Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (14 μέλη και 198 επισκέπτες)

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Call Girl
Ελάχιστο 100€
Ξενοδοχεία + μπύρα ποτό 30€
Σύνολο 130€ και αν βρεις την ώρα που βολεύει.
+ Κίνδυνος για φόλα βέβαια!!!

Οίκος 60€ all inclusive πας οπότε θέλεις και γυρνάς ήσυχα και όμορφα σπιτάκι!
Έχεις πολλές παράμετρους που δεν έχεις βάλει, incall τα περισσότερα γραφεία για μισή ώρα το έχουν 100€ οπότε είναι 100 vs 60 για μισή ώρα.
Στην ώρα τώρα θα δώσεις 120€ σε ένα οίκο και ενα call girl θα σου βγει απο 130€ και ανεβαίνουμε.
Τώρα άν βάλουμε τα υπέρ και τα κατά του καθένα θα γράφουμε σετνόνια ολόκληρα οπότε καταλήγουμε στο ο καθένας όπως την βρίσκει.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Όποιος μαλακές το έγραψε αυτό πρέπει να πάει να μάθει ορθογραφία χαχαχαχαχαχ "ελεχνος" ; "γνωρηζαν";εγλκληματος"; "από όλοι αυτή τη εξαπλωση"
1698963230883.jpeg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
σε μερικά 2η βάρδια

Φωκ 7υπ.,7ισ.,9 όλα κλειστά την ώρα που πέρασα,ενώ εχθες δούλευε το 7υπ.πιθανόν με Αντζελα

Φωκ13υπ. Αννα με ύφος πολλά βαρύ, και Μισέλ το χαμογελαστό καβλατινίδιο...
...γούστα είν αυτά τεσπά...

Φωκ13ισ,Μαρία γυαλάκια δασκαλέ ολέ τίμια για οσους γουστάρουν.

Φωκ 17α και β κλειστά

Φωκ19 Ρίτα με καινούργιο μαλλί ανοιχτόξανθο οξυζενέ,της πάει

Φωκ25α κλειστό

Φωκ25β δε μπήκα,εχτές Τζανίνα,ειπώθηκε η Σάρα μετά τις 11μμ

Φωκ27β ισογειο και όροφος ανοιχτά

Φ72 υπ. χθες Αντζυ,σήμερα κλειστό

Φ74δεξιά ,μάλλον όπως κι εχθές η Κωνσταντίνα ελληνίδα, επιστροφή.

Φ59 ανοιχτό, οπου εχθές παρουσιάστηκε μια Διόνη ή Ντιόνη κάπως έτσι,νεαρή μελαχρινή αρκετά καλό σώμα και χαμόγελο,σκουρόχρωμη προς μαυροτσούκαλο ψιλοαθιγγανέ βαλκάνια χαρακτηριστικά,ευχάριστη παρουσία μεσες άκρες.

λίγο πριν το τέλος της πρωινής βάρδιας πέρασα από 71α να δω τις μεταξένιες λατίνες όπου ήταν μία Αντζυ ή Αννα κοντοπούτανο μελαχρινό 1μ+1μ, σαλονάρισε ως το κατώφλι του σαλονιού στο διάδρομο ίσα που φάνηκε για dt κι εξαφανιζολ....μετά απο αρκετή αναμονή βγήκε κι η έτερη εταίρα Βιβιάνα αρκετά ευπαρουσίαστη αλλά δυστυχώς μ ένα ύφος ξυνίλας ;απαξίωσης;δεν ξέρω. Καλές οπτικά αλλά την έκανα με ελαφρά,ίσως κακή στιγμή αλλά κάτι δεν.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Δεν ξέρω αν είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια. Επίσης αναφέρθηκε το όνομά της στο Φωκαιας 19...
έχουν και δεν έχουν στάνταρ αυτόν τον καιρό. Στο 19 παίζει η Ριτα αλλά μπορεί να δείς την Ειρήνη κάποιες μέρες ή και την Κλεοπάτρα κανα σκ ,επίσης τη Μαρίνα όταν έρχεται. κλπ κλπ

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Πολύ νέκρα απόψε βραδυνη βαρδια στο Μεταξουργειο.....πολλα κλειστα (ακομα και το πορνομολ ολοκληρο κλειστο) ολα τα Λατινοσπιτα στην Κολωνου και αυτα κλειστα...την Τατιανα απο Ιασωνος 1β δεν την προλαβα καθως την ωρα που εφτασα κατεβαινε τα σκαλια μαζι με την τσατσα και γεια σας.....στα λιγα ανοιχτα σπιτια ειχε μιλφο-καυλο-μπαζακια αδιαφορα....... ευτυχως πετυχα την σεξι ξανθο μιλφαρα Ρωσιδα Ελενα στο Κολωνου 48 με τα ωραια 3αρια βυζια και ετσι σωθηκε καπως η βολτα......φευγοντας και ανηφορηζοντας προς τα πανω, καποια πρεζονια εβαλαν φωτια στον καδο σκουπιδιων μεταξυ των οδων Μαιερ και Λιοσιων....ηρθε πυροσβεστικη... Καληνυχτα και καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα....

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Πάρε ένα call girl σε ξενοδοχείο.Πιο φθηνά θα σου έρθει και θα είναι καλύτερα.Πόσο χρεώνουν το 30λεπτο;Κάτω από 60€ το βλέπω δύσκολο.Με 30€ επιπλέον παίρνεις call girl για 1 ολόκληρη ώρα.
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Call Girl
Ελάχιστο 100€
Ξενοδοχεία + μπύρα ποτό 30€
Σύνολο 130€ και αν βρεις την ώρα που βολεύει.
+ Κίνδυνος για φόλα βέβαια!!!

Οίκος 60€ all inclusive πας οπότε θέλεις και γυρνάς ήσυχα και όμορφα σπιτάκι!
  1. Γαμάς σε ένα χώρο συνήθως άθλιο.
  2. Η πουτάνα πριν από εσένα θα έχει γαμηθεί με καμιά 30αρια,εκτός αν είναι η αρχή της βάρδιας και το μουνί της θα έχει ανοίξει σαν θόλος αλεξιπτώτου
  3. Η διαφορά είναι μικρή για διπλάσιο χρόνο με callgirl.
  4. Φόλα μπορεί να σου βγει και η πουτάνα στο μπουρδέλο,εκτός αν έχεις κάποια στάνταρ,που σημαίνει ότι έχεις δώσει πολλά να γίνει στάνταρ.Το ίδιο μπορείς να κάνεις με call girl
Πάω κι εγώ σε μπουρδέλα,αλλά για το στάνταρ 5λεπτο για ξεχαρμάνιασμα.Αλλιώς προτιμώ CG για κάτι καλύτερο.Είμαι εναντίον του 30λεπτου σε μπουρδέλο όχι στα μπουρδέλα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Καλημέρα κύριοι
Αγκύρας 12 η Ντάρια/Κάτια σε ημίωρο πρόγραμμα
Φυλής 61 υπογειάκι η Αντριάννα και άλλη μια λατίνα
Φωκαίας 13 κάτω η Αλίσα
Φωκαίας 17 κάτω η Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17 πάνω η Αννούλα
Φωκαίας 19 η Ρίτα
Πέργάμου 1 η Σάρα, λατίνα κοντούλα σωματώδης με κότσο, ωραίο προσωπάκι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
λίγο πριν το τέλος της πρωινής βάρδιας πέρασα από 71α να δω τις μεταξένιες λατίνες όπου ήταν μία Αντζυ ή Αννα κοντοπούτανο μελαχρινό 1μ+1μ, σαλονάρισε ως το κατώφλι του σαλονιού στο διάδρομο ίσα που φάνηκε για dt κι εξαφανιζολ....μετά απο αρκετή αναμονή βγήκε κι η έτερη εταίρα Βιβιάνα αρκετά ευπαρουσίαστη αλλά δυστυχώς μ ένα ύφος ξυνίλας ;απαξίωσης;δεν ξέρω. Καλές οπτικά αλλά την έκανα με ελαφρά,ίσως κακή στιγμή αλλά κάτι δεν.
Βιβιάνα πάντα έτσι ήταν, είναι φιλότιμη μέσα γενικά, βέβαια μετά από 4-5 μήνες φουλ δουλειάς μπορεί να έχει καεί και αυτή, η Άντζυ είναι ένα όμορφο κομοδίνο :cheesy:

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
  1. Γαμάς σε ένα χώρο συνήθως άθλιο.
  2. Η πουτάνα πριν από εσένα θα έχει γαμηθεί με καμιά 30αρια,εκτός αν είναι η αρχή της βάρδιας και το μουνί της θα έχει ανοίξει σαν θόλος αλεξιπτώτου
  3. Η διαφορά είναι μικρή για διπλάσιο χρόνο με callgirl.
  4. Φόλα μπορεί να σου βγει και η πουτάνα στο μπουρδέλο,εκτός αν έχεις κάποια στάνταρ,που σημαίνει ότι έχεις δώσει πολλά να γίνει στάνταρ.Το ίδιο μπορείς να κάνεις με call girl
Πάω κι εγώ σε μπουρδέλα,αλλά για το στάνταρ 5λεπτο για ξεχαρμάνιασμα.Αλλιώς προτιμώ CG για κάτι καλύτερο.Είμαι εναντίον του 30λεπτου σε μπουρδέλο όχι στα μπουρδέλα...
Αδερφέ και εγώ γενικά συμφωνώ μαζί σου αλλά έχω βρει μια στην φυλής που με καλυπτει πλήρως όπως καμία άλλη και κανένα call girl είναι θέμα γούστου και χημείας από την στιγμή που αν πάω πχ με αριανα από ματζικ η μαγιά από άγγελο που θεωρούνται τοπ και δεν με καλύπτουν γτ να πάω να σκάσω τα 200 μινιμουν και όχι τα 50 για τα ίδια με αυτή που θέλω?? Έχω μάθει να μην κρίνω γούστα εγώ προσωπικά αν και το έχω σκεφτεί δεν θα το κάνω ποτέ προτιμώ να πηγαίνω με την ίδια 3 μέρες από ένα 20αρι πάρα να κάτσω μισή ώρα μαζί της αλλά δέχομαι κάποιος να το κάνει πάντως γνωστός μ έχει πάρει για 1 ώρα επίσης μου εχει τύχει να μ πει τσατσα ότι είναι κοπέλα κλείσαμενη για 1 ώρα και μένουν 40 λεπτά ωστόσο σκέφτομαι ότι μπορεί πχ να είναι και το διάλειμμα της ειδικά κάποια που έχει πολλούς πελάτες κτλπα

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Το τι είναι καλύτερο για τον εαυτό μας μόνο εμείς οι ίδιοι το ξέρουμε. Ήξερα ότι δεν θα έπαιρνα ικανοποιητική απάντηση.
Μία "Άννα" που ήταν εχθές το απόγευμα στο Φ67,τι λέει στο δωμάτιο;Μου άρεσε πολύ η γκόμενα αλλά δεν μπήκα επειδή ο οίκος είναι γνωστός για τις "φόλες" που φέρνει...Είχε και άλλη μία αλλά ήταν στο δωμάτιο για μισάωρο...Τα ίδια και η Ράνια του κ.Βασίλη απέναντι...Καλά,πληρώνει κάποιος 30 λεπτά πουτάνα στη Φυλής;Αν είναι δυνατόν...

Και γιατί όχι για30 λεπτά?

Αλλά και το παρακάτω είναι δύσκολο να ερμηνευτή.
Δεν έχω δώσει διαζύγιο ακόμα σε αυτές που μοιράζομαι τα μισάωρα.

Στήμονας

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
33
Πόντοι
0
Στο Ιάσωνος 27Α ξέρουμε τι παίζει;

Ιστορικές στιγμές με την Ελένη να παλεύει για γλωσσόφιλα. Δεν της έκατσα, μόνο μέσα έξω.

Το νήμα της στάθμης για μένα, από κει και πέρα μόνο προσεκτικές επιλογές.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Φωκαίας 13 κάτω Αλισα
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
Μέσα στο δωμάτιο ειναι μέτρια προς πολυ κακη
Αποφύγετε να χάσατε ενα 20€
Γράψε και μια κριτική αν θέλεις.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Καλησπερα στην ομαδα!

Η ερωτηση μου ειναι, το Διδυμου 27 ωρες προς το μεσημερι δουλευει χωρις το εξωτερικο φωτακι αναμενο;

Περασα εχθες το
μεσημερι στις 15:00 αλλα το φως ηταν κλειστο!
Και αργοτερα ενημερωσε συναγωνιστης συνουσια με Βικτωρια!

Σημερα επισης στις 14:00
15:00 και 16:00 με το φως κλειστο και δεν εκανα την κινηση να χτυπησω κουδουνι.

Εχει καποιος γνωση;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Καλησπερα στην ομαδα!

Η ερωτηση μου ειναι, το Διδυμου 27 ωρες προς το μεσημερι δουλευει χωρις το εξωτερικο φωτακι αναμενο;

Περασα εχθες το
μεσημερι στις 15:00 αλλα το φως ηταν κλειστο!
Και αργοτερα ενημερωσε συναγωνιστης συνουσια με Βικτωρια!

Σημερα επισης στις 14:00
15:00 και 16:00 με το φως κλειστο και δεν εκανα την κινηση να χτυπησω κουδουνι.

Εχει καποιος γνωση;
δύο τινά συμβαίνουν απ όσο γνωρίζω, όταν δουλεύει μόνο μια κοπέλας και είναι σε πρόγραμμα ώρας κλείνουν το φως και 2ο μερικές φορές η πρωινή κοπέλα φεύγει νωρίτερα κσι είναι κλειστό μέχρι να έρθει η Φωτεινή το απόγευμα ή όποια και αν δουλέψει

bilpap64

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Το μεσημερι ειχα βρεθει στην περιοχη της Βικτωριας και ειπα μια και ηταν νωρις για να παω προς το σπιτι ειπα να περασω απο την φυλης και περιξ . Τελικα μετα απο μικρη βολιδοσκοπηση πηγα στη Φυλής 72 εκει που ειναι την πρωινη βαρδια η Κατερινα η πολωνεζα και με επεισε με την παρουσια της επειδη ηταν πουτανιαρα με μεγαλες βυζαρες. Περασα στο δωματιο που ηταν λιγο μικρο και εκανα υπομονη να ερθει η Κατεριναρα . Ηρθε και αρχισαμε στα ορθια ενα παθιασμενο μπαλαμουτι και δεν αργησα πολυ να μου ανεβει η διαθεση στο ταβανι. Ξαπλωνω και μ αρχιζει με μια γλυφαδα στα αρχιδια και σε λιγο μια γλυκια αργη πιπα με φωνουλες και μερικα ρουφηγματα, ενω εγω ασχολιομουν με το κωλαρακι της και το μουνακι της που αρχιζε να μουσκευει πολυ.. Περασε κανα 3λεπτο και της ειπα να μου περασει προφυλακτικο και την αρχισα σε ενα ιεραποστολικο σταθερο και με δυναμη για κανα 5λεπτο. Αρχισε να καυλωνει πολυ και αρχισε να βγαζει κραυγες καυλας και να λεει μη σταματας θα χυσω, πραγματι απο μερικα δευτερολεπτα εχυσε βογγοντας και ζουλοντας τις βυζαρες της... αισθάνθηκα τις χαρακτηριστικες συσπασεις που κανει κολπος οταν ερχεται ο οργασμος... αυτο με εφτιαξε πιο πολυ και ηθελα να γαμησω κωλο. Την εστησα ορθια , εσκυψε με τα μουτρα στο κρεββατι και εγω απο πισω της τον εχωσα βαθια μεσα στην κωλαρα της , ειχε ωραια αισθηση και δεν αργησα να της τα πεταξω μεσα στον κωλο της... καθισα λιγο για να συνελθω απο την καυλα , με ευχαριστησε που περασε καλα μαζι μου , και εγω απο την μερια μου , με φιλησε και εφυγε. Συστηνεται αναπιφυλακτα. Καλα γαμισια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom