poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά η Μπάρμπορα δουλεύει; πέρασα χθες και δεν ήταν.
Κ27 ισογειο το οποιο ηταν κλειστο σημερα το πρωι (μαζι με τα διπλανα του),
κατι μου θυμιζει αυτη ποια ειναι?Αυτη εδω ειναι?
Μέσω γραφείου με ενδιαφέρει φίλεΔεν μπορείς ακόμη να λάβεις πμ γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοσιεύσεων.
Τι εννοείς οτι θέλεις να καλέσεις για ραντεβου και δεν μπορείς... ανεξάρτητη ή γραφείο?
μέσω μηνύματος εννοείς?
Για την ηλικια της εχει σωματαρα... και προσωπο σχετικα καλο...αν και τελευταια φορα που την ειδα της λυπουν μερικα δοντια....Από εμφάνιση λέει τπτ η μαύρα χάλια;
ρε παιδιά έχουμε πει οτι εκεί κάνουν τα incall τους οι μισές κοπέλες του glamour! και μάλισταΈχω δεί υπέρμουνο ασιατικό τύπου miss Ταιλάνδη με ανύπαρκτο φόρεμα να εξέρχεται από εκεί και να μπαίνει σε υπερπολυτελές τζίπ, συνοδευόμενη από κουστουμάτο με μανικετόκουμπα και χρυσαφικά, χωρίς πλάκα μου σηκώθηκε μόνο από τα 10 δευτερόλεπτα που την είδα, σίγουρα κάτι παίζει στο χοτέλι.
Α,θέλεις και ωραία συναγωνιστή μου..Οι πουτάνες των 10€,20€ δε χρειάζεται να είναι ωραίες κλπ..Για πες μια εστω οριακά ωραία?
Τη Βικτώρια τον ντολμά από Μ.Αλεξανδρου 28?Την άλλη τη μονίμως μεθυσμένη στο υπόγειο?Την Εύα στο Κολωνού 48 που είναι πατημένα 70 η μήπως την Ατζελα δίπλα?Ιάσωνος στα μεγάλα νούμερα έχει κάτι γιαγιάδες ζόμπι μόνο η Σοφία κάτι λέει αλλά και εκεί σε παίρνει ο ύπνος.Αν πάμε στα μικρά νούμερα Ιάσωνος πρέπει να κουμπώσεις κανένα χάπι για το στομάχι μη σου έρθει αναγουλα από κάτι Μαργαρίτες,Ντασες κτλ.
Εχει καποια θεματακια προσωπικα (οχι υγειας ) απο βδομαδα θα ειναι κανονικα ,γιατι τωρα εχει ακαταστατες ωρες που παει και που φευγει .Ρε παιδιά η Μπάρμπορα δουλεύει; πέρασα χθες και δεν ήταν.
Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι επειδη εχω 122ευρω ειμαι του Κουλη ???Α,θέλεις και ωραία συναγωνιστή μου..Οι πουτάνες των 10€,20€ δε χρειάζεται να είναι ωραίες κλπ..
Τις νοικιάζεις για 10 λεπτά..Ξεχαρμανιάζεις και πας γι'άλλα..Έχεις 122€ για πουτάνα;
Μπράβο σου..Άρα είσαι του Κούλη..Εγώ δεν έχω-δεν τα δίνω..
Καληνύχτα και να γαμάμε ...
Φίλε καλησπερα από εμένα, πολύ καλά έκανες και με την σωστή σειρά, πρώτα να πλυθείς με το προφυλακτικό φορεμένο τοπικά, μετά το βγάζεις ξαναπλενεσε τοπικά πλένεις και χέρια κλπ, και τέλος ουρείς τα ούρα του έχουν οξύ που σκοτώνει τα μικρόβια. Είναι πολύ σημαντικό να ουρήσει κάποιος πιο σημαντικό για εμένα από το να κάνεις.και.μπανιο. Εγώ προσωπικά επειδή ουρω πριν έρθουν οι κοπέλες κρατάω λίγα ουρά έτσι ώστε να μπορώ να έχω ελάχιστα να μπορώ να ουρησω και μετά στο πλύσιμο. Επίσης σημαντικό όταν φοραμε την Καποτά εγώ προσωπικά την βάζω με τα δικά μου χέρια τα οποία είναι πλυμένα και δεν αφήνω την κοπέλα να την φορέσει. ΑΚΑ " φυσικά είναι απαγορευτικά κατά εμέ, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Έτσι, Εάν κανεί καποιος αυτά τα απλά πράγματα είναι εξασφαλισμενος σε πολύ μεγάλο βαθμό και δεν έχει να φοβάται τίποτα, το ιδιο θα ισχύει και για την περίπτωσή σου οπότε δεν έχεις να φοβάσαι. Από τα πιο σωστά και χρισιμα ποστ που διάβασα σήμερα.Εχθες μεταμεσονυχτια βαρδια στο Μεταξουργειο τιμηθηκε η μελαχρινη Ρουμανα BBW Χριστινα η οποια τα απογευματα ειναι ΜΑ 17 οροφος και παει σερι μετα νυχτερινη βαρδια στο Λεωνιδου 28 ισογειο οπου αντικαθιστα την Αλβανιδα Μπελλα η οποια πλεον εχει σταματησει..Σταθερη αξια για οσους γουσταρουν BBW...το καλοκαιρι ειχε δηλωσει οτι δεν θα ξαναγυρνουσε ποτε Ελλαδα καθως ειχε αγορασει σπιτι στη Ρουμανια και θα εβρισκε δουλεια εκει....Ελα ομως που να την παλι ξανα εδω στης επαλξεις χαχαχα... αυτη τη φορα δηλωνει οτι θα δουλεψει για κανα 7 μηνο ακομα μεχρι να τελειωσει το σχολειο η κορη της και μετα φευγει οριστικα...λογια λογια λογια...θα δειξει....
Μετα την Χριστινα αφου εκανα και την καθιερωμενη πλακα με τον τσατσο τον Παναγιωτη με την τραγιασκα, ειδα μετα απο πολυ καιρο ανοιχτο μετα τα μεσανυχτα το Ιασωνος 19Α οροφος... ανεβηκα και τι βλεπω....μια μαυρουλα καπου στο 1,70 με σουπερ κορμαρα και τουμπανο κωλαρα και καστανοξανθο σπαστο μαλλι...Αννα την ελεγαν με καταγωγη απο την Νοτιο Αφρικη...δεν ξερω εαν δουλευει καιρο στην περιοχη εγω παντως πρωτη φορα την ειδα, λιγακι αξυριστες ηταν οι γαμπες αλλα τελοσπαντων...περασα δωματιο δεν λεω ομορφη κοπελα σχετικα καλα ηταν......αλλα... αλλα.... οταν ρε μαγκες τελειωσα και βγηκα απο μεσα της μου ηρθε μια εντονη μυρωδια ψαριλας η οποια απλωθηκε σε ολο το δωματιο....τεταρτη φορα που μου ξανασυμβαινει τετοιο πραμα σε μπουρδελο....οπα λεω να μαστε παλι τα ιδια....με το που βγαινει απο το δωματιο...κατεθειαν στο νιπτηρα χωρις να εχω βγαλει την καποτα, σαπουνισμα στη γυρω περιοχη και μετα αφαιρεση καποτας και ξανα παλι σαπουνισμα και κατουρημα στο νιπτηρα και ο θεος βοηθος.......
Καληνυχτα και καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα....
Φίλε συναγωνιστή, εννοούσα ότι όταν δίνεις σε πουτάνα 122€,δε δικαιούσαι να μιλάς για Κούλη..Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι επειδη εχω 122ευρω ειμαι του Κουλη ???
Ρε την φόλα, την διώξανε ? Θα περάσω μια βόλτα να δώ.Η Έμιλι απο Φιλιππίδου 11 γαμιέται πλέον Κωλονού 45 στο βάθος σαν Εύα.
Στο Μεταξουργείο γαμήσι προσφοράς σε Πακιστανό με 8€ απο την τσατσά.
Απ'ό,τι έχω καταλάβει ,αυτή και η Μίρα το δουλεύουν εναλλάξ μόνες τους χωρίς τσατσά, γι'αυτό και αν περάσεις μπορεί να δεις ανοιχτή την εξώπορτα και κλειστό το φως' το κλείνουν όταν βάζουνε πελάτη .Την καλησπέρα μου σε όλους, έψαχνα την Σόνια και την βρήκα, 84a στον όροφο είναι 8 με 20.00 αρκετά ανανεωμένη, κάτι έκανε στο προσωπό της και στο μαλλί της. Μόνη της χωρίς τσατσά, καλές υπηρεσίες φούλ πρόγραμμα, πρωκτικό σεξ με τελείωμα στο στόμα το δωμάτιο normal καμία πίεση χρόνου πολύ φιλική η Σόνια. Κάτω ήταν η Χριστίνα η Τσέχα με το που άκουσαν το ονομά της 2 συναγωνιστές έφυγαν τρέχωντας...έφυγα και εγώ.