?Η κοπέλα ήταν η ξανθία Λίζα - Μπανάνα ? έκανε τίποτα χορευτικά στο σαλονάρισμα?
ξέρω για Ντιάνα μπανάνα!
Υπσρχει και Λίζα μπανάνα;
?Η κοπέλα ήταν η ξανθία Λίζα - Μπανάνα ? έκανε τίποτα χορευτικά στο σαλονάρισμα?
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα?
ξέρω για Ντιάνα μπανάνα!
Υπσρχει και Λίζα μπανάνα;
Τα ίδια λέει κι η Ντιάνα μπανάνα.ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα
Φυλης 109 ισογειο και Διδυμου 22 δουλεψε η Φωτεινη.Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Βάλε 1ο Ιουλιανού 71 και είσαι οκ
Κανά όνομα συγκράτησες;Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Υπάρχει κάποια άποψη περι αυτών των κοριτσιών;
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.
Στο κάτω, οχι δε συγκρατησα γιατί είχε κόσμο. Πιτσιρικαρία που κάνανε χαβαλέ.Κανά όνομα συγκράτησες;
στο επάνω πήγες;
Μήπως ήταν η Λίλη που δήλωνε Ιταλίδα με αλλαγμένο χτένισμα?Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.
Μιλα τους..Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Πίπα ακα νομίζω για ολες. Η φάτσα μου μοιάζει για εξωγήινο έτσι κι αλλιώς. Άρα άτοπη η συμβουλή σου. Γι'αυτό γουστάρουν να πηδιουνται οι καριολες μαζί μου. Φάτσα εξωγήινου, πουλι απο άλλο πλανητη. Διαστημικό!Μιλα τους..
Πες: Εσυ που δουλευεις και τι προγραμμα κανεις..;
Αν σε κοιταει σαν εξωγήινο φυγε..
Ναι ακριβώς έτσι γράφουν και οι "διπλανοί".(Λία, Ιλονα και Καιτη τα ονόματα)
Έχεις δίκιο. Θα δοκιμαστουν. Απλά η απογευματινή τσάρκα είναι πολυ σπάνια για εμενα για ευνόητους λόγους. Μπορεί και μια φορά το δίμηνο.Ναι ακριβώς έτσι γράφουν και οι "διπλανοί".
Λία για εμένα 5/10 βιάζεται πολύ και είναι και χαζό.
Για τις άλλες δοκιμάστε και γράψτε.
Δεν προλαβαίνω και εγώ να δοκιμάσω όλες τις καινούργιες!
Θα περάσω κι γω .... Αν συνεχίζουν 3 βάρδια έχω πιο πολλές πιθανότητες....Έχεις δίκιο. Θα δοκιμαστουν. Απλά η απογευματινή τσάρκα είναι πολυ σπάνια για εμενα για ευνόητους λόγους. Μπορεί και μια φορά το δίμηνο.
Σε ποιο μαγαζι την πετυχες? Ρωταω για 1 φιλο που εχει να χυσει 1 εβδομαδα και το χει πολυ αναγκη.Καλημερα συναγωνιστες, το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στις φυλης οταν παω. Μια κοπελα η Ηλεκτρα γιατι παει αργα? Μαστουρωμενη ειναι? Να την παρω ? Θα κανει τιποτα η θα κοιμηθουμε????
Η πρώτη ήταν η Ντιάνα, Ρουμάνα 26 ετών κοντοπουτανο.Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.