n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
Πιο κοντή@n.smirni76 αρχοντα η Ντιάνα η λατίνα που είδες στην Κολωνού ειναι ψηλή σαν τη Φωτεινή στη διδύμου;
Πιο κοντή@n.smirni76 αρχοντα η Ντιάνα η λατίνα που είδες στην Κολωνού ειναι ψηλή σαν τη Φωτεινή στη διδύμου;
Ναι δουλεύει σήμερα.. Μοιράζει προσκλήσεις ο φραπες..Ξερουμε αν δουλευει η σαμπινα σημερα;
@n.smirni76 αν το ρεπορτάζ σου ανακαλύψει ή έχει ήδη ανακαλύψει κάποια στο ύψος της Φωτεινής ή πιο ψηλή παρακαλώ αν δεν σου είναι κοπος ενημέρωσε!Πιο κοντή
Όταν λέω ότι δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα .... και θεωρούν ότι αν το κάνουν σιγά σιγά απαλά δεν θα χύσεις ποτέ .... ... και άλλες ότι αν βάλουν και λίγο δοντοπονο θα καβλωσεις παραπανω.... πήγα να δω μετά τα μεσάνυχτα την Αννίτα του Φώκαιας 7 καλή κορμοστασιά αλλά είδα κάτι λαγοδοντα και φοβήθηκα...έχει δοκιμάσει κανας κάσκαντερ;Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
Όταν λέω ότι δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα .... και θεωρούν ότι αν το κάνουν σιγά σιγά απαλά δεν θα χύσεις ποτέ .... ... και άλλες ότι αν βάλουν και λίγο δοντοπονο θα καβλωσεις παραπανω.... πήγα να δω μετά τα μεσάνυχτα την Αννίτα του Φώκαιας 7 καλή κορμοστασιά αλλά είδα κάτι λαγοδοντα και φοβήθηκα...έχει δοκιμάσει κανας κάσκαντερ;
Είναι ένα κοντό ξανθό με μικρό στήθος και με πεταχτό κωλαρκι;Φυλής 65 κάτω Κάτια καινούργια είπε η τσατσά ωραίο μωρό γύρω στα 30
Μελαχρινή είναι, δουλεύει 3 χρόνια Φυλής 65αρια & 84α ,με μεγάλα διαλείμματα απουσίας ενδιάμεσα.Είναι ένα κοντό ξανθό με μικρό στήθος και με πεταχτό κωλαρκι;
Αν ναι...
Ίσως είναι η Κάτια που δούλευε Μεταξουργείο στο ιασ 44 και έριχνε πόρτα σε όποιον δεν τής άρεσε.
ΝαιΠαίζει τίποτα καλό
Μαραθωνος 59?
Έλα φίλε, η Έμμυ το ζυμαράκι είναιΕίδε κανένας μύστης ποια είναι πρωί στο Φωκαίας 13 σήμερα;
Το περίεργο θα ήταν να μην ήταν υπό την επήρεια.Πριν λίγο...
2/10 /2023 21.00
Λιοσίων 73β
Μίρα ή Μαρία ή Μάσσα
Η γνωστή μας Μίρα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Μπήκα στον οίκο και δεν είχε κόσμο. Κάτι πιτσιρίκια της Φακής μόλις την είδαν σαλόνι το έβαλαν στα πόδια...
Πέρασα 27 λεπτά στον παράδεισο!!!
Καλά βρε ένας δεν γράφει ότι το κορίτσι είναι σίγουρα κάτω από την επίδραση κάποιας ουσία???
Κρίμα.
Θα ανεβάσω κριτική.
Α γεια σου, κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα μαζί της! Περίμενα στο δωμάτιο 45 λεπτά ενώ δεν ήταν κανένας πριν από μένα και τελικά χρειάστηκε να ανοίξω την πόρτα και να τη φωνάξω. Μετά που ήρθε τη ρώτησα στα αγγλικά περιπαικτικά αν με ξέχασε και κούνησε το κεφάλι καταφατικά με ένα βλέμμα χαμένο στο άγνωστο σαν να μην είχε καταλάβει τι της είπα.Πριν λίγο...
2/10 /2023 21.00
Λιοσίων 73β
Μίρα ή Μαρία ή Μάσσα
Η γνωστή μας Μίρα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Μπήκα στον οίκο και δεν είχε κόσμο. Κάτι πιτσιρίκια της Φακής μόλις την είδαν σαλόνι το έβαλαν στα πόδια...
Πέρασα 27 λεπτά στον παράδεισο!!!
Καλά βρε ένας δεν γράφει ότι το κορίτσι είναι σίγουρα κάτω από την επίδραση κάποιας ουσία???
Κρίμα.
Θα ανεβάσω κριτική.
Είδε κανένας μύστης ποια είναι πρωί στο Φωκαίας 13 σήμερα;
Έλα φίλε, η Έμμυ το ζυμαράκι είναι
Πολλές φορές μιλάει και στο viber και αν δεν τελειώσει δε πάει δωμάτιο ,3 φορές που την έχω πάρει μια χαρά ήταν(νηφάλια εννοώ), μόνο τη μία είχε φέρει μαζί της στο δωμάτιο το ηλεκτρονικό τσιγάρο.Α γεια σου, κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα μαζί της! Περίμενα στο δωμάτιο 45 λεπτά ενώ δεν ήταν κανένας πριν από μένα και τελικά χρειάστηκε να ανοίξω την πόρτα και να τη φωνάξω. Μετά που ήρθε τη ρώτησα στα αγγλικά περιπαικτικά αν με ξέχασε και κούνησε το κεφάλι καταφατικά με ένα βλέμμα χαμένο στο άγνωστο σαν να μην είχε καταλάβει τι της είπα.