Pisokolito23
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω πολύ φιλε!Από τι κατάλαβα μόνο τανια!
Ευχαριστω πολύ φιλε!Από τι κατάλαβα μόνο τανια!
Αλιονα 18 α.Υπάρχει καμία στην απογευματινή βάρδια που να παίρνει σωστές πίπες?
α οκΔεν είναι καινούργια η Εύα, δουλεύει σχεδόν 2 χρόνια απλά μόνο 3η βάρδια, έκανε ένα μικρό πέρασμα και από Φυλής 104
ναι σωσταοκ κατάλαβα λες το 84 ισόγειο μάλλον. Και βάρδια 3η;
Η Αννατάι δουλεύει τις τελευταίες μέρες πρωινή βάρδια στο 69πάνω μαζί με την Μαρία.Μετά τις 5 πάει στό 71ισόγειο .Πήγα στο φ69 μπας και πετύχω την περιβόητη υπερπενταμορφη σύμφωνα με τα λεγόμενα συμφορουμητων Άννα Τάι.
Πέτυχα όμως την Μαρία
Καλησπέρα μυστη μου!Είμαι αραγμένος και πίνω το καφεδάκι μου μετά το άδειασμα στο φιλόξενο στοματάκι της Ελένης στο Διδύμου 8 ,για κανά μισάωρο θα είμαι διαθέσιμος για όποιον θέλει να τσεκάρω για κάποια συγκεκριμένα.
ΟΚ,θα σου απαντήσω έως τη 1 μ.μ.Καλησπέρα μυστη μου!
Τιμιο πολύ το στοματάκι της Ελένης!
Αν είσαι εκεί στη διδυμου θα ήθελα αν είναι η βικτωρια Διδυμου 27 γιατί δουλευω αλλιως θα πήγαινα να τσεκάρω!
Ευχαριστω πολυ!ΟΚ,θα σου απαντήσω έως τη 1 μ.μ.
Διδυμου 27 Τάνια και Ελένη, Βικτώρια την Πέμπτη.ΟΚ,θα σου απαντήσω έως τη 1 μ.μ.
Καλημέρα αδερφε και φιλλιπιδου 11 β και αν μπορείς και αΟΚ,θα σου απαντήσω έως τη 1 μ.μ.
Ευχαριστω πολύ φιλε για την ενημέρωση!Διδυμου 27 Τάνια και Ελένη, Βικτώρια την Πέμπτη.
Έφυγα δυστυχώς...Καλημέρα αδερφε και φιλλιπιδου 11 β και αν μπορείς και α
Δεν πειράζει αδερφέ να είσαι καλά και να γαμας καλύτερα...Έφυγα δυστυχώς...
Γεια χαρά,Αν πας & μπορεις στείλε να ξέρουμεΚαλημέρα αδερφε και φιλλιπιδου 11 β και αν μπορείς και α