Καλησπερα στην παρεα.Το μεσημερι ειχα βρεθει στην περιοχη της Βικτωριας και ειπα μια και ηταν νωρις για να παω προς το σπιτι ειπα να περασω απο την φυλης και περιξ . Τελικα μετα απο μικρη βολιδοσκοπηση πηγα στη
Φυλής 72 εκει που ειναι την πρωινη βαρδια η Κατερινα η πολωνεζα και με επεισε με την παρουσια της επειδη ηταν πουτανιαρα με μεγαλες βυζαρες. Περασα στο δωματιο που ηταν λιγο μικρο και εκανα υπομονη να ερθει η Κατεριναρα . Ηρθε και αρχισαμε στα ορθια ενα παθιασμενο μπαλαμουτι και δεν αργησα πολυ να μου ανεβει η διαθεση στο ταβανι. Ξαπλωνω και μ αρχιζει με μια γλυφαδα στα αρχιδια και σε λιγο μια γλυκια αργη πιπα με φωνουλες και μερικα ρουφηγματα, ενω εγω ασχολιομουν με το κωλαρακι της και το μουνακι της που αρχιζε να μουσκευει πολυ.. Περασε κανα 3λεπτο και της ειπα να μου περασει προφυλακτικο και την αρχισα σε ενα ιεραποστολικο σταθερο και με δυναμη για κανα 5λεπτο. Αρχισε να καυλωνει πολυ και αρχισε να βγαζει κραυγες καυλας και να λεει μη σταματας θα χυσω, πραγματι απο μερικα δευτερολεπτα εχυσε βογγοντας και ζουλοντας τις βυζαρες της... αισθάνθηκα τις χαρακτηριστικες συσπασεις που κανει κολπος οταν ερχεται ο οργασμος... αυτο με εφτιαξε πιο πολυ και ηθελα να γαμησω κωλο. Την εστησα ορθια , εσκυψε με τα μουτρα στο κρεββατι και εγω απο πισω της τον εχωσα βαθια μεσα στην κωλαρα της , ειχε ωραια αισθηση και δεν αργησα να της τα πεταξω μεσα στον κωλο της... καθισα λιγο για να συνελθω απο την καυλα , με ευχαριστησε που περασε καλα μαζι μου , και εγω απο την μερια μου , με φιλησε και εφυγε. Συστηνεται αναπιφυλακτα. Καλα γαμισια.