pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 17 πανω Ειρηνη , Φυλης 69 κατω Λανα και Βικυ
Ναι άμα γίνει πόλεμος μπαίνεις μέσα στο καταφύγιο και κάνεις παρτουζες με ιερόδουλες δωρεάν μέχρι να τελειώσειΤο μπουρδελο αυτο μοιαζει σα καταφυγιο που ειχαν παλια οι ελληνες που ηταν σκλαβοι στους γερμανους.
Την πήρα σήμερα....εντάξει δεν περίμενα και παπάδες.Ναι γύρισε, τη γάμησα χθες, στο 5λεπτο άρχισε να ζητιανευει για 20ευρα. Η ευρωπαρακαλιαρα. Ένα κ πολύ της ήταν. Άραγε ζητάει γενικώς σε όλους?? Για πείτε....
Φυλης 52 κατω, 1η βαρδια Λουνα, λατινα. Ψηλη με τεραστια, σφιχτη κωλαρα. Δεν ειναι εκει ολα τα πρωινα...Υπάρχει να παμε καπου για καμιά νεα χοντροκωλαρα τεραστίων διαστάσεων; Γνωρίζει κάποιος;
Πριν κάνα δίωρο πέρασμα από Ιωαννίνων 3 ισόγειο. Δύο μιλφάκια σαλοναρισαν η Αννιτα ψηλή με πιασίματα ακριβώς του γούστου μου και η Ελένη πιο κοντή με βυζάρες αλλά και κοιλίτσα. Διάλεξα Ελένη επειδή κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά είναι και δοκιμασμένη σε ντούο με καλές εντυπώσεις. Την επόμενη θα πάρω Αννιτα γιατί με καβλωσε το στυλάκι της. Θα ανεβάσω κριτική το βράδυ.
Επειδή δεν την έχω πάρει και μου άρεσε εμφανισιακά γιατι είναι και ψηλή γυναίκα θα την δοκιμάσω. Αν κάνει καλό τσιμπούκι , χωρίς βιασύνες έστω και με προφυλακτικό θα γαμηθεί ανελέητα.Η Αννίτα είναι η γνωστή Αννα απο Αγκύρας 12 καλή είναι με κωλάρα αλλα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό δεν φιλάει δεν αφήνει να την ακουμπήσεις από κάτω ε λοιπόν τι να τι κανείς μία φορά για το βιογραφικό καλή είναι αλλά μέχρι εκεί.
Το σουκου που την χρειάστηκα δεν ήταν .... Δημόσιοι υπάλληλοι τα πούτανακια...Φωκαιας 17 πανω Ειρηνη , Φυλης 69 κατω Λανα και Βικυ
Μπορει καποιος να διαψευσει????Φήμες λένε ότι μυρα είχαμε
Χαχαχαχα θεουλης.Ναι άμα γίνει πόλεμος μπαίνεις μέσα στο καταφύγιο και κάνεις παρτουζες με ιερόδουλες δωρεάν μέχρι να τελειώσει
Τι ώρα είναι εκεί ξέρεις ;Επειδή δεν την έχω πάρει και μου άρεσε εμφανισιακά γιατι είναι και ψηλή γυναίκα θα την δοκιμάσω. Αν κάνει καλό τσιμπούκι , χωρίς βιασύνες έστω και με προφυλακτικό θα γαμηθεί ανελέητα.
Ήταν; Ξέρεις που πηγαίνει αυτή όταν δεν είναι εκεί; Όταν δεν είναι Λιοσίων;Φήμες λένε ότι μυρα είχαμε
Κυριακή ήταν εκεί και οι 3 ,Σάββατο Βίκυ ΛάναΤο σουκου που την χρειάστηκα δεν ήταν .... Δημόσιοι υπάλληλοι τα πούτανακια...
Πρωινά την έχω πετύχειΤι ώρα είναι εκεί ξέρεις ;
Υπαρχει Φυλης 52?Φυλης 52 κατω, 1η βαρδια Λουνα, λατινα. Ψηλη με τεραστια, σφιχτη κωλαρα. Δεν ειναι εκει ολα τα πρωινα...
Το 59 ισόγειο ήθελε να γράψειΥπαρχει Φυλης 52?
Καλημέρα μάγκες αύριο θα κατηφορσω στην πλατεία βικτωριας (είμαι εκτός Αθηνών αλλά έχω δουλειά ακριβώς δίπλα) περί ώρας 4-5:30 απόγευμα γνωρίζετε ποια κοπέλα θα είναι φιλλιπιδου11β...
Και αλλη μια ερώτηση πριν 1-2 χρόνια είχα πάρει σε διαφορετικά σπιτάκια μια ιζαμπελα βραζιλιανα με τρομερό κωλο γνωρίζεται εάν δουλεύει ακόμα?
Να είστε καλά και να γαματε ακόμα καλύτερα