fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.927
- Πόντοι
- 431
Τώρα, το Διδυμου 27 κλειστό,στο Έλλης 3 Ελένη milfogilf...
Τώρα που την είδα από πιο κοντά, καραγκίλφ..Τώρα, το Διδυμου 27 κλειστό,στο Έλλης 3 Ελένη milfogilf...
Εγώ όταν είχα δει το ηλεκτρονικό τσιγάρο της στο κρεβάτι, νόμιζα ότι έφερε δονητήΚαι σε εμένα έφερε αυτό το ροζ ηλεκτρονικό τσιγάρο Πρόεδρε!
Έμεινε όμως εκεί στην άκρη του κρεβάτιου μαζί με το τζελ και τη σιχαμερή καπότα...
Διδυμου 22 Φωτεινή.
Πάνε εκεί και θα σε εξυπηρετ
Kάποια άλλη? Η Φωτεινή δεν βρίσκεται. Σόνια, Αννα ται?Αν είσαι τυχερός και την βρεις βέβαια διότι τον τελευταίο μήνα απουσιάζει σχεδόν καθημερινά.
Δεν είμαι φαν και δεν ξέρω.Kάποια άλλη? Η Φωτεινή δεν βρίσκεται. Σόνια, Αννα ται?
όχιΕίναι ένα κοντό ξανθό με μικρό στήθος και με πεταχτό κωλαρκι;
Αν ναι...
Ίσως είναι η Κάτια που δούλευε Μεταξουργείο στο ιασ 44 και έριχνε πόρτα σε όποιον δεν τής άρεσε.
Καλά αυτή τι ώρα πιάνει βάρδια.Όταν λέω ότι δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα .... και θεωρούν ότι αν το κάνουν σιγά σιγά απαλά δεν θα χύσεις ποτέ .... ... και άλλες ότι αν βάλουν και λίγο δοντοπονο θα καβλωσεις παραπανω.... πήγα να δω μετά τα μεσάνυχτα την Αννίτα του Φώκαιας 7 καλή κορμοστασιά αλλά είδα κάτι λαγοδοντα και φοβήθηκα...έχει δοκιμάσει κανας κάσκαντερ;
Για δώσε πληροφορίες
Λίνα, Σορινα, Σοφία, Ειρήνη και σε πιο μεγάλη ΧριστίναΓια δώσε πληροφορίες
Και τι πρόγραμμα έχουνΛίνα, Σορινα, Σοφία, Ειρήνη και σε πιο μεγάλη Χριστίνα
Για πιπαρες ψάχνεις?Καλησπέρα ξερουμε αν το τζεσικοσπιτο είναι ανοιχτό;
διάβασε τις ενημερώσεις, έχει περιγραφή και προγράμματαΚαι τι πρόγραμμα έχουν
κατέβα να κάνεις βόλτα και να μας ενημερώσεις εσύΈχουμε καμία ενημέρωση από φυλης;
Εεε ναι για τι άλλο χαχαχαΓια πιπαρες ψάχνεις?