Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τις Κυριακές συνήθως είναι κλειστό, κυρίως στη 2η βάρδια.
Μήπως γνωρίζεις ποιές κοπέλες εργάζονται στη 2η βάρδια τις τελευταίες μέρες;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τις Κυριακές συνήθως είναι κλειστό, κυρίως στη 2η βάρδια.
Συνήθως Φωτεινή και ΣοφίαΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Μήπως γνωρίζεις ποιές κοπέλες εργάζονται στη 2η βάρδια τις τελευταίες μέρες;
καλησπερα για φίλε μου, διευκρινησε το τούμπανο γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική του τι είναιτούμπανο, Αμάντα 21 Σαρα 22 είναι οι ηλικίες σύμφωνα με τις ίδιες, Αντωνελα δουλεύει πάνω από 6 μήνες, πριν Φυλής 84αρια και Φώκαιας 25α ,αυτή η Σανέλ πώς ήταν δεν τη ξέρωΚαλημερα.
Περγάμου 1: Έμμα, κορμί τουμπανο, φάτσα μετριοτάτη.
Φυλής 105: Σαρα και Αμάντα, και τα δυο κάτω από 20 χρονών. Στάνταρ! Η Αμάντα μαυριδερο κορμάκι αλλά στο σαλόνι βαριότανε φουλ. Πολυ γαμευσιμη αλλά με τέτοια διάθεση και χωρίς ένα σπαστο χαμόγελο δεν πας πουθενα. Η Σαρα δε και αυτή αγγαρεία αλλά φουλ δωμάτια.
Φυλής 71 Β: Αντονελα και Σανέλ. Η Σανέλ καλό μωρακι. Φρέσκα και τα δυο. Αργεντινή και Βραζιλία είπε η τσα. Δεν τις έχω ξαναδεί.
Λοιπόν, η Έμμα έχει καμία 10αρια κιλά παραπανω αλλά με όμορφες καμπυλες, κωλαρα και τα συναφη. Δεν έχει πατσοκοιλιες. Το κορμί δε σε χαλάει όπως είναι αλλά η φάτσα είναι πολυ μέτρια και διέκρινα δόντια με κάποιο θέμα. Ή είναι χάλια, ή φοράει σιδεράκια. Δεν μπόρεσα να διακρίνω λόγω του χαμηλού φωτισμού. Εγώ δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για να της το χώσω!καλησπερα για φίλε μου, διευκρινησε το τούμπανο γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική του τι είναιτούμπανο, Αμάντα 21 Σαρα 22 είναι οι ηλικίες σύμφωνα με τις ίδιες, Αντωνελα δουλεύει πάνω από 6 μήνες, πριν Φυλής 84αρια και Φώκαιας 25α ,αυτή η Σανέλ πώς ήταν δεν τη ξέρω
H maria albanida einai sto didymoy 18, oxi 8.καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα .. ειμαι απο πατρα και θα ερθω αθηνα αυριο… ψαχνω την μαρια την Αλβανίδα με την κωλαρα απο δίδυμου 8 και μια νομιζω ναταλι ξανθια με πιασηματα και τατουαζ στη μεση χαμηλα απο φωκαιας απογευμα η βράδυ… αν μπορει καποιος να με ενημερωσει θα του ειμαι υποχρεως .. σας ευχαριστω
Είναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;Να προσθέσω κι εγω στην πρωινή σας ενημέρωση:
Φωκαίας 13 υπόγειο η ρωσίδα Μιχαέλα
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αλλά νομίζω είναι μια καινούρια κοκκινομάλλα που δουλεύει κ στο λιοσιων 73, με είχε χερετησει περίεργα όταν μπήκα ενώ αυτή έφευγε από βάρδια κ νόμιζα ότι ήταν η ΚασσάνδραΕίναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 υπόγειο από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-16:00ψαχνω την μαρια την Αλβανίδα με την κωλαρα απο δίδυμου 8
άλλη είναι, κοκκινομάλλα δεν τη λες, μελαχρινή μου φάνηκε στο ημίφως και παντελώς αδιάφορη. άσε που φαινόταν στραβωμένηΕίναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;
Η Αντριάννα έχει καμία προϋπηρεσία παλιότερα σε Μεταξουργείο (Ρουμάνα) ή καμία σχέση;Να προσθέσω κι εγω στην πρωινή σας ενημέρωση:
Φωκαίας 13 υπόγειο η ρωσίδα Μιχαέλα
Φυλής 61 υπόγειο η Αντριάννα, κοντή, νεαρή, ζουμπουρλούδικη με μακρύ μαλλί. Γλυκειά φατσούλα
Φυλής 71 κάτω μια νταρντάνα ρωσίδα με τρέμολο στη φωνή
Την 1η φορά που την πήρα ήμουν 1ος στην βάρδια και έκανε τρομερή πίπα και στα γόνατα με εμένα όρθιο και ξαπλωτό, πολύ γλώσσα, πολύ ρούφηγμα σφιχτό 9/10, τα ρούφηξε όλα βεντούζα στο τέλος με 0 δόντι κατά την διάρκεια, τις επόμενες ήταν ένα 20-30% χειρότερη αλλά όχι, πολύ δόντι δεν έβαλε ποτέ.Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
Φυλής 105: Σαρα και Αμάντα, και τα δυο κάτω από 20 χρονών. Στάνταρ! Η Αμάντα μαυριδερο κορμάκι αλλά στο σαλόνι βαριότανε φουλ. Πολυ γαμευσιμη αλλά με τέτοια διάθεση και χωρίς ένα σπαστο χαμόγελο δεν πας πουθενα. Η Σαρα δε και αυτή αγγαρεία αλλά φουλ δωμάτια.
Όσο για τις άλλες 4 δεν τις είχα ξαναδεί γι'αυτο και είπα καινουριες. Το σκουρακι γυφτουλακι Αμάντα ήταν κορμάκι μπιμπελό πετιτ αλλά η διάθεση της φάνηκε πολυ βαριεστημενη.
Λατίνα είναι, δούλευε πριν Φυλής 134αΗ Αντριάννα έχει καμία προϋπηρεσία παλιότερα σε Μεταξουργείο (Ρουμάνα) ή καμία σχέση;
Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!Φυλής 71 κάτω μια νταρντάνα ρωσίδα με τρέμολο στη φωνή
Ξερουμε τι ωρα τελειωνει η βαρδια της?Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!
Είναι η γνωστή Σύλβια από Φιλλιπιδου 11.
Δυστυχώς έχει παχυνει πολύ.
Κάποιοι έλεγαν ότι είναι εξ αλλαγής φίλου...
Νομίζω ότι η βραχνή φωνή οφείλεται στις αμέτρητες
Όχι αλλά μπορεί να είναι και απόγευμα.Ξερουμε τι ωρα τελειωνει η βαρδια της?
Ωρες φιλε βαρδιων ξερεις?Όχι αλλά μπορεί να είναι και απόγευμα.
Αλλιώς αύριο πρωί πάλι!