Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (22 μέλη και 327 επισκέπτες)

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
716
Πόντοι
81
Τις Κυριακές συνήθως είναι κλειστό, κυρίως στη 2η βάρδια.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Μήπως γνωρίζεις ποιές κοπέλες εργάζονται στη 2η βάρδια τις τελευταίες μέρες;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημερα.
Περγάμου 1: Έμμα, κορμί τουμπανο, φάτσα μετριοτάτη.

Φυλής 105: Σαρα και Αμάντα, και τα δυο κάτω από 20 χρονών. Στάνταρ! Η Αμάντα μαυριδερο κορμάκι αλλά στο σαλόνι βαριότανε φουλ. Πολυ γαμευσιμη αλλά με τέτοια διάθεση και χωρίς ένα σπαστο χαμόγελο δεν πας πουθενα. Η Σαρα δε και αυτή αγγαρεία αλλά φουλ δωμάτια.

Φυλής 71 Β: Αντονελα και Σανέλ. Η Σανέλ καλό μωρακι. Φρέσκα και τα δυο. Αργεντινή και Βραζιλία είπε η τσα. Δεν τις έχω ξαναδεί.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Καλημερα.
Περγάμου 1: Έμμα, κορμί τουμπανο, φάτσα μετριοτάτη.

Φυλής 105: Σαρα και Αμάντα, και τα δυο κάτω από 20 χρονών. Στάνταρ! Η Αμάντα μαυριδερο κορμάκι αλλά στο σαλόνι βαριότανε φουλ. Πολυ γαμευσιμη αλλά με τέτοια διάθεση και χωρίς ένα σπαστο χαμόγελο δεν πας πουθενα. Η Σαρα δε και αυτή αγγαρεία αλλά φουλ δωμάτια.

Φυλής 71 Β: Αντονελα και Σανέλ. Η Σανέλ καλό μωρακι. Φρέσκα και τα δυο. Αργεντινή και Βραζιλία είπε η τσα. Δεν τις έχω ξαναδεί.
καλησπερα για φίλε μου, διευκρινησε το τούμπανο γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική του τι είναιτούμπανο, Αμάντα 21 Σαρα 22 είναι οι ηλικίες σύμφωνα με τις ίδιες, Αντωνελα δουλεύει πάνω από 6 μήνες, πριν Φυλής 84αρια και Φώκαιας 25α ,αυτή η Σανέλ πώς ήταν δεν τη ξέρω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
καλησπερα για φίλε μου, διευκρινησε το τούμπανο γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική του τι είναιτούμπανο, Αμάντα 21 Σαρα 22 είναι οι ηλικίες σύμφωνα με τις ίδιες, Αντωνελα δουλεύει πάνω από 6 μήνες, πριν Φυλής 84αρια και Φώκαιας 25α ,αυτή η Σανέλ πώς ήταν δεν τη ξέρω
Λοιπόν, η Έμμα έχει καμία 10αρια κιλά παραπανω αλλά με όμορφες καμπυλες, κωλαρα και τα συναφη. Δεν έχει πατσοκοιλιες. Το κορμί δε σε χαλάει όπως είναι αλλά η φάτσα είναι πολυ μέτρια και διέκρινα δόντια με κάποιο θέμα. Ή είναι χάλια, ή φοράει σιδεράκια. Δεν μπόρεσα να διακρίνω λόγω του χαμηλού φωτισμού. Εγώ δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για να της το χώσω!
Όσο για τις άλλες 4 δεν τις είχα ξαναδεί γι'αυτο και είπα καινουριες. Το σκουρακι γυφτουλακι Αμάντα ήταν κορμάκι μπιμπελό πετιτ αλλά η διάθεση της φάνηκε πολυ βαριεστημενη.
Επίσης η Άντωνελα έκανε αερατο σαλωναρισμα και είχε και ωραίο μαλλί με καστανοξανθες ανταυγιες. Της τον καρφωνα αβλεπει αλλά έχω θεμα με λατινες. Είμαι της Ευρωπαϊκής Ένωσης εγώ, ευρώ κι έτσι... Αν ήταν να τιμήσω κάποια θα τιμουσα το γυφτουλακι την Αμάντα αλλά το πορνοενστικτο μου με έδιωξε.
Καλησπερα φίλτατε Σμυρνη.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα .. ειμαι απο πατρα και θα ερθω αθηνα αυριο… ψαχνω την μαρια την Αλβανίδα με την κωλαρα απο δίδυμου 8 και μια νομιζω ναταλι ξανθια με πιασηματα και τατουαζ στη μεση χαμηλα απο φωκαιας απογευμα η βράδυ… αν μπορει καποιος να με ενημερωσει θα του ειμαι υποχρεως .. σας ευχαριστω

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα .. ειμαι απο πατρα και θα ερθω αθηνα αυριο… ψαχνω την μαρια την Αλβανίδα με την κωλαρα απο δίδυμου 8 και μια νομιζω ναταλι ξανθια με πιασηματα και τατουαζ στη μεση χαμηλα απο φωκαιας απογευμα η βράδυ… αν μπορει καποιος να με ενημερωσει θα του ειμαι υποχρεως .. σας ευχαριστω
H maria albanida einai sto didymoy 18, oxi 8.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Να προσθέσω κι εγω στην πρωινή σας ενημέρωση:
Φωκαίας 13 υπόγειο η ρωσίδα Μιχαέλα
Φυλής 61 υπόγειο η Αντριάννα, κοντή, νεαρή, ζουμπουρλούδικη με μακρύ μαλλί. Γλυκειά φατσούλα
Φυλής 71 κάτω μια νταρντάνα ρωσίδα με τρέμολο στη φωνή

Τελευταία τροποποίηση:

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Είναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Είναι η γνωστή Μιχαέλα που δουλεύει συνήθως στο Φωκαίας 17α τα απογεύματα ή μιλάς για άλλη;
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αλλά νομίζω είναι μια καινούρια κοκκινομάλλα που δουλεύει κ στο λιοσιων 73, με είχε χερετησει περίεργα όταν μπήκα ενώ αυτή έφευγε από βάρδια κ νόμιζα ότι ήταν η Κασσάνδρα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
άλλη είναι, κοκκινομάλλα δεν τη λες, μελαχρινή μου φάνηκε στο ημίφως και παντελώς αδιάφορη. άσε που φαινόταν στραβωμένη

georgesv

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
96
Πόντοι
0
Φυλής 61 υπόγειο η Αντριάννα, κοντή, νεαρή, ζουμπουρλούδικη με μακρύ μαλλί. Γλυκειά φατσούλα
Η Αντριάννα έχει καμία προϋπηρεσία παλιότερα σε Μεταξουργείο (Ρουμάνα) ή καμία σχέση;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
Την 1η φορά που την πήρα ήμουν 1ος στην βάρδια και έκανε τρομερή πίπα και στα γόνατα με εμένα όρθιο και ξαπλωτό, πολύ γλώσσα, πολύ ρούφηγμα σφιχτό 9/10, τα ρούφηξε όλα βεντούζα στο τέλος με 0 δόντι κατά την διάρκεια, τις επόμενες ήταν ένα 20-30% χειρότερη αλλά όχι, πολύ δόντι δεν έβαλε ποτέ.
Όσο για τις άλλες 4 δεν τις είχα ξαναδεί γι'αυτο και είπα καινουριες. Το σκουρακι γυφτουλακι Αμάντα ήταν κορμάκι μπιμπελό πετιτ αλλά η διάθεση της φάνηκε πολυ βαριεστημενη.

Για την Αμάντα έχω γράψει, την πέτυχα όταν πρωτοήρθε και πέρασα πολύ καλά χωρίς μα και μού,έγλυφα όπου ήθελα, φιλάκια με γλώσσα ελαφριά, πόδια στο ταβάνι, πολύ καλή, την 2η/3η φορά είχε πάρει ξεκάθαρα μαθήματα φόλας για να ξεπετάει τα Πάκια (και εμάς μαζί) 2-2, βαράει και στα 7-8λεπτά η τσατσά... γλίτωσες μία ημι-φόλα, αλλά αν σου αρέσει δοκίμασε μόνο και μόνο για το κορμί και το χαμόγελο(και στο σφιχτό βυζάκι).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!

Είναι η γνωστή Σύλβια από Φιλλιπιδου 11.
Δυστυχώς έχει παχυνει πολύ.
Κάποιοι έλεγαν ότι είναι εξ αλλαγής φίλου...
Νομίζω ότι η βραχνή φωνή οφείλεται στις αμέτρητες
:pipa1::pipa1::pipa1:

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
@n.smirni76 αρχοντα η Ντιάνα η λατίνα που είδες στην Κολωνού ειναι ψηλή σαν τη Φωτεινή στη διδύμου;

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Την είδαμε πρωί με τον σύντροφο @Επιρρεπής !!!

Είναι η γνωστή Σύλβια από Φιλλιπιδου 11.
Δυστυχώς έχει παχυνει πολύ.
Κάποιοι έλεγαν ότι είναι εξ αλλαγής φίλου...
Νομίζω ότι η βραχνή φωνή οφείλεται στις αμέτρητες
:pipa1::pipa1::pipa1:
Ξερουμε τι ωρα τελειωνει η βαρδια της?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom