I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
η δεύτερη βάρδια δεν έχει ξεκινήσει ακόμαΚαυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
Το γνωρίζω φίλε μουη δεύτερη βάρδια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα
δεν είναι
Γειά σας παίδες... Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ίδρυμα σε φυλής μεριά που να έχει στο πρόγραμμά του και αυταρχικό??? (δε μιλάω για studio γιατι το κατοστάρικο καίει!!!)
Ευχαριστώ πολύ...Στο 69α η Αννα Ταϊ πρωϊνα διαφημιζει οτι κανει και αυταρχικο αλλά δεν εχω ακουσει κανεναν που να εχει παρει
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω, Έμμυ και Μίρα πάνω,Μαργκώ και Σολ κάτω.Καυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
Παλικάρι μου θα είναι ίδιο ωράριο, πρωινό?Η όμορφη Ουκρανορωσιδα μιλφ Άννα με το χητό σώμα και τα ξανθά μαλλιά πρώην Άγκυρας 12 εργάζεται πλέον στο Αλκαμένους 113
Αν έβαζε ξανά το ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της...Παλικάρι μου θα είναι ίδιο ωράριο, πρωινό?
Η Μίρα του 84 πάνω είναι μιά ψηλή μελαχρινή MILF, με μαύρα μαλλιά σε αλογο-ουρά?Αν θες περνάω εγώ, μόλις παρήγγειλα τη φρεντόκρεμά μου στο γνωστό φτηνό καφέ στην 3ης Σεπτεμβρίου και γράφω κριτική για Μαριάννα στο Δίδυμου 22,την πήρα σήμερα για πρώτη φορά και έμεινα ικανοποιημένος.Ο αρχικός στόχος απουσίαζε (Μίρα στο Φυλής 84 πάνω που το βρήκα κλειστό), ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσω το... σαμιαμίδι.
Προτείνω Σαμπίνα
εδώ γύρω στις 2000 είχαμε αλλαγή, ήρθε η Νικόλ, ξανθιά νταρντανα μέ πειραγμένα χείλη 2αρι συν βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, στο δεξί μπούτι καθώς και στη πίσω μεριά των ποδιών της, απλό πρόγραμμα, η Καρίνα πήγε στο Ιάσωνος 44 νέο.Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κορινα ξανθιά κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ψηλή δεν είναι,όταν βγάλει τα δωδεκάποντα γίνεται... κανονική. Εγώ τη γνώρισα πέρυσι στο Περγάμου 1 που δούλευε και η Εβελίνα, οι παλιοί την ξέρουν πολλά χρόνια σε στούντιο και στριπτιζάδικα.Η Μίρα του 84 πάνω είναι μιά ψηλή μελαχρινή MILF, με μαύρα μαλλιά σε αλογο-ουρά?
Φαίνεται για έμπειρο σκυλί του πολέμου
Την είχα δει την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά δεν πέρασα. Δούλευε κάπου αλλού παλαιότερα?
Ρε Επιρρεπή μη ξυνεις πληγές.... Όποτε παιρναω από Αχαρνών 85 και Περγάμου 1 σκέφτομαι την βασίλισσα και λέω τι κορμί χάσαμε!! Να 'ναι καλά εκεί που ειναι.Ψηλή δεν είναι,όταν βγάλει τα δωδεκάποντα γίνεται... κανονική. Εγώ τη γνώρισα πέρυσι στο Περγάμου 1 που δούλευε και η Εβελίνα, οι παλιοί την ξέρουν πολλά χρόνια σε στούντιο και στριπτίζ άδικα.