Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα!!!! Έχετε να προτείνετε καμία τσιμπουκλου στην πρωινή βάρδια?
Ε, μία είναι εκεί στο κάτω δεξιά, ασπρουλιάρα, χοντρούλα, βυζαρού με "σκληρό" πρόσωπο πρώην ΕΣΣΔ.Φίλε συνάδελφε για δώσε περισσότερες πληροφοριες γιά την γυναίκα πως ήτανε εμφανισιακά εθνικότητα καί προγραμμα γιατί έχω παει αρκετές φορές εκεί καί πρεπει να προσεχουμε
Δε νομιζω πως σταμάτησε. Αλλά και αν σταμάτησε να'ναι καλά εκεί που είναι. Από τις ελάχιστες ιερόδουλες που θα έβγαινα για μπυρες μαζί της.Μόνο τον απόλυτο σεβασμό μου στην Βασίλισσα Μπαρμπορα και στην παραδεισένια κωλοτρυπίδα της...Να είναι καλά αυτή η απίστευτη γυναίκα πάνω από όλα. Δεν πιστεύω όντως να σταμάτησε τωρα δε μιλάμε σοβαρα...????!!!!!!
Φίλε dmtr ήσουνα την Κυριακή στο λιοσιων 73β;Καταθεση πριν απο λιγο στην Κολομβιανεζα Αναμπελα στο Ιασωνος 37 ισογειο, χλιαρη προς κρυα η καταθεση δε νομιζω να ξαναπερασω μαζι της, θα γραψω πιο μετα μια κριτικη ετσι για να υπαρχει.
Ναι 20αρικο ήταν δεν θυμάμαι το όνομα της μάλλον για την ίδια θα μιλάμε..ήταν περίπου στης 12 το βράδυ εκεί..αν έχει και σκουλαρίκι στην ρόγα σίγουρα γι αυτήν θα μιλάμεΒαλέρια;; μία που ζητάει 20€;;;
Δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίαςΈχει πάει κανείς πρόσφατα με Ελένη από διδύμου;
Βερόνικα ; Αν είναι αυτή έχει εξαφανιστείΘελω να ρωτήσω για μια κοπέλα που ψάχνω, θα την περιγράψω όσο πιο απλά γίνεται μήπως καταλάβετε για ποια λέω. Έχει πολύ ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, μελαχρινή, φοράει γυαλιά μυωπίας και δουλεύει φυλής, τα βράδια συνήθως. Προς το τέλος της φυλής
Αουρόρα! ΡουμάναΘελω να ρωτήσω για μια κοπέλα που ψάχνω, θα την περιγράψω όσο πιο απλά γίνεται μήπως καταλάβετε για ποια λέω. Έχει πολύ ωραία βυζιά, ωραία κωλάρα, μελαχρινή, φοράει γυαλιά μυωπίας και δουλεύει φυλής, τα βράδια συνήθως. Προς το τέλος της φυλής
Τουλάχιστον φίλε ξέρεις ότι είναι χορτασμένη και δεν θα θέλει αλλά πεη.... Λέω εγώ τώρα....αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Δεν αξίζει;;Δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βερόνικα ; Αν είναι αυτή έχει εξαφανιστεί
Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Ελένη από διδύμου;
Τυπε μου κάνει ακαποτα η τύπισσα με όλους τους αφγανοπακιστανοαραβογυφτους φυλακοβιους.Ειναι γνωστά αυτά.Δεν αξίζει;;
Εσύ μάλλον έχεις πιάσει το νόημα.Δε νομιζω πως σταμάτησε. Αλλά και αν σταμάτησε να'ναι καλά εκεί που είναι. Από τις ελάχιστες ιερόδουλες που θα έβγαινα για μπυρες μαζί της.
Εγώ έλεγα να πάω επειδή Μ τα έσκασε και θέλω μια με αξύριστο νιμουΤυπε μου κάνει ακαποτα η τύπισσα με όλους τους αφγανοπακιστανοαραβογυφτους φυλακοβιους.Ειναι γνωστά αυτά.
Πες μας οτι σε πλήρωσε και 20€ από πάνω να τρελαθούμε εντελώςΚαταθεση στη Σαμπινα στο Βεργας 7 πριν 2-3 μερες....... της εφαγα το μουνι, της το βίασα με τη γλωσσα μου......εβαλα τη μουρη μου ολη μεσα στη μούνα της και την ρουφηξα μεχρι τελικης πτωσεως....... , ηρθε σε τελειωτικό οργασμο και εχυνε ασυστολα ροζ παχυρευστα γλυκα μουνοζουμα και εκανε και λιγο squirt...... εκρηκτικος συνδυασμος φρεσκα κατουρα και μουνοζουμα μαζι......... τα ηπια ολα και νιωθω αρχοντας..... ... βεβαια πρεπει να ξερεις να γλειφεις για να χυσει.....Σαμπινα, τα καλυτερα μουνοζουμα της πιατσας.....μονο για αποφασισμενους και μερακληδες....
Αυτή στο 8β παρέα με Βερόνικα? Μονόφθαλμη?Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Ελένη από διδύμου;
Ναι...μόνο που θα πάρεις μπόνους..στην καλύτερη περίπτωση χλαμύδια για παράσημα.Στην καλύτερη....και αν το έχει αξύριστο...θα θέλει να κρύψει κάτι.Για Διδύμου 20 μιλάω έτσι?Μην κάψω άλλη κοπέλα χωρίς να φτάιει.Εγώ έλεγα να πάω επειδή Μ τα έσκασε και θέλω μια με αξύριστο νιμου
Καλά πόσο μακρυά είσαι από την πραγματικότητα...Τουλάχιστον φίλε ξέρεις ότι είναι χορτασμένη και δεν θα θέλει αλλά πεη.... Λέω εγώ τώρα....