Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.204
- Πόντοι
- 1.960
..ολικης αλεσης ασπουμε?μάγκες η σαμιρα είναι μπαζο ολικής συγνώμη κιόλας
..ολικης αλεσης ασπουμε?μάγκες η σαμιρα είναι μπαζο ολικής συγνώμη κιόλας
Φίλε αρχιδια γλείφει?Μπήκα στο Φωκαίας 13 υπόγειο να τσεκάρω τη Σαμίρα, ξανθιά νεαρή με κορμοστασιά και κωλάρα, όχι σπάνιας ομορφιάς αλλά με καλή διάθεση,η ευγενική υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος, όχι "69" όπως διευκρίνισε σε ερώτησή μου. Πελατεία όλων των ηλικιών!
Εκεί εσύ...Φίλε αρχιδια γλείφει?
Φίλε ενημέρωση γίνεται εδώ.Εκεί εσύ...
Πάρε και την Έμμυ μέσα να σου τα γλύψει αυτή!!!
Και το δεκαρικο για την παρτουζα θα σου το δώσω εγώ ρε φίλε.!
Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο ΈλληςΦίλε μου καλησπέρα να ρωτήσω και γω κάτι ή ελενη από Διδυμου 27 δουλεύει απογεύματα η πρωινά ;;;
Διδυμου 27Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Όπως και να το κάνεις έχει αναπτύξει skills σε τόσα μαγαζιά …..
ηλικία,μαγαζί,βάρδια;Νικόλ με πεταλούδα στο στήθος από Μολδαβία την έχει πάρει κανείς;
?Η κοπέλα ήταν η ξανθία Λίζα - Μπανάνα ? έκανε τίποτα χορευτικά στο σαλονάρισμα?
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα?
ξέρω για Ντιάνα μπανάνα!
Υπσρχει και Λίζα μπανάνα;
Τα ίδια λέει κι η Ντιάνα μπανάνα.ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα
Φυλης 109 ισογειο και Διδυμου 22 δουλεψε η Φωτεινη.Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Βάλε 1ο Ιουλιανού 71 και είσαι οκ
Κανά όνομα συγκράτησες;Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Υπάρχει κάποια άποψη περι αυτών των κοριτσιών;
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.