PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 361
Μπορει καποιος να διαψευσει????Φήμες λένε ότι μυρα είχαμε
Μπορει καποιος να διαψευσει????Φήμες λένε ότι μυρα είχαμε
Χαχαχαχα θεουλης.Ναι άμα γίνει πόλεμος μπαίνεις μέσα στο καταφύγιο και κάνεις παρτουζες με ιερόδουλες δωρεάν μέχρι να τελειώσει
Τι ώρα είναι εκεί ξέρεις ;Επειδή δεν την έχω πάρει και μου άρεσε εμφανισιακά γιατι είναι και ψηλή γυναίκα θα την δοκιμάσω. Αν κάνει καλό τσιμπούκι , χωρίς βιασύνες έστω και με προφυλακτικό θα γαμηθεί ανελέητα.
Ήταν; Ξέρεις που πηγαίνει αυτή όταν δεν είναι εκεί; Όταν δεν είναι Λιοσίων;Φήμες λένε ότι μυρα είχαμε
Κυριακή ήταν εκεί και οι 3 ,Σάββατο Βίκυ ΛάναΤο σουκου που την χρειάστηκα δεν ήταν .... Δημόσιοι υπάλληλοι τα πούτανακια...
Πρωινά την έχω πετύχειΤι ώρα είναι εκεί ξέρεις ;
Υπαρχει Φυλης 52?Φυλης 52 κατω, 1η βαρδια Λουνα, λατινα. Ψηλη με τεραστια, σφιχτη κωλαρα. Δεν ειναι εκει ολα τα πρωινα...
Το 59 ισόγειο ήθελε να γράψειΥπαρχει Φυλης 52?
Καλημέρα μάγκες αύριο θα κατηφορσω στην πλατεία βικτωριας (είμαι εκτός Αθηνών αλλά έχω δουλειά ακριβώς δίπλα) περί ώρας 4-5:30 απόγευμα γνωρίζετε ποια κοπέλα θα είναι φιλλιπιδου11β...
Και αλλη μια ερώτηση πριν 1-2 χρόνια είχα πάρει σε διαφορετικά σπιτάκια μια ιζαμπελα βραζιλιανα με τρομερό κωλο γνωρίζεται εάν δουλεύει ακόμα?
Να είστε καλά και να γαματε ακόμα καλύτερα
καλημερα , την έβλεπα τώρα στο πρόγραμμα και έλεγα μηπως πάω, μπορείς μέχρι να ανεβεί η κριτική σου να δώσεις καμία πληροφορία; Αν αξίζει τι πρόγραμμα κάνει και τι εμφάνιση έχει; Μηπως πάω τώρα γιατι έχω καυλεςΠρωινή κατάθεση στο Λιοσίων 73 α με Μιχαέλα.
Ανεβάζω κριτική
Περιγραφή κοπελων? Σωματικά πρόσωπο κτλπα?Δυνατή απόπειρα κατάθεσης στο Ιάσονος 37 σε ένα μικρό που άντεχε σφυροκόπημα για κάνα πεντάλεπτο μέχρι να παραδοθεί λόγω "πόνου στη μήτρα" όπου οκ έχει δίκιο ήταν λίγο καφριλικι.
Επειδή έφυγα αχυστος έπαιξε μια πιο ρομαντική κατάθεση στην στενουλα Μαρία στο 39. Προσοχή εκεί μη τη διαλυσετε γιατι είναι και μικρούλα και αρκετά ρηχή.
Να είστε καλά μάγκες, και ακόμα πιο καλά τα κορίτσια μας
Είσαι γίγαντας ρε Τορο καλά να γαμαςΑδιάφορες μικρόσωμες κοπέλες, ευχάριστες ως παρουσίες όμως. Στο 39 Η Μαρία έχει κριτικές να διαβάσεις.
Για την άλλη δεν θυμάμαι όνομα.Δοκίμασε να κινηθεί σε έντονο ρυθμο αλλά δεν κατάφερε (λόγω μεγεθους ή επειδή δεν έχει χρόνο να συνηθίσει, ήταν πρωί και δεν έχει άλλους πελάτες πριν;).
Ερημιά σήμερα πρωί.
Έχεις δίκιο. Έχουν φύγει αρκετές. Απ όσο ξέρω γύρισε η Νίκη. Αν είναι σ αυτές που ψάχνεις καλώς αλλιώς περίμενεΚαλησπέρα συναγωνιστές. Στην τριάδα της Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,28Α,28 κάτω, τι έχει παίξει και εξαφανίστηκαν τα μιλφάκια σχεδόν όλα; Είχα βάλει στο μάτι 2-3 που για το 10ευρω δεν ήταν κακές και δεν τις βρίσκω.
Θ
καλημερα , την έβλεπα τώρα στο πρόγραμμα και έλεγα μηπως πάω, μπορείς μέχρι να ανεβεί η κριτική σου να δώσεις καμία πληροφορία; Αν αξίζει τι πρόγραμμα κάνει και τι εμφάνιση έχει; Μηπως πάω τώρα γιατι έχω καυλες