Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αλλά νομίζω είναι μια καινούρια κοκκινομάλλα που δουλεύει κ στο λιοσιων 73, με είχε χερετησει περίεργα όταν μπήκα ενώ αυτή έφευγε από βάρδια κ νόμιζα ότι ήταν η ΚασσάνδραΕίναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 19.485
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 υπόγειο από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-16:00ψαχνω την μαρια την Αλβανίδα με την κωλαρα απο δίδυμου 8
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.221
- Πόντοι
- 19.505
άλλη είναι, κοκκινομάλλα δεν τη λες, μελαχρινή μου φάνηκε στο ημίφως και παντελώς αδιάφορη. άσε που φαινόταν στραβωμένηΕίναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;
Η Αντριάννα έχει καμία προϋπηρεσία παλιότερα σε Μεταξουργείο (Ρουμάνα) ή καμία σχέση;Να προσθέσω κι εγω στην πρωινή σας ενημέρωση:
Φωκαίας 13 υπόγειο η ρωσίδα Μιχαέλα
Φυλής 61 υπόγειο η Αντριάννα, κοντή, νεαρή, ζουμπουρλούδικη με μακρύ μαλλί. Γλυκειά φατσούλα
Φυλής 71 κάτω μια νταρντάνα ρωσίδα με τρέμολο στη φωνή
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.909
- Πόντοι
- 2.036
Την 1η φορά που την πήρα ήμουν 1ος στην βάρδια και έκανε τρομερή πίπα και στα γόνατα με εμένα όρθιο και ξαπλωτό, πολύ γλώσσα, πολύ ρούφηγμα σφιχτό 9/10, τα ρούφηξε όλα βεντούζα στο τέλος με 0 δόντι κατά την διάρκεια, τις επόμενες ήταν ένα 20-30% χειρότερη αλλά όχι, πολύ δόντι δεν έβαλε ποτέ.Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
Φυλής 105: Σαρα και Αμάντα, και τα δυο κάτω από 20 χρονών. Στάνταρ! Η Αμάντα μαυριδερο κορμάκι αλλά στο σαλόνι βαριότανε φουλ. Πολυ γαμευσιμη αλλά με τέτοια διάθεση και χωρίς ένα σπαστο χαμόγελο δεν πας πουθενα. Η Σαρα δε και αυτή αγγαρεία αλλά φουλ δωμάτια.
Όσο για τις άλλες 4 δεν τις είχα ξαναδεί γι'αυτο και είπα καινουριες. Το σκουρακι γυφτουλακι Αμάντα ήταν κορμάκι μπιμπελό πετιτ αλλά η διάθεση της φάνηκε πολυ βαριεστημενη.
Για την Αμάντα έχω γράψει, την πέτυχα όταν πρωτοήρθε και πέρασα πολύ καλά χωρίς μα και μού,έγλυφα όπου ήθελα, φιλάκια με γλώσσα ελαφριά, πόδια στο ταβάνι, πολύ καλή, την 2η/3η φορά είχε πάρει ξεκάθαρα μαθήματα φόλας για να ξεπετάει τα Πάκια (και εμάς μαζί) 2-2, βαράει και στα 7-8λεπτά η τσατσά... γλίτωσες μία ημι-φόλα, αλλά αν σου αρέσει δοκίμασε μόνο και μόνο για το κορμί και το χαμόγελο(και στο σφιχτό βυζάκι).
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.673
- Πόντοι
- 46.232
Λατίνα είναι, δούλευε πριν Φυλής 134αΗ Αντριάννα έχει καμία προϋπηρεσία παλιότερα σε Μεταξουργείο (Ρουμάνα) ή καμία σχέση;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.357
- Πόντοι
- 19.236
Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!Φυλής 71 κάτω μια νταρντάνα ρωσίδα με τρέμολο στη φωνή
Είναι η γνωστή Σύλβια από Φιλλιπιδου 11.
Δυστυχώς έχει παχυνει πολύ.
Κάποιοι έλεγαν ότι είναι εξ αλλαγής φίλου...
Νομίζω ότι η βραχνή φωνή οφείλεται στις αμέτρητες
@n.smirni76 αρχοντα η Ντιάνα η λατίνα που είδες στην Κολωνού ειναι ψηλή σαν τη Φωτεινή στη διδύμου;
gamao_gamao
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε τι ωρα τελειωνει η βαρδια της?Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!
Είναι η γνωστή Σύλβια από Φιλλιπιδου 11.
Δυστυχώς έχει παχυνει πολύ.
Κάποιοι έλεγαν ότι είναι εξ αλλαγής φίλου...
Νομίζω ότι η βραχνή φωνή οφείλεται στις αμέτρητες
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.357
- Πόντοι
- 19.236
Όχι αλλά μπορεί να είναι και απόγευμα.Ξερουμε τι ωρα τελειωνει η βαρδια της?
Αλλιώς αύριο πρωί πάλι!
gamao_gamao
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Ωρες φιλε βαρδιων ξερεις?Όχι αλλά μπορεί να είναι και απόγευμα.
Αλλιώς αύριο πρωί πάλι!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.673
- Πόντοι
- 46.232
Πιο κοντή@n.smirni76 αρχοντα η Ντιάνα η λατίνα που είδες στην Κολωνού ειναι ψηλή σαν τη Φωτεινή στη διδύμου;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.442
- Πόντοι
- 4.746
Jason str.37β -Αννα Μπελλα' μια κολομβιανα στα bourdela.
Μεσημερακι σαλοναρισε η λατινα και ειπα να ριξω μια φωτοβολιδα στον εν λογω οικο. Ωραια συμπαθητικη παρουσια, μουλατα, ολιγον κοντουλα αλλα ειναι χυμωδης και σεξυ. Στο δωματιο οποιοι δεν ειναι γρηγοροι πιστολερο και ειναι αργοι στο οπλισμα μη δοκιμασουν. Πιπα μονοτονη αλλα με βαθια μπασιματα. Δυο στασεις. Μια κανονικη. Και η δευτερη πισω κουνητο. Ωραια θεα. Δερμα απαλο και σφικτο σαν σιλικονη. Στο κατα ριπας αντεχει τον κλινοπολεμο. Ακρως αποστειρωμενο προγραμμα. Ομως για ενα φακ τεστ σε αυτο το αντιτιμο καλη ειναι.
Μεσημερακι σαλοναρισε η λατινα και ειπα να ριξω μια φωτοβολιδα στον εν λογω οικο. Ωραια συμπαθητικη παρουσια, μουλατα, ολιγον κοντουλα αλλα ειναι χυμωδης και σεξυ. Στο δωματιο οποιοι δεν ειναι γρηγοροι πιστολερο και ειναι αργοι στο οπλισμα μη δοκιμασουν. Πιπα μονοτονη αλλα με βαθια μπασιματα. Δυο στασεις. Μια κανονικη. Και η δευτερη πισω κουνητο. Ωραια θεα. Δερμα απαλο και σφικτο σαν σιλικονη. Στο κατα ριπας αντεχει τον κλινοπολεμο. Ακρως αποστειρωμενο προγραμμα. Ομως για ενα φακ τεστ σε αυτο το αντιτιμο καλη ειναι.
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 441
Ναι δουλεύει σήμερα.. Μοιράζει προσκλήσεις ο φραπες..Ξερουμε αν δουλευει η σαμπινα σημερα;
@n.smirni76 αν το ρεπορτάζ σου ανακαλύψει ή έχει ήδη ανακαλύψει κάποια στο ύψος της Φωτεινής ή πιο ψηλή παρακαλώ αν δεν σου είναι κοπος ενημέρωσε!Πιο κοντή
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Όταν λέω ότι δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα .... και θεωρούν ότι αν το κάνουν σιγά σιγά απαλά δεν θα χύσεις ποτέ .... ... και άλλες ότι αν βάλουν και λίγο δοντοπονο θα καβλωσεις παραπανω.... πήγα να δω μετά τα μεσάνυχτα την Αννίτα του Φώκαιας 7 καλή κορμοστασιά αλλά είδα κάτι λαγοδοντα και φοβήθηκα...έχει δοκιμάσει κανας κάσκαντερ;Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.673
- Πόντοι
- 46.232
Όταν λέω ότι δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα .... και θεωρούν ότι αν το κάνουν σιγά σιγά απαλά δεν θα χύσεις ποτέ .... ... και άλλες ότι αν βάλουν και λίγο δοντοπονο θα καβλωσεις παραπανω.... πήγα να δω μετά τα μεσάνυχτα την Αννίτα του Φώκαιας 7 καλή κορμοστασιά αλλά είδα κάτι λαγοδοντα και φοβήθηκα...έχει δοκιμάσει κανας κάσκαντερ;
Αννιτα ρουφηχτρα (6.8) | Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 6.8
www.bourdela.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K