Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (15 μέλη και 214 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Στο Έλλης 3 η "καινούργια" κοπέλα που αναφερθηκε με το ονομα Ελενη είναι η γκιλφ Ελενη που ήταν πριν λίγο καιρό στο Ιάσωνος 1γ με την ίδια 2τσα που ήταν κι εκεί.Φωκαιας 13 υπογειο μονη σήμερα η Μιρα,συνεχόμενα δωμάτια,όχι όμως τίποτα τρελο στο σαλόνι,όταν πήγα εγώ γύρω στις 6:30 δεν είχε κανένα και πέρασα κατευθείαν δωματιο,δευτερη φορα που την περνω καλή είναι αλλα νομίζω λίγο κουρασμένη από τις διπλοβαρδυες.Ειχε φάει και ενα σαντουιτς πριν λίγο και μύριζε το στόμα της αλλα οκ.Οταν βγήκα ήταν δυο στο σαλόνι.Διδυμου 22-27 κλειστά αποτι ειδα,ανοιχτα 16-18.Ιασωνος 1β κλειστό και στο 1γ η Τατιάνα η χοντρή.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!
Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.579
Πόντοι
6.820
Βόλτα στο Φ13 κάτω . Λέει η τσα την ξες? 3 δωμάτια και 2 άτομα αναμονή, quess who. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρεία .......... σηκώθηκα και έφυγα. Ρε την παλεύετε? 1 ώρα αναμονή για να ρίξετε ένα χέρι?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.190
Πόντοι
19.236
Έλλης 3 Κατερίνα και Ειρήνη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά τις 1700 η υπηρεσία είπε ότι θα έχει καινούργια κοπέλα, μια Ελένη.
Ποια Ελένη???
:tooth::tooth:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.190
Πόντοι
19.236
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
Έγραψε ο άλλος ότι την είδε Αθήνα...

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
Λιλη από φ65 κάτω λέει τίποτα μέσα;

Τελευταία τροποποίηση:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Βόλτα στο Φ13 κάτω . Λέει η τσα την ξες? 3 δωμάτια και 2 άτομα αναμονή, quess who. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρεία .......... σηκώθηκα και έφυγα. Ρε την παλεύετε? 1 ώρα αναμονή για να ρίξετε ένα χέρι?

Μετά από 5 συνεδρίες με την μύρα οι οποίες ήταν εξαιρετικές , σήμερα η φούσκα αρχίζει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά

Εγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.

Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;

Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Εγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.

Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;

Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).
Σήμερα φαινόταν σαν κουρασμένη ενώ εκείνη την ώρα άρχιζε την βάρδια της , αλλά επειδή ειβαι κ πολύ λογικό βγαίνει και η κούραση της που δουλεύει non stop

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.690
Πόντοι
4.646
Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
Την πήρες κι από λοκώ :zfuck:, μύστη Διανοούμενε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
Την πήρες κι από λοκώ :zfuck:, μύστη Διανοούμενε?
Οχι δυστυχώς. Δεν ρώτησα κιόλας. Αμα κανεις ερωτήσεις τέτοιου τυπου σε μια συνεδρεία, ενώ ξέρεις ότι θα φας αρνητική απάντηση κατά 95% δεν τις κανεις γιατί μετά θα στραβώσει όλη η φάση. Θα σε κοιτάει με νευρα η κορασις. Γκροβερ μόνο σε safe καταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;
Δε μιλάμε για πριν εβδομάδες. Μιλάμε για καμιά τριετία +. Στον κορονοιο σταμάτησε τους οίκους και πηγε μασάζ κατ οίκον κι έπειτα τέλος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom