Τζίφος, Άννα επί το έργον...Αδερφέ αν θες πήγαινε μια αν δεν σου είναι κόπος , εγώ ετοιμάζομαι να πάω αλλά αφού είσαι κοντά μην πάω τζάμπα και δεν είναι η Ειρήνη , σ ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Αδερφέ μ σ ευχαριστώ πολύΤζίφος, Άννα επί το έργον...
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.239
- Πόντοι
- 2.036
Αφού δεν κάνει ούτε τα μισά απ'ότι ανακοινώνει στο σαλόνι η τσατσά, καλά να πάθει θα έλεγα.Συνολικά η πιάτσα του 20αρικου πάει ψιλοσκατά και η θεοποίηση μεμονωμένων περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα αυτού. Υπάρχει αναδουλειά σε σημείο να βλέπεις τη γνωστή πλέον Κορίνα του Φ65 να αράζει στην πόρτα φορώντας μόνο τον στρίνγκο ή επάνω στο παράθυρο να κρέμεται.
Μία Ρουμάνα Milf είναι που τα κάνει όλα στο 10ρικο, εχει κριτικές και έχει αναφερθεί πολλές φορές στην ημερήσια, ενώ άσχημη δεν την λές ο τρόπος που εμφανίζεται/κινείται μου θυμίζει πόρνες από NY σε ταινίες του 70-80Τζούλια?
Η πιπίνα της φυλής προ λίγων μηνών?
Ενημέρωσε
Τελευταία τροποποίηση:
Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 323
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα στην παρέα..την προηγούμενη φορά δ πήρα απάντηση θα ξαναρωτήσω..μιας και θα ξανακατευω Αθήνα υπάρχει καμία με προσεγμένη τρίχα σ μουνι; και μικρή ηλικιακά;;
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Μήπως έχουμε νεότερο από άφιξη Παολάρας στην Κολωνού;
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
Μιλάμε για την σκουρόχρωμη Ρωμά, σγουρό μαύρο μαλλί κοντούλα - τσουπωτή με λίγο νωχελικό/μαστουρωμένο πρόσωπο ?
Πέρασα το Σάββατο απόγευμα στο Κ27Β (όροφο τελοσπάντων) με μία Λατίνα στα 15€ , φρέσκια στην πιάτσα , όνομα δεν θυμάμαι, κάτι φαντεζί ήταν , 20κάτι την κάνω, μελαχρινή, ανοιχτόχρωμη, με σιδεράκια , ~1,60m , μικρό πεσμένο βυζάκι 1,5άρι ωραίο normal+ σώμα, πολύ απαλό δέρμα και φοβερή κωλάρα.
Μηδέν προκαταρκτικά, δεν ήθελε καθόλου και μου πέταξε κιόλας "other girl full program, me normal" το other girl ήταν η Τζούλια η Ρουμάνα, τέσπα, αρκετά καλύτερη πίπα απ'ότι περίμενα σφιχτή και μερικά βαθιά μπασίματα, δεν γκρίνιαξε σε χαιδέματα/χούφτωμα, καλό άνοιγμα σε νορμάλ στάση χωρίς γκρίνια και ωραίο στήσιμο στα 4 όπου κάποια στιγμή έβαλα τα χέρια στην μέση μου και την άφησα να κοπανάει αυτή την κωλάρα της πάνω μου μέχρι που τελείωσα, λόγο του αφύσικου τρόπου που κουνιέται ο πάτος της καταλαβαίνω ότι έχει υπάρξει τροποποίηση από λογικά καλό χειρούργο
Αξίζει τα 15€ μχμμχμχμμμμ όχι, δεν κλαίω αλλά για δωμάτιο + υπηρεσίες Μεταξιού όχι.
Αργότερα βρέθηκα "καταλάθος" Φυλής, μετά από εκτενέστατη βόλτα καθώς δεν είχα κανονίσει κάτι για Σαββατόβραδο, προσπάθησα 2 φορές μπάς και περάσω επιτέλους με την Μίρα αλλά ουυυ είστε όλοι λήγουρες μεγάλοι 5+ άτομα αναμονή , οπότε κατέληξα στην Ράνια στο Φ84.
Έχει πολλές κριτικές οπότε δεν θα πώ πολλά, ήταν λίγο αξύριστη σε πόδια αλλά στα @@ μου είναι ωραίο μωρό και έχει μία αρκετά ευγενική και οικεία συμπεριφορά που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά (δεν ξέρω αν είναι επιτηδευμένη ή όντως αυθεντική). Στον αγώνα τυπική με αρκετό τζέλ ρε γαμώτο αλλά με τα ωραία μάτια και την κωλάρα δεν άντεξα πολύ, λογικά θα περάσω πάλι.
Όχι καμιά σχέση ή περιγραφή με τη Πάολα....
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 191
- Like
- 23.829
- Πόντοι
- 32.478
Από σήμερα δουλεύει κανονικά. Είχε δίκιο η καφετζούΜήπως έχουμε νεότερο από άφιξη Παολάρας στην Κολωνού;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.897
- Πόντοι
- 3.246
δεν είναιΚαλημερα παιδιά ξέρει κανεις αν τις Παρασκευές η Σαμπινα είναι από τις 17:00 το απόγευμα στο Βέργας 7;
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.897
- Πόντοι
- 3.246
η δεύτερη βάρδια δεν έχει ξεκινήσει ακόμαΚαυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Το γνωρίζω φίλε μουη δεύτερη βάρδια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
δεν είναι
Στο σάιτ τους λεει οτι αυτην την Παρασκευή θα είναι
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Γειά σας παίδες... Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ίδρυμα σε φυλής μεριά που να έχει στο πρόγραμμά του και αυταρχικό??? (δε μιλάω για studio γιατι το κατοστάρικο καίει!!!)
Στο 69α η Αννα Ταϊ πρωϊνα διαφημιζει οτι κανει και αυταρχικο αλλά δεν εχω ακουσει κανεναν που να εχει παρει
Ευχαριστώ πολύ...Στο 69α η Αννα Ταϊ πρωϊνα διαφημιζει οτι κανει και αυταρχικο αλλά δεν εχω ακουσει κανεναν που να εχει παρει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 493
- Like
- 39.735
- Πόντοι
- 42.697
Η όμορφη Ουκρανορωσιδα μιλφ Άννα με το χητό σώμα και τα ξανθά μαλλιά πρώην Άγκυρας 12 εργάζεται πλέον στο Αλκαμένους 113
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω, Έμμυ και Μίρα πάνω,Μαργκώ και Σολ κάτω.Καυτό δίδυμο στην Λιοσίων και στους 2 οίκους στην δεύτερη βάρδια …
ΣΟΛ ΜΑΡΓΚΟ
ΜΥΡΑ ΕΜΜΥ
Εντυπώσεις: Επικρατεί το ξανθό πλην της Σολ που είναι λατίνα. Έμμυ και Σολ τσουπωτές,Μαργκώ και Μίρα μοντέλα.Μαργκώ με ωραίο πρόσωπο, αλλά ο ... ξανθός άγγελος είναι η Μίρα, έτσι εξηγείται και ο ντόρος που γίνεται!
Χωματιανού 11 πάνω η Αλεξάνδρα,κάτω η Ελένη, πρώην Γκαλίνα από Ιάσονος 46 όροφος, χάρηκε που με είδε και δεσμεύτηκα ότι θα την τιμήσω σύντομα.
Τελευταία τροποποίηση:
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Παλικάρι μου θα είναι ίδιο ωράριο, πρωινό?Η όμορφη Ουκρανορωσιδα μιλφ Άννα με το χητό σώμα και τα ξανθά μαλλιά πρώην Άγκυρας 12 εργάζεται πλέον στο Αλκαμένους 113
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις