Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Αυλαία?Αλίνα, στη μεγάλου Αλεξάνδρου με την αυλαία, πολύ καλή.Η κοπέλα έχει ακόμα tanlines από το καλοκαίρι.
Αυλαία?Αλίνα, στη μεγάλου Αλεξάνδρου με την αυλαία, πολύ καλή.Η κοπέλα έχει ακόμα tanlines από το καλοκαίρι.
Έχεις πολλές παράμετρους που δεν έχεις βάλει, incall τα περισσότερα γραφεία για μισή ώρα το έχουν 100€ οπότε είναι 100 vs 60 για μισή ώρα.Call Girl
Ελάχιστο 100€
Ξενοδοχεία + μπύρα ποτό 30€
Σύνολο 130€ και αν βρεις την ώρα που βολεύει.
+ Κίνδυνος για φόλα βέβαια!!!
Οίκος 60€ all inclusive πας οπότε θέλεις και γυρνάς ήσυχα και όμορφα σπιτάκι!
Ναι αμε.... Η μιλφαρα κοκκινομαλλα Κατερινα Ιασωνος 44 ή 46 οροφος πρωινη βαρδια....δινει και γλωσσοφιλα εαν κανεις κινηση εσυ πρωτα...Υπάρχουν Λευκορωσίδες στο Μεταξουργείο;
Όποιος μαλακές το έγραψε αυτό πρέπει να πάει να μάθει ορθογραφία χαχαχαχαχαχ "ελεχνος" ; "γνωρηζαν";εγλκληματος"; "από όλοι αυτή τη εξαπλωση"
έχουν και δεν έχουν στάνταρ αυτόν τον καιρό. Στο 19 παίζει η Ριτα αλλά μπορεί να δείς την Ειρήνη κάποιες μέρες ή και την Κλεοπάτρα κανα σκ ,επίσης τη Μαρίνα όταν έρχεται. κλπ κλπΔεν ξέρω αν είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια. Επίσης αναφέρθηκε το όνομά της στο Φωκαιας 19...
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.Πάρε ένα call girl σε ξενοδοχείο.Πιο φθηνά θα σου έρθει και θα είναι καλύτερα.Πόσο χρεώνουν το 30λεπτο;Κάτω από 60€ το βλέπω δύσκολο.Με 30€ επιπλέον παίρνεις call girl για 1 ολόκληρη ώρα.
Call Girl
Ελάχιστο 100€
Ξενοδοχεία + μπύρα ποτό 30€
Σύνολο 130€ και αν βρεις την ώρα που βολεύει.
+ Κίνδυνος για φόλα βέβαια!!!
Οίκος 60€ all inclusive πας οπότε θέλεις και γυρνάς ήσυχα και όμορφα σπιτάκι!
Βιβιάνα πάντα έτσι ήταν, είναι φιλότιμη μέσα γενικά, βέβαια μετά από 4-5 μήνες φουλ δουλειάς μπορεί να έχει καεί και αυτή, η Άντζυ είναι ένα όμορφο κομοδίνολίγο πριν το τέλος της πρωινής βάρδιας πέρασα από 71α να δω τις μεταξένιες λατίνες όπου ήταν μία Αντζυ ή Αννα κοντοπούτανο μελαχρινό 1μ+1μ, σαλονάρισε ως το κατώφλι του σαλονιού στο διάδρομο ίσα που φάνηκε για dt κι εξαφανιζολ....μετά απο αρκετή αναμονή βγήκε κι η έτερη εταίρα Βιβιάνα αρκετά ευπαρουσίαστη αλλά δυστυχώς μ ένα ύφος ξυνίλας ;απαξίωσης;δεν ξέρω. Καλές οπτικά αλλά την έκανα με ελαφρά,ίσως κακή στιγμή αλλά κάτι δεν.
Αδερφέ και εγώ γενικά συμφωνώ μαζί σου αλλά έχω βρει μια στην φυλής που με καλυπτει πλήρως όπως καμία άλλη και κανένα call girl είναι θέμα γούστου και χημείας από την στιγμή που αν πάω πχ με αριανα από ματζικ η μαγιά από άγγελο που θεωρούνται τοπ και δεν με καλύπτουν γτ να πάω να σκάσω τα 200 μινιμουν και όχι τα 50 για τα ίδια με αυτή που θέλω?? Έχω μάθει να μην κρίνω γούστα εγώ προσωπικά αν και το έχω σκεφτεί δεν θα το κάνω ποτέ προτιμώ να πηγαίνω με την ίδια 3 μέρες από ένα 20αρι πάρα να κάτσω μισή ώρα μαζί της αλλά δέχομαι κάποιος να το κάνει πάντως γνωστός μ έχει πάρει για 1 ώρα επίσης μου εχει τύχει να μ πει τσατσα ότι είναι κοπέλα κλείσαμενη για 1 ώρα και μένουν 40 λεπτά ωστόσο σκέφτομαι ότι μπορεί πχ να είναι και το διάλειμμα της ειδικά κάποια που έχει πολλούς πελάτες κτλπαΠάω κι εγώ σε μπουρδέλα,αλλά για το στάνταρ 5λεπτο για ξεχαρμάνιασμα.Αλλιώς προτιμώ CG για κάτι καλύτερο.Είμαι εναντίον του 30λεπτου σε μπουρδέλο όχι στα μπουρδέλα...
- Γαμάς σε ένα χώρο συνήθως άθλιο.
- Η πουτάνα πριν από εσένα θα έχει γαμηθεί με καμιά 30αρια,εκτός αν είναι η αρχή της βάρδιας και το μουνί της θα έχει ανοίξει σαν θόλος αλεξιπτώτου
- Η διαφορά είναι μικρή για διπλάσιο χρόνο με callgirl.
- Φόλα μπορεί να σου βγει και η πουτάνα στο μπουρδέλο,εκτός αν έχεις κάποια στάνταρ,που σημαίνει ότι έχεις δώσει πολλά να γίνει στάνταρ.Το ίδιο μπορείς να κάνεις με call girl
Μία "Άννα" που ήταν εχθές το απόγευμα στο Φ67,τι λέει στο δωμάτιο;Μου άρεσε πολύ η γκόμενα αλλά δεν μπήκα επειδή ο οίκος είναι γνωστός για τις "φόλες" που φέρνει...Είχε και άλλη μία αλλά ήταν στο δωμάτιο για μισάωρο...Τα ίδια και η Ράνια του κ.Βασίλη απέναντι...Καλά,πληρώνει κάποιος 30 λεπτά πουτάνα στη Φυλής;Αν είναι δυνατόν...
Και γιατί όχι για30 λεπτά?
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.
Γράψε και μια κριτική αν θέλεις.Φωκαίας 13 κάτω Αλισα
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
Μέσα στο δωμάτιο ειναι μέτρια προς πολυ κακη
Αποφύγετε να χάσατε ενα 20€
δύο τινά συμβαίνουν απ όσο γνωρίζω, όταν δουλεύει μόνο μια κοπέλας και είναι σε πρόγραμμα ώρας κλείνουν το φως και 2ο μερικές φορές η πρωινή κοπέλα φεύγει νωρίτερα κσι είναι κλειστό μέχρι να έρθει η Φωτεινή το απόγευμα ή όποια και αν δουλέψειΚαλησπερα στην ομαδα!
Η ερωτηση μου ειναι, το Διδυμου 27 ωρες προς το μεσημερι δουλευει χωρις το εξωτερικο φωτακι αναμενο;
Περασα εχθες το
μεσημερι στις 15:00 αλλα το φως ηταν κλειστο!
Και αργοτερα ενημερωσε συναγωνιστης συνουσια με Βικτωρια!
Σημερα επισης στις 14:00
15:00 και 16:00 με το φως κλειστο και δεν εκανα την κινηση να χτυπησω κουδουνι.
Εχει καποιος γνωση;