Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.880
- Πόντοι
- 3.246
Χριστίνα φυλής 65 και 84 , μουνάρα τρελή - κομοδίνο με εμφάνιση τοπ στριπτιτζούς τη βρίσκουμε σε στούντιο στο Σχηματάρι πλέον
Έφυγε? Και αν ναι ξέρεις ποια την αντικαθιστά?Χριστίνα φυλής 65 και 84 , μουνάρα τρελή - κομοδίνο με εμφάνιση τοπ στριπτιτζούς τη βρίσκουμε σε στούντιο στο Σχηματάρι πλέον
Το πρωί ήταν Βαλεντίνα με απλό πρόγραμμα....δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμηΦωκ13 υπόγειο τώρα ;
Ρώτησες να μάθεις κάτι για τον προηγούμενο στο δωμὰτιο;
Απαραδεκτο το ρεμάλι. Απο την καμερα του οικου θα καταλάβουν ποιός είναι.ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
Πρωτη φορα ακουω τετοιο σκηνικο...γαμησε τα ... και φαντασου στη χωματιανου δινεις 20ρικο....τοσες φορες στο Μεταξουργειο που υποτιθεται ειναι πιο βρωμικα και δεν εχω ακουσει ή να μου εχει τυχει κατι παρομοιο....ειναι να μην σου κατσει τετοιο σκηνικο....ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
λες για την ξανθια ρουμανα με τα τατου μαλλον,απο την μεση και πανω πολυ καλη,γιατι ο κωλος ενα χαλι,οσο για συμπεριφορα?λαχειο αν θα περασεις καλα μαζι της,προσωπικα δεν θα μου λειψει,στο ΚΑΥΛΟ λοιπονΈφυγε? Και αν ναι ξέρεις ποια την αντικαθιστά?
Πριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.Ρε ‘σείς κάπου άκουσα ότι τα λατινοσπιτα θα κλείσουν εννοώ για αυτά στην κολωνου. Ισχύει κάτι τέτοιο ;
Επίσης παίζει τίποτα καλό αυτή την ώρα κατά εκεί ;
Καταλαβα.. θα έρθει ο καιρός που θα γίνει προέκταση του ξενοδοχείου και θα έρχονται αυτές που πηδούσες με 10-15€ να παίρνουν 150/ώρα , αυτή είναι η ανάπτυξη.Πριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.
Τα Κολωνού 27αρια ηταν ολα κλειδαμπαρωμενα με χοντρό λουκετο CISA.
Πολύ κόσμος στην Ιάσωνος στην Κολωνου αλλα και Μ.Α.
Κυριως πιτσιρίκια 19-20 ετων που έμειναν Σαββατιατικα με το πουλί στο χέρι απο τις συνομήλικες τους.
Στο ξενοδοχείο VITRUVIUS γωνια Κολωνου, εβγαιναν κατι 2 μετρες Ρωσίδες πιτσιρίκες μουνάρες να πάνε για βίζιτα. Οποιος τις γαμησε ας γράψει καμμια κριτικη..![]()
ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
το έχει ο κατάλογος
έτσι ρε Ψωλίνιε θα υποπτευτούν εσένατι να ρωτήσω;; τρέχοντας έφυγα!
Δεν ξέρω παλικάρι. Ρωτάω τον άντρα αλλά μας γράφει στα αρχίδια του, άμα ρώταγα για γλύφωκολαδα θα απαντούσε πρώτος. Άριστος και άξιος.λες για την ξανθια ρουμανα με τα τατου μαλλον,απο την μεση και πανω πολυ καλη,γιατι ο κωλος ενα χαλι,οσο για συμπεριφορα?λαχειο αν θα περασεις καλα μαζι της,προσωπικα δεν θα μου λειψει,στο ΚΑΥΛΟ λοιπον
Ρε μύστη, το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές αυτό που αναφέρεις! Λες να παίζουν γκόμενες από κανένα πρακτορείοΠριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.
..................................................................................................................................................
Στο ξενοδοχείο VITRUVIUS γωνια Κολωνου, εβγαιναν κατι 2 μετρες Ρωσίδες πιτσιρίκες μουνάρες να πάνε για βίζιτα. Οποιος τις γαμησε ας γράψει καμμια κριτικη..
Ναι, το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό!!!Ρε μύστη, το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές αυτό που αναφέρεις! Λες να παίζουν γκόμενες από κανένα πρακτορείο
συνοδών στο εν λόγω χοτέλι?![]()
Ξανθια με κοντο καρε μαλλι, 1,70 περιπου υψος, βυζια περιπου 4 στητα, καθαρο και ωραιο μουνακι ,πουτανιαρα.Ναι αξιζει.ωραιο μουνι?δεν την ξερω αλλα τρελαινομαι να βλεπω γυναικα να χυνει και θα ηθελα να την επισκεφτω,αξιζει?