Μιλάμε για την σκουρόχρωμη Ρωμά, σγουρό μαύρο μαλλί κοντούλα - τσουπωτή με λίγο νωχελικό/μαστουρωμένο πρόσωπο ?
Πέρασα το Σάββατο απόγευμα στο Κ27Β (όροφο τελοσπάντων) με μία Λατίνα στα 15€ , φρέσκια στην πιάτσα , όνομα δεν θυμάμαι, κάτι φαντεζί ήταν , 20κάτι την κάνω, μελαχρινή, ανοιχτόχρωμη, με σιδεράκια , ~1,60m , μικρό πεσμένο βυζάκι 1,5άρι ωραίο normal+ σώμα, πολύ απαλό δέρμα και φοβερή κωλάρα.
Μηδέν προκαταρκτικά, δεν ήθελε καθόλου και μου πέταξε κιόλας "other girl full program, me normal" το other girl ήταν η Τζούλια η Ρουμάνα, τέσπα, αρκετά καλύτερη πίπα απ'ότι περίμενα σφιχτή και μερικά βαθιά μπασίματα, δεν γκρίνιαξε σε χαιδέματα/χούφτωμα, καλό άνοιγμα σε νορμάλ στάση χωρίς γκρίνια και ωραίο στήσιμο στα 4 όπου κάποια στιγμή έβαλα τα χέρια στην μέση μου και την άφησα να κοπανάει αυτή την κωλάρα της πάνω μου μέχρι που τελείωσα, λόγο του αφύσικου τρόπου που κουνιέται ο πάτος της καταλαβαίνω ότι έχει υπάρξει τροποποίηση από λογικά καλό χειρούργο
Αξίζει τα 15€ μχμμχμχμμμμ όχι, δεν κλαίω αλλά για δωμάτιο + υπηρεσίες Μεταξιού όχι.
Αργότερα βρέθηκα "καταλάθος" Φυλής, μετά από εκτενέστατη βόλτα καθώς δεν είχα κανονίσει κάτι για Σαββατόβραδο, προσπάθησα 2 φορές μπάς και περάσω επιτέλους με την Μίρα αλλά ουυυ είστε όλοι λήγουρες μεγάλοι 5+ άτομα αναμονή , οπότε κατέληξα στην Ράνια στο Φ84.
Έχει πολλές κριτικές οπότε δεν θα πώ πολλά, ήταν λίγο αξύριστη σε πόδια αλλά στα @@ μου είναι ωραίο μωρό και έχει μία αρκετά ευγενική και οικεία συμπεριφορά που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά (δεν ξέρω αν είναι επιτηδευμένη ή όντως αυθεντική). Στον αγώνα τυπική με αρκετό τζέλ ρε γαμώτο αλλά με τα ωραία μάτια και την κωλάρα δεν άντεξα πολύ, λογικά θα περάσω πάλι.