You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
Χριστίνα φυλής 65 και 84 , μουνάρα τρελή - κομοδίνο με εμφάνιση τοπ στριπτιτζούς τη βρίσκουμε σε στούντιο στο Σχηματάρι πλέον
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Έφυγε? Και αν ναι ξέρεις ποια την αντικαθιστά?Χριστίνα φυλής 65 και 84 , μουνάρα τρελή - κομοδίνο με εμφάνιση τοπ στριπτιτζούς τη βρίσκουμε σε στούντιο στο Σχηματάρι πλέον
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Το πρωί ήταν Βαλεντίνα με απλό πρόγραμμα....δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμηΦωκ13 υπόγειο τώρα ;
Ρώτησες να μάθεις κάτι για τον προηγούμενο στο δωμὰτιο;
Απαραδεκτο το ρεμάλι. Απο την καμερα του οικου θα καταλάβουν ποιός είναι.ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
Περασμα πριν απο λιγη ώρα απο πιάτσα οπου με έπιασε υπογλυκαιμία απο υπερβολικο χυσιμο σπέρματος τις τελευταίες ημερες.
Εφαγα στο φούρνο ενα κρουασάν με κρεμα και βύσσινο, καθως και ενα γλυκο καπουτσίνο.
Στο ταμείο μπροστα μου ηταν η Μπιάνκα, η σεξυ κοντοπουτανη πιτσιρίκα που την ειχα πάρει κανα δυο φορές στο Περδίκα όροφος σιδερένια σκάλα (φολαρα).
Πηγα να βγαλω είδηση αλλα δε βγήκε...
-Γεια σου Μπιάνκα... (γυριζει και με κοιτάζει).
-Που γαμιέσαι τωρα ?
-Δε δουλευω εχω σταματήσει.
Εννοείται δεν την πίστεψα και την παρακολούθησα μυστικά να δω που πάει .
Πηγε στην Ιάσωνος και έκατσε στο καφενείο -μεζεδοπωλειο Άρτα και εφαγε μακαρόνια με κιμά.
Εφυγα αχυστος.
Εφαγα στο φούρνο ενα κρουασάν με κρεμα και βύσσινο, καθως και ενα γλυκο καπουτσίνο.
Στο ταμείο μπροστα μου ηταν η Μπιάνκα, η σεξυ κοντοπουτανη πιτσιρίκα που την ειχα πάρει κανα δυο φορές στο Περδίκα όροφος σιδερένια σκάλα (φολαρα).
Πηγα να βγαλω είδηση αλλα δε βγήκε...
-Γεια σου Μπιάνκα... (γυριζει και με κοιτάζει).
-Που γαμιέσαι τωρα ?
-Δε δουλευω εχω σταματήσει.
Εννοείται δεν την πίστεψα και την παρακολούθησα μυστικά να δω που πάει .
Πηγε στην Ιάσωνος και έκατσε στο καφενείο -μεζεδοπωλειο Άρτα και εφαγε μακαρόνια με κιμά.
Εφυγα αχυστος.
Τελευταία τροποποίηση:
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Πρωτη φορα ακουω τετοιο σκηνικο...γαμησε τα ... και φαντασου στη χωματιανου δινεις 20ρικο....τοσες φορες στο Μεταξουργειο που υποτιθεται ειναι πιο βρωμικα και δεν εχω ακουσει ή να μου εχει τυχει κατι παρομοιο....ειναι να μην σου κατσει τετοιο σκηνικο....ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
gamao_gamao
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μαγκες! Ξερουμε που βρισκεται η Συλβια απο Φιλιππιδου 11? Γιατι τις τελευταιες μερες δεν υπαρχει στις ενημερωσεις και ελεγα να περασω για ενα χερακι...
σε δυοτρία στη β βάρδια
Φ71α Χριστίνα από Ουκρανία ξανθιά μιλφ κανονικό σωμα
Φ59ισόγειο ξανανοιξε με την Ιζαμπέλα λατίνα που δούλεψε στον όροφο και για λίγες φορές και στο 71β
Φ72υπόγειο "Ελλη από Τσεχία" ,μελαχρινή, επιστροφή,είχε δουλεψει εκεί το καλοκαίρι.
Φωκ7υπ. Αντζελα
Φωκ7ισ.,9,17β,19,25α κλειστά,στα 27άρια δεν κατέβηκα
Τα υπόλοιπα τα περισσότερα ανοιχτά εκτός 69β,86άρια κ 84β
Επίσης στην πρωινή βαρδια κάποιες μικροαλλαγές:
Φ71β Ελλη και Κάτια λατίνες,
ενώ στο 71α οι προχτεσινές Αντζυ,Βιβιάνα
Φωκ27υπόγειο Σάρα από Περγάμου1 όπου παίζουν εναλλάξ με την Εμμα ακα Ρόζα πρώην 86β
ενώ στο 86β ήταν η άλλη Ιζαμπέλλα μαζί με την Σύλβια από τα 84α,65αβ
στά υπόλοιπα της Φωκαίας, τα 27ισ. και όροφος κλειστά όπως τα 25άρια και το 17β καιι 13ισ.
στο φωκ19 η Κλεοπάτρα
Φωκ17α Αλεξάνδρα πρωην Αγγέλα.
Φωκ13υπ. Βαλεντίνα λατίνα
Αυτά τα στιγμιότυπα από μένα ,καλό σας βράδι.
Φ71α Χριστίνα από Ουκρανία ξανθιά μιλφ κανονικό σωμα
Φ59ισόγειο ξανανοιξε με την Ιζαμπέλα λατίνα που δούλεψε στον όροφο και για λίγες φορές και στο 71β
Φ72υπόγειο "Ελλη από Τσεχία" ,μελαχρινή, επιστροφή,είχε δουλεψει εκεί το καλοκαίρι.
Φωκ7υπ. Αντζελα
Φωκ7ισ.,9,17β,19,25α κλειστά,στα 27άρια δεν κατέβηκα
Τα υπόλοιπα τα περισσότερα ανοιχτά εκτός 69β,86άρια κ 84β
Επίσης στην πρωινή βαρδια κάποιες μικροαλλαγές:
Φ71β Ελλη και Κάτια λατίνες,
ενώ στο 71α οι προχτεσινές Αντζυ,Βιβιάνα
Φωκ27υπόγειο Σάρα από Περγάμου1 όπου παίζουν εναλλάξ με την Εμμα ακα Ρόζα πρώην 86β
ενώ στο 86β ήταν η άλλη Ιζαμπέλλα μαζί με την Σύλβια από τα 84α,65αβ
στά υπόλοιπα της Φωκαίας, τα 27ισ. και όροφος κλειστά όπως τα 25άρια και το 17β καιι 13ισ.
στο φωκ19 η Κλεοπάτρα
Φωκ17α Αλεξάνδρα πρωην Αγγέλα.
Φωκ13υπ. Βαλεντίνα λατίνα
Αυτά τα στιγμιότυπα από μένα ,καλό σας βράδι.
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
λες για την ξανθια ρουμανα με τα τατου μαλλον,απο την μεση και πανω πολυ καλη,γιατι ο κωλος ενα χαλι,οσο για συμπεριφορα?λαχειο αν θα περασεις καλα μαζι της,προσωπικα δεν θα μου λειψει,στο ΚΑΥΛΟ λοιπονΈφυγε? Και αν ναι ξέρεις ποια την αντικαθιστά?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
Πριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.Ρε ‘σείς κάπου άκουσα ότι τα λατινοσπιτα θα κλείσουν εννοώ για αυτά στην κολωνου. Ισχύει κάτι τέτοιο ;
Επίσης παίζει τίποτα καλό αυτή την ώρα κατά εκεί ;
Τα Κολωνού 27αρια ηταν ολα κλειδαμπαρωμενα με χοντρό λουκετο CISA.
Πολύ κόσμος στην Ιάσωνος στην Κολωνου αλλα και Μ.Α.
Κυριως πιτσιρίκια 19-20 ετων που έμειναν Σαββατιατικα με το πουλί στο χέρι απο τις συνομήλικες τους.
Στο ξενοδοχείο VITRUVIUS γωνια Κολωνου, εβγαιναν κατι 2 μετρες Ρωσίδες πιτσιρίκες μουνάρες να πάνε για βίζιτα. Οποιος τις γαμησε ας γράψει καμμια κριτικη..
Καταλαβα.. θα έρθει ο καιρός που θα γίνει προέκταση του ξενοδοχείου και θα έρχονται αυτές που πηδούσες με 10-15€ να παίρνουν 150/ώρα , αυτή είναι η ανάπτυξη.Πριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.
Τα Κολωνού 27αρια ηταν ολα κλειδαμπαρωμενα με χοντρό λουκετο CISA.
Πολύ κόσμος στην Ιάσωνος στην Κολωνου αλλα και Μ.Α.
Κυριως πιτσιρίκια 19-20 ετων που έμειναν Σαββατιατικα με το πουλί στο χέρι απο τις συνομήλικες τους.
Στο ξενοδοχείο VITRUVIUS γωνια Κολωνου, εβγαιναν κατι 2 μετρες Ρωσίδες πιτσιρίκες μουνάρες να πάνε για βίζιτα. Οποιος τις γαμησε ας γράψει καμμια κριτικη..
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
Κάτσε ρεεέεεεε τύπε λίγο.. σεβάσου τα 20€ που έδωσε ο συναγωνιστής για να χέσει τουλάχιστον!!!!!
το έχει ο κατάλογος
Ονομαστικός Κατάλογος | 11888.gr
Ονομαστικός Κατάλογος: Βρες όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι. Μπες στο site του 11888 και βρες τους όλους στα White Pages με ένα κλικ!
www.11888.gr
έτσι ρε Ψωλίνιε θα υποπτευτούν εσένατι να ρωτήσω;; τρέχοντας έφυγα!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Δεν ξέρω παλικάρι. Ρωτάω τον άντρα αλλά μας γράφει στα αρχίδια του, άμα ρώταγα για γλύφωκολαδα θα απαντούσε πρώτος. Άριστος και άξιος.λες για την ξανθια ρουμανα με τα τατου μαλλον,απο την μεση και πανω πολυ καλη,γιατι ο κωλος ενα χαλι,οσο για συμπεριφορα?λαχειο αν θα περασεις καλα μαζι της,προσωπικα δεν θα μου λειψει,στο ΚΑΥΛΟ λοιπον
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ρε μύστη, το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές αυτό που αναφέρεις! Λες να παίζουν γκόμενες από κανένα πρακτορείοΠριν λίγο περασα και εκανα μια γύρα στην 3η βάρδια.
..................................................................................................................................................
συνοδών στο εν λόγω χοτέλι?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Ναι, το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό!!!Ρε μύστη, το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές αυτό που αναφέρεις! Λες να παίζουν γκόμενες από κανένα πρακτορείο
συνοδών στο εν λόγω χοτέλι?
Νομίζω Glamour.
Το καλύτερο σημείο για καφέ και μάτι!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58