιπλοκων καθολες τις τσαρκες μου, πρωι/απογευμα η μιλφογκιλφ Αννα στο Κ30 οροφος, απογευμα η γνωστη τσιμπουκλου φωτεινη στο Ι44οροφος (εργατριες του σεξ και οι 2, παντα προθυμες) και η ναταλια στο Ι37 τα απογευματα αν θελετε να νιωσετε και λιγο ψωλαραδες.
Μια παρακληση προς τους θαμωνες του νηματος (οι hit and run περαστικοι να πα να γαμηθειτε, παπαριες θα γραφετε παντα), ειδικα οι παλαιοτεροι ομως, μην του γαματε στο spam ρε μαγκες, το φορουμ αυτη τη στιγμη που γραφω εχει 1000+ νηματα μονο για οικους ανοχης, αλλα 10Κ (!) νηματα για γενικη συζητηση/ σεξ γενικα, και συνολο δεν ξερω και γω ποσες χιλιαδες νηματα για οτι μαλακια κατεβασει το κεφαλι σας. Κρατηστε το καθαρο μονο για ενημερωση αυτο, chit-chat και ΣΜΝ και ανουσια πληκτρολογοδιαρροια, απλα δημιουργουν μια αλυσιδωτη αντιδραση πολλαπλων παραθεσεων ανουσιας υπερμαλακιας.
Πρωινή ήταν σήμερα?Καλητερα μηλφαρα με πίπα ζουμερη.
Παρά νέα λατίνα και φόλα ολική.
Με την φωτεινή σήμερα.
Ιάσωνος 44β
Ανεβάζω κριτική
Τι ώρα την πήρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καρίνα 16 του μήνα,μου έστειλε μήνυμαΑκολουθει ενα σεντονακι.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Έχει δοκιμάσει κανείς την κοκκινομαλλα από Φιλιππίδου όροφο;
Θα το πω αντίστροφα, δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία. Είναι σαν τα δεκαοκτάχρονα petite skinny που εμφανίζονται συνέχεια στα μπουρδέλα,με πρόσωπο σαραντάρας!
Πρωτη φορα ακουω τετοιο σκηνικο...γαμησε τα ... και φαντασου στη χωματιανου δινεις 20ρικο....τοσες φορες στο Μεταξουργειο που υποτιθεται ειναι πιο βρωμικα και δεν εχω ακουσει ή να μου εχει τυχει κατι παρομοιο....ειναι να μην σου κατσει τετοιο σκηνικο....
Ένα θα πω...το πετάω και τ αφήνω εδώ.... Μετά Εβελίνας(Περγάμου) εποχη η πίπα κι η καλοπέραση γίνανε αερικό....Κάπου είχε γραφτεί πως θα γυρίσει μέσα Νοεμβρίου.
Πολύ δυνατό μωρο
Συναγωνιστή μήπως μιλάς για Κ47 ισόγειο?.....
......
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά η Μπάρμπορα δουλεύει; πέρασα χθες και δεν ήταν.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Κ27 ισογειο το οποιο ηταν κλειστο σημερα το πρωι (μαζι με τα διπλανα του),
Τέλος
darkdemon83
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 360
- Πόντοι
- 20
κατι μου θυμιζει αυτη ποια ειναι?Αυτη εδω ειναι?
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 560
- Πόντοι
- 21
Διαγραμμένο μέλος 236253
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μέσω γραφείου με ενδιαφέρει φίλεΔεν μπορείς ακόμη να λάβεις πμ γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοσιεύσεων.
Τι εννοείς οτι θέλεις να καλέσεις για ραντεβου και δεν μπορείς... ανεξάρτητη ή γραφείο?
μέσω μηνύματος εννοείς?
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Για την ηλικια της εχει σωματαρα... και προσωπο σχετικα καλο...αν και τελευταια φορα που την ειδα της λυπουν μερικα δοντια....Από εμφάνιση λέει τπτ η μαύρα χάλια;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
ρε παιδιά έχουμε πει οτι εκεί κάνουν τα incall τους οι μισές κοπέλες του glamour! και μάλισταΈχω δεί υπέρμουνο ασιατικό τύπου miss Ταιλάνδη με ανύπαρκτο φόρεμα να εξέρχεται από εκεί και να μπαίνει σε υπερπολυτελές τζίπ, συνοδευόμενη από κουστουμάτο με μανικετόκουμπα και χρυσαφικά, χωρίς πλάκα μου σηκώθηκε μόνο από τα 10 δευτερόλεπτα που την είδα, σίγουρα κάτι παίζει στο χοτέλι.
πάει για επέκταση δίπλα ακριβώς!
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Α,θέλεις και ωραία συναγωνιστή μου..Οι πουτάνες των 10€,20€ δε χρειάζεται να είναι ωραίες κλπ..Για πες μια εστω οριακά ωραία?
Τη Βικτώρια τον ντολμά από Μ.Αλεξανδρου 28?Την άλλη τη μονίμως μεθυσμένη στο υπόγειο?Την Εύα στο Κολωνού 48 που είναι πατημένα 70 η μήπως την Ατζελα δίπλα?Ιάσωνος στα μεγάλα νούμερα έχει κάτι γιαγιάδες ζόμπι μόνο η Σοφία κάτι λέει αλλά και εκεί σε παίρνει ο ύπνος.Αν πάμε στα μικρά νούμερα Ιάσωνος πρέπει να κουμπώσεις κανένα χάπι για το στομάχι μη σου έρθει αναγουλα από κάτι Μαργαρίτες,Ντασες κτλ.
Τις νοικιάζεις για 10 λεπτά..Ξεχαρμανιάζεις και πας γι'άλλα..Έχεις 122€ για πουτάνα;
Μπράβο σου..Άρα είσαι του Κούλη..Εγώ δεν έχω-δεν τα δίνω..
Καληνύχτα και να γαμάμε ...
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Εχθες μεταμεσονυχτια βαρδια στο Μεταξουργειο τιμηθηκε η μελαχρινη Ρουμανα BBW Χριστινα η οποια τα απογευματα ειναι ΜΑ 17 οροφος και παει σερι μετα νυχτερινη βαρδια στο Λεωνιδου 28 ισογειο οπου αντικαθιστα την Αλβανιδα Μπελλα η οποια πλεον εχει σταματησει..Σταθερη αξια για οσους γουσταρουν BBW...το καλοκαιρι ειχε δηλωσει οτι δεν θα ξαναγυρνουσε ποτε Ελλαδα καθως ειχε αγορασει σπιτι στη Ρουμανια και θα εβρισκε δουλεια εκει....Ελα ομως που να την παλι ξανα εδω στης επαλξεις χαχαχα... αυτη τη φορα δηλωνει οτι θα δουλεψει για κανα 7 μηνο ακομα μεχρι να τελειωσει το σχολειο η κορη της και μετα φευγει οριστικα...λογια λογια λογια...θα δειξει....
Μετα την Χριστινα αφου εκανα και την καθιερωμενη πλακα με τον τσατσο τον Παναγιωτη με την τραγιασκα, ειδα μετα απο πολυ καιρο ανοιχτο μετα τα μεσανυχτα το Ιασωνος 19Α οροφος... ανεβηκα και τι βλεπω....μια μαυρουλα καπου στο 1,70 με σουπερ κορμαρα και τουμπανο κωλαρα και καστανοξανθο σπαστο μαλλι...Αννα την ελεγαν με καταγωγη απο την Νοτιο Αφρικη...δεν ξερω εαν δουλευει καιρο στην περιοχη εγω παντως πρωτη φορα την ειδα, λιγακι αξυριστες ηταν οι γαμπες αλλα τελοσπαντων...περασα δωματιο δεν λεω ομορφη κοπελα σχετικα καλα ηταν......αλλα... αλλα.... οταν ρε μαγκες τελειωσα και βγηκα απο μεσα της μου ηρθε μια εντονη μυρωδια ψαριλας η οποια απλωθηκε σε ολο το δωματιο....τεταρτη φορα που μου ξανασυμβαινει τετοιο πραμα σε μπουρδελο....οπα λεω να μαστε παλι τα ιδια....με το που βγαινει απο το δωματιο...κατεθειαν στο νιπτηρα χωρις να εχω βγαλει την καποτα, σαπουνισμα στη γυρω περιοχη και μετα αφαιρεση καποτας και ξανα παλι σαπουνισμα και κατουρημα στο νιπτηρα και ο θεος βοηθος.......
Καληνυχτα και καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα....
Μετα την Χριστινα αφου εκανα και την καθιερωμενη πλακα με τον τσατσο τον Παναγιωτη με την τραγιασκα, ειδα μετα απο πολυ καιρο ανοιχτο μετα τα μεσανυχτα το Ιασωνος 19Α οροφος... ανεβηκα και τι βλεπω....μια μαυρουλα καπου στο 1,70 με σουπερ κορμαρα και τουμπανο κωλαρα και καστανοξανθο σπαστο μαλλι...Αννα την ελεγαν με καταγωγη απο την Νοτιο Αφρικη...δεν ξερω εαν δουλευει καιρο στην περιοχη εγω παντως πρωτη φορα την ειδα, λιγακι αξυριστες ηταν οι γαμπες αλλα τελοσπαντων...περασα δωματιο δεν λεω ομορφη κοπελα σχετικα καλα ηταν......αλλα... αλλα.... οταν ρε μαγκες τελειωσα και βγηκα απο μεσα της μου ηρθε μια εντονη μυρωδια ψαριλας η οποια απλωθηκε σε ολο το δωματιο....τεταρτη φορα που μου ξανασυμβαινει τετοιο πραμα σε μπουρδελο....οπα λεω να μαστε παλι τα ιδια....με το που βγαινει απο το δωματιο...κατεθειαν στο νιπτηρα χωρις να εχω βγαλει την καποτα, σαπουνισμα στη γυρω περιοχη και μετα αφαιρεση καποτας και ξανα παλι σαπουνισμα και κατουρημα στο νιπτηρα και ο θεος βοηθος.......
Καληνυχτα και καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα....
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.970
- Πόντοι
- 4.926
Χθεσινή, βραδινή, επίσκεψη στο Φωκαίας 13, υπόγειο. Δούλευε η Μισέλ, ένα έκφυλο, νεαρό λατινάκι. Εγώ τις λατίνες δεν τις γουστάρω, γιατί είναι φόλες, κουτοπόνηρες και λαμόγια. Η συγκεκριμένη ήταν απλά ΟΚ, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Πίπα ακάποτη, με γλείψιμο και στα αρχίδια. Ακολούθησαν δύο στάσεις. Πρώτα πισωκολλητό, όπου την πιστώνιασα άγρια, με αυτή να βάζει κόφτες, χρησιμοποιώντας το σώμα της. Ακολούθησε ιεραποστολικό, όπου και εκεί την γάμησα δυνατά, μέχρι που έχυσα. Σημειώνω, επίσης, ότι σε όλη την διάρκεια του σεξ απέφευγε τα φιλιά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις