Dant
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρά,Αν πας & μπορεις στείλε να ξέρουμεΚαλημέρα αδερφε και φιλλιπιδου 11 β και αν μπορείς και α
Γεια χαρά,Αν πας & μπορεις στείλε να ξέρουμεΚαλημέρα αδερφε και φιλλιπιδου 11 β και αν μπορείς και α
Κρίμα και δεν το ξερα.Η Αννατάι δουλεύει τις τελευταίες μέρες πρωινή βάρδια στο 69πάνω μαζί με την Μαρία.Μετά τις 5 πάει στό 71ισόγειο .
Για την Μαρία έχεις εμπειρία ή απο αυτά που λέγονται; Μού κανε λίγο κλικ αλλά δεν πέρασα.
Η Καρολίνα θα λείπει 19μερες είπε η υπηρεσίαΓεια χαρά,Αν πας & μπορεις στείλε να ξέρουμε
10 μέρες συγνώμηΗ Καρολίνα θα λείπει 19μερες είπε η υπηρεσία
Κάποια άλλη σαν την Καρολίνα φυλής 1η βραδιά???Η Καρολίνα θα λείπει 19μερες είπε η υπηρεσία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
10 μέρες συγνώμη
Κολωνού 48 Άντζελα μιλφ τσιμπουκάρα σπέσιαλ.Καλησπέρα έχεις κανείς να προτεινει Μεταξουργείο κάποιο αξιόλογο κορίτσι ή milf με κανονικό σωματοτυπο για μια γρήγορη συνάντηση μιας κ είμαι εδώ γύρω;;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε μου,υποθέτω ότι απλά ξέρεις ότι θα λείπει αλλά δεν ξέρεις ποιες δουλεύουν τώρα.ThanksΗ Καρολίνα θα λείπει 19μερες είπε η υπηρεσία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
10 μέρες συγνώμη
Υπέρ-πεντάμορφη δεν την λες. Υπέρ-φόλα είναι σίγουρα. Ο Θεός σε φύλαξε και δεν την πέτυχες. Να πας να ανάψεις ένα κεράκι, παραδίπλα, στον Άγιο Παντελεήμονα.Πήγα στο φ69 μπας και πετύχω την περιβόητη υπερπενταμορφη σύμφωνα με τα λεγόμενα συμφορουμητων Άννα Τάι.
Υπέρ-πεντάμορφη δεν την λες. Υπέρ-φόλα είναι σίγουρα. Ο Θεός σε φύλαξε και δεν την πέτυχες. Να πας να ανάψεις ένα κεράκι, παραδίπλα, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Φίλε μου καλησπέρα να ρωτήσω και γω κάτι ή ελενη από Διδυμου 27 δουλεύει απογεύματα η πρωινά ;;;Ευχαριστω πολύ φιλε για την ενημέρωση!
γενικα το εν λόγω μαγαζί μέχρι 4 είναι ανοιχτό αλλά μπορει να κάθεται και λίγο παραπάνω!Φίλε μου καλησπέρα να ρωτήσω και γω κάτι ή ελενη από Διδυμου 27 δουλεύει απογεύματα η πρωινά ;;;
Σε ευχαριστώ φίλε μου την είδες από κοντά φην ελενη από δ.27 αξίζει; διάβασα μια κριτική και μου εξαψε το.ενδιαφερονγενικα το εν λόγω μαγαζί μέχρι 4 είναι ανοιχτό αλλά μπορει να κάθεται και λίγο παραπάνω!
Έχω καιρό να κατέβω γιατί δουλευω πρωινά και δεν γνωρίζω αν άλλαξε τώρα!
Δεν την έχω δει φίλε όχι δυστυχώς!Σε ευχαριστώ φίλε μου την είδες από κοντά φην ελενη από δ.27 αξίζει; διάβασα μια κριτική και μου εξαψε το.ενδιαφερον
Υπάρχουν κριτικές για να διαμορφώσεις άποψη.Για την Μαρία έχεις εμπειρία ή απο αυτά που λέγονται; Μού κανε λίγο κλικ αλλά δεν πέρασα.
Αγάπες, η Μπιούτι κάνει 69;
Πως είναι η μουνάρα της;
Η γριεζω ανακοινώνει και για τις δύο ελεύθερο στοματικό, οχι τελειωτικό ,όλες τις στάσεις, εκτός απο 69 η Άννα. Σε κορόιδεψέ προς τέρψη όλων μαςΠαιδιά τα καινούργια στο Λιοσίων τα έχει πάρει κανείς ;εγώ δοκίμασα Σαμιρα...δεν γλύφει ακαποτα..ή άλλη Άννα ;
Μέσα στο δωμάτιο τι σου είπε? Εγώ τις είδα σήμερα και τις δύο και καταλαβα την φόλα που θα μοιράζει η καριόλα ,η Άννα πολύ καλλίτερή της, θα την πάρω σύντομα. Αφού ήταν δίπλα η Εμμη που είναι κορόνα και σταθερή αξία γιατί δεν την διάλεξες?Παιδιά τα καινούργια στο Λιοσίων τα έχει πάρει κανείς ;εγώ δοκίμασα Σαμιρα...δεν γλύφει ακαποτα..ή άλλη Άννα ;
ψάχνεις κι εσύ για ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ;Υπάρχει καμία στην απογευματινή βάρδια που να παίρνει σωστές πίπες?