Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 428 άτομα (37 μέλη και 391 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Τέλεια αδερφέ και η Πάμελα/Αντρέα Λιοσίων 73 τι βάρδια είναι απογευματινή ή πρωινή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αδερφε μου είναι πρώτη πρωινή η βάρδια που πηγές η δεύτερη απογευματινή?
σήμερα απόγευμα άλλες μέρες δεν μπορώ να ξέρω, αυτά τα ανεβάζουν στο site της Λιοσίων

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αυτή τη στιγμή δουλεύει στην Λιοσίων 73Α
δεν άντεξα! πήγα! :2funny::2funny::2funny: Μιλάμε το πουλί μου θα το βάλω στον πάγο για κανά 5θήμερο! Και ως τότε θα την βγάλω με ρύζι και κοτόπουλο

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Φιλιππίδου 11, η τσατσά-τραβεστί. Και το σημαντικότερο, χωρίς χρήματα.
Μην πηγαίνετε στο τραβελι μάγκες..εγώ πριν κανα 6μηνο είχα κολλήσει βλενορια επδ πήγα και της έδωσα τσιμπουκι ο μαλακας..και γενικώς αποφεύγεται όσο μπορείτε πιπα χωρίς προφύλαξη..εγώ έτρεχα μετά και μου βάρεσαν μια ένεση στον κωλο και πήρα και κάτι χάπια για να μου περάσει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
και κάπως έτσι δεσμεύτηκα να την βγάλω σεμνά για να ρεφάρω τον πορνοδαιμονισμένη αυτή Παρασκευή

Συνημμένα

• 20230915_215027[1].jpg
    20230915_215027[1].jpg
    481,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μην πηγαίνετε στο τραβελι μάγκες..εγώ πριν κανα 6μηνο είχα κολλήσει βλενορια επδ πήγα και της έδωσα τσιμπουκι ο μαλακας..και γενικώς αποφεύγεται όσο μπορείτε πιπα χωρίς προφύλαξη..εγώ έτρεχα μετά και μου βάρεσαν μια ένεση στον κωλο και πήρα και κάτι χάπια για να μου περάσει
Αφου η μαλακω (ή ο μαλακας, τεσπα... ) μπαινουν τσιγγάνοι δυο δυο, παίρνουν θέση στους καναπέδες και περιμενουν να τους πιπωσει. Την χυνουν στο στόμα και αντε γεια! Αντε το πολυ πολυ να περάσει κανένας με καμια κοπέλα.... Για την υποχρέωση... Τα έχω δει μπροστά μου. Ωραία cult φάση να το βλεπεις αλλά μέχρι εκεί.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Εσυ κόλλησες από τραβελι ρε αδερφέ και όχι από γυναίκα , εγώ προσωπικά από ελεύθερο στοματικό δεν έχω κολλήσει τίποτα .

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εσυ κόλλησες από τραβελι ρε αδερφέ και όχι από γυναίκα , εγώ προσωπικά από ελεύθερο στοματικό δεν έχω κολλήσει τίποτα .
Φίλε θες βασικά μαθήματα. Τα αφροδίσια δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις. Απλά ήσουν τυχερος. Οι γυναίκες δεν κολλάνε βλεννοροια; Τι έχουν, ανοσία;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Φίλε θες βασικά μαθήματα. Τα αφροδίσια δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις. Απλά ήσουν τυχερος. Οι γυναίκες δεν κολλάνε βλεννοροια; Τι έχουν, ανοσία;
Βρε κολλάνε αλλά προσέχω που πάω , όσο να ναι φυλής Λιοσίων πακια δεν μπαίνουν , το τραβελι θεωρώ είναι πιο ριψοκίνδυνο

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Λανθανεσαι. Το ίδιο πραγμα ειναι φίλε. Αν η άλλη ή ο άλλος είναι απρόσεκτος με τους πελατες τότε το ποσοστό να κολλήσεις αφροδίσιο είναι τεράστιο. Και το εξήγησα παραπάνω. Το τραβελι ρουφάει καβλια τσιγγάνων για πρωινό! Και μετά βάζει και το δικό σου. Άλλες κοπέλες κάνουν και όλα με καποτα και δεν δέχονται και τσιγγάνους.
Το λες και μόνος σου ρουφάει καβλια τσιγγάνων , αν εγώ πάω μεταξουργείο που πάνε ότι πιο σάπιο υπάρχει από άνδρες που δεν πλένονται που πάνε γυφτοι πρεζάκηδες και πακια η κοπέλα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κολλήσει κάτι και αυτή θα το μεταδωσει , φυλής και Λιοσίων που δεν μπαίνουν πακια όσο να ναι είναι χαμηλός ο κίνδυνος … αυτή είναι η αλήθεια

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Πάντως Ρίζα 86 κάτω...απίστευτη κωλαρα..όπως την θέλω.. και αν γλύφεις καλά...γαμιεται σαν γκομενα σου...καυλα
νομίζω οτι η συγκεκριμένη φαίνεται
μεγαλύτερη απ οτι είναι... η φάτσα της χαλάει αρκετά το σύνολο... αλλά όταν την είχα στα 4 ένιωθα σαν αμερικανός ράπερ σε βίντεοκλιπ πραγματικά

Τέλεια αδερφέ και η Πάμελα/Αντρέα Λιοσίων 73 τι βάρδια είναι απογευματινή ή πρωινή?

Αδερφε μου είναι πρώτη πρωινή η βάρδια που πηγές η δεύτερη απογευματινή?
η ενημέρωση έγινε 4-4:30 το μεσημέρι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μεγαλύτερη απ οτι είναι... η φάτσα της χαλάει αρκετά το σύνολο... αλλά όταν την είχα στα 4 ένιωθα σαν αμερικανός ράπερ σε βίντεοκλιπ πραγματικά

Άρα πρώτη πρωινή όχι απογευματινή.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201

Εσυ καλα τα λες απλα εμένα με καυλωνουν οι ψημένες και απαξιωτικές μουρες με κωλαρα μεγάλη και στρογγυλή.Ειμαι ανωμαλαρας.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Φιλε να το αποφεύγεις προσωπικά κόλλησα χλαμύδια και ετρεχα με 2 αντιβίωσεις και τσούξιμο τρελό οταν κατουραγα ασε ταλαιπωρηθηκα!

Μονο με καποτα πλέον απο δω και πέρα!
Νταξει σίγουρα θα πρέπει να το αποφεύγεις , εγώ ότι έχω κολλήσει προσωπικά το έχω κολλήσει μεταξουργείο , από τότε δεν ξανά πηγα

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Γνωρίζει κανείς αν η Έμμυ με την Μίρα στο Λιοσίων κανουν ντούο? Αν ναι αξίζει?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Γνωρίζει κανείς αν η Έμμυ με την Μίρα στο Λιοσίων κανουν ντούο? Αν ναι αξίζει?
Απ οτι εχω ακουσει απο ενα παλικάρι που ρωτησε την τσατσα νομιζω οτι κανουν..αν αξίζει δεν το ξερεις κανείς εαν εκτός εαν εχει δοκιμάσει απλως το μονο κακό που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι είναι απ την ιδια χωρα κ θα μιλάνε στο δωμάτιό κ για αυτο να μην έχουν τοσο καλη συμμετοχή

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
ναι δε θελουν μονο σε κορμι για να κανουν το κατι παραπανω.Αν ο αλλος ειναι 50 χρονων και 60 οσο ωραιο κορμι και να εχει θα ξενερωσει η πουτανα.Θελουν και να εισαι νεος και οσο το δυνατον ενα αξιοπρεπες σωμα.Αν εισαι μπαρμπας 45-50 χρονων μη περιμενεις να σε θελουν τα 20χρονα πουτανακια,λογικο ειναι οτι το κατι παραπανω θα το κανουν σε εναν αντιστοιχο συνομιλικο τους.Χιλιες φορες θα προτιμησουν εναν πιτσιρικα χωρις καλο σωμα παρα εναν γερο 45-50 χρονων με καλο σωμα.Τα νιατα ειναι νιατα τελος.
Δεν έχει πρόβλημα καμία πουτάνα παίρνει και τους μπαρμπάδες, παίρνει και τους πάκηδες,τους γύφτους αλλά και τους ψυχάκηδες σαν και εσένα χαχα

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
311
Έχω δώσει άφιλτρα τσιμπούκια σε εκατοντάδες γυναίκες και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα!
Μακάρι σε αυτο που λες αλλα ποτε μην επαναπαύεσαι ο ιος μπορει να ειναι μεσα σου ανενεργός μεν αλλα μπορει σε οποιαδήποτε στιγμη να γίνει ενεργος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom