Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (30 μέλη και 325 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά
Δύσκολο η συγκεκριμένη νομίζω να είναι θύμα ... επαγγελματίας...είχε φύγει και ξανά ήρθε

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά

Μάλλον αυτομαστιγώθηκε επειδή από μαλακία της και υπεροψία της έχασε τον καλύτερο πελάτη της για πάντα!

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Επαναληπτικη με τη Μιλφ Άννα στο Ιωαννίνων 5 όροφος.
Καυλιάρα γυναίκα,φουλ ερωτική, προσαρμόζεται στα γούστα σου,σε ρωτάει τι σου αρέσει και το κάνει.
Γνήσια γυναίκα που θα περάσεις καλά.
Μήπως στο 3 όροφος;
Το 5 ένα είναι..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Αλάνι είσαι ο ίδιος τύπος που έκανε τα πορνοτεπορταζ με τις μαύρες γαζελες ? Ρισπεκτ, ωραίες εποχές
Ο ιδιος και απαραλλαχτος.μια φορα πορνος για παντα πορνος !!!χαχαχα!!!πολυ ρομαντικες εποχες καυλεα μου...ξενοδοχειον βασιλικον, μαυρες γαζελες,μεταλαγμενη ηδονη,πορνοdisneyland και αλλες πολλες πορνοπεριπετιες...!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Τι εννοείς και η μιρα κάπου στις αρχές εμένα μου είχε πει ότι έπεσε με τη Suzuki μου εκνε και θετρο με τα χερια τις και γελάγαμε με Κάτι αστεία που της έκανα

Αν και την τρίτη φορά παρατήρησα κ στο κωλομερι μελάνια π μου έκανε σήμα ότι είναι απτή μηχανή ενω νομίζω δεν υπήρχε την πρώτη φορά και εκεί

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Τι εννοείς και η μιρα κάπου στις αρχές εμένα μου είχε πει ότι έπεσε με τη Suzuki μου εκνε και θετρο με τα χερια τις και γελάγαμε με Κάτι αστεία που της έκανα

Αν και την τρίτη φορά παρατήρησα κ στο κωλομερι μελάνια π μου έκανε σήμα ότι είναι απτή μηχανή ενω νομίζω δεν υπήρχε την πρώτη φορά και εκεί
τύπε λες τότε
να χει καμιά Hayabusa η Βίκυ;;;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Μάγκες μένω επαρχία και θα βρεθώ στην Αθήνα για λίγες μέρες. Λέω να περάσω από φυλής, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά ποσό επικίνδυνα είναι να περπατήσεις την οδό. Γενικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα, αλλά ακούω διαφορά περί ασφαλείας και είπα να ρωτήσω. Δηλαδή κινδυνεύεις να σου την πέσουν για χρήματα η οτιδήποτε άλλο ;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Δεν γινεται να προσφερει τοσο καλες υπηρεσιες βαση κριτικων και να ειναι θυμα τραφικινγκ..

Συνηθως αυτες που ειναι θυματα δεν εχουν την καταληλη ψυχολογικη κατασταση να προσφερουν καλες υπηρεσιες..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Δεν γινεται να προσφερει τοσο καλες υπηρεσιες βαση κριτικων και να ειναι θυμα τραφικινγκ..

Συνηθως αυτες που ειναι θυματα δεν εχουν την καταληλη ψυχολογικη κατασταση να προσφερουν καλες υπηρεσιες..

Οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και ειδικότερα οι πουτάνες έχουν σαδομαζοχιστικές τάσεις.
Καυλώνουν και χύνουν μόνον όταν δέχονται ή προκαλούν πόνο είτε σωματικό είτε ψυχικό!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και ειδικότερα οι πουτάνες έχουν σαδομαζοχιστικές τάσεις.
Καυλώνουν και χύνουν μόνον όταν δέχονται ή προκαλούν πόνο είτε σωματικό είτε ψυχικό!
Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και ο πονος εχει τα ορια του..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και ο πονος εχει τα ορια του..
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, εμείς οι φυσιολογικοί άντρες δεν γουστάρουμε να μας πονάνε. Οι γυναίκες από την φύση τους αντέχουν τον σωματικό πόνο (εγκυμοσύνη).

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, εμείς οι φυσιολογικοί άντρες δεν γουστάρουμε να μας πονάνε. Οι γυναίκες από την φύση τους αντέχουν τον σωματικό πόνο (εγκυμοσύνη).
Άλλο αντέχουν και άλλο γουστάρουν.
Σε αντίθεση με τους άρρωστους εμείς οι φυσιολογικοί άντρες αντλούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ηδονή από το γαμήσι παρά από τον πόνο ή έστω την ενόχληση που μπορεί να νιώθει η γυναίκα. Εντάξει, όλοι έχουμε μερικά σαδιστικά γονίδια που μπορεί να εκδηλώνονται με το να γουστάρουμε να «ζορίζουμε τις τρύπες τους», να ρίχνουμε πουτσοσκάμπιλα, κωλοχάστουκα κλπ αλλά το να καυλώνει κανείς περισσότερο από τον πόνο που προκαλεί παρά από το γαμήσι τότε δεν θέλει γυναίκα αλλά ψυχίατρο.

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Παιδιά η τζεσικα από φυλης 59 λέει τίποτα; Ειδα ωραία βυζαρα αλλά δεν μπήκα και το σκέφτομαι

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Δεν ξέρω τι χούγια και βίτσια κουβαλάει ο καθένας,άμα πετύχω γυναίκα, εκδιδόμενη ή μη,και γουστάρει να δίνει την τρύπα (ή και τις) της για ρούφηγμα και σφυροκόπημα,με κάνει πελάτη... Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Μίρα (η παλιά) στο Φυλής 86 όροφο , δουλεύει 6π.μ.-1μ.μ., μερικές φορές και έως τις 5μ.μ. απ'ό,τι μου είπε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• kontizas-oh-oh-oh.gif
    kontizas-oh-oh-oh.gif
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 36

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μετά από περίπου 1 μήνα βαριά 40 μέρες έχω να πω τα εξής για τις Λατίνες του Μεταξουργείου...

Για αρχή πάμε σ αυτά της Κολωνού:

1) Τζίνα ίσως αυτή την εποχή το "βαρύ χαρτί" του Μεταξιού όσον αφορά το θέμα Λατίνα! Οι ώρες που δουλεύει πολλές και οι μεταπτώσεις στις επιδόσεις της λογικές! Μετά από πολλά και πετυχημένα ομολογουμένως ξεμουνιάσματα που της έχω ρίξει τώρα τελευταία κουνάει γοφούς και λεκάνη για ν αποφύγει ότι αποφεύγεται, για μένα προς ώρας μπαίνει στον πάγο
2) Μια Αλόντρα ή κάτι τέτοιο, στεγνό κορμάκι, νεούδι, αλλά δεν αντέχει το πολύ πουλί και αυτή
3) Κάτω Κολωνού 27 υπόγειο τα ΠΡΩΙΝΑ έχει μια εμφανισιακά ΚΑΛΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ...Είναι στον κόσμο της, πολλές φορές έχει χαντς φρι στ αφτί και τραγουδάει, χαμούρεμα στα βυζιά αφήνει ΛΙΓΟ, ιεραποστολικό ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ τα πόδια για να ΜΗΝ έχεις καλή διείσδυση, καλή μόνο για πισοκωλητό, με άλλα λόγια μάπα! Η άλλη κοπελίτσα που ναι εκεί ΔΕΝ έχω γνώμη
4) Κολωνού ΠΑΝΩ σκάλες: Πρωί....Σάρα, απλά δεν, μια μέτρια με στεγνό κορμί που παλιά δούλευε στην υπόγα "Μελίνα" τώρα της άλλαξαν όνομα μπας και κάνει νέα αρχή, ΔΕΝ το βλέπω, μέτρια πράγματα και Στέλλα! Η Στέλλα για μένα προσωπικά είναι καλή, και κορμί και φάτσα και μπαλαμούτι τρώει και τα πόδια τ ανοίγει σωστά, γενικά 4-5φορές που την έχω πάρει πάντα έφυγα καλά! Βράδυ...Λίζα, απλά ΜΑΚΡΙΑ, μια άλλη καλή δεν θυμάμαι όνομα αλλά την έχω δει να χει δωμάτια και η Σάρα που συνεχίζει αλλά στ αρχίδια μας!

Μεγάλου Αλεξάνδρου τα 2 "νέα Λατινάδικα" : Εκεί έχω άποψη για 2 απ αυτές...Η Αγάπη που ναι απλά οκ, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και μια Λιάνα ή κάπως έτσι που δουλεύει κάτω τα πρωινά με 69 στο μενού! Εχω γλύψει εκεί καλά είναι κάνει κανά 2 άκυρα αλλά των τρώει καλά και είναι το μόνο 69 που υπάρχει εκεί γύρω.

Και τέλος δίπλα από το πορνομώλ στην Ιάσωνος...Από τις πιο όμορφες το ξέρουμε, το ξέρει και αυτή...η Ανναμπέλα! Η τσούπρα μας είναι λίγο τυπική μα τίμια επιλογή έχει μια τάση να διαλέγει πελάτες μέσα στο δωμάτιο.

Υστερόγραφο: επειδή εμένα μ αρέσουν αυτές και επειδή μέσα και σε λογικά όρια αρέσω και γω σ αυτές ΑΝ/όταν υπάρχει "ανθρώπινος παράγοντας/χημεία με Λατίνα εγώ τον έχω, άρα περνάω καλά μ αυτές και τις βλέπω και με λίγο περισσότερη αγάπη.

Hunter milf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Κριτικές
16
Like
311
Πόντοι
290
Μάγκες μένω επαρχία και θα βρεθώ στην Αθήνα για λίγες μέρες. Λέω να περάσω από φυλής, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά ποσό επικίνδυνα είναι να περπατήσεις την οδό. Γενικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα, αλλά ακούω διαφορά περί ασφαλείας και είπα να ρωτήσω. Δηλαδή κινδυνεύεις να σου την πέσουν για χρήματα η οτιδήποτε άλλο
Μάγκες μένω επαρχία και θα βρεθώ στην Αθήνα για λίγες μέρες. Λέω να περάσω από φυλής, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά ποσό επικίνδυνα είναι να περπατήσεις την οδό. Γενικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα, αλλά ακούω διαφορά περί ασφαλείας και είπα να ρωτήσω. Δηλαδή κινδυνεύεις να σου την πέσουν για χρήματα η οτιδήποτε άλλο ;
Χλωμό φίλε μου… Όλοι εμείς πηγαίνουμε εκει για ενα σκοπο πολλοί τριγυρνούν μονοι τους όπως και εγω και δεν μας έχει γίνει κάνα ντου, όσο αφορά φυλής,φωκαιας… ενταξει εγω προσωπικά κινητά κλπ δεν τα βγάζω φάτσα κάρτα, καλό θα είναι να γυρνάς και με κανένα τσαντάκι και να τα εχεις μέσα

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Ιάσονος 30 όροφο η Τικ Τοκερ εμφανίστηκε φευγαλέα στην πόρτα ντυμένη με παντελονα πολύχρωμη και ασορτί πουκάμισο ανοιχτό και μου λέει παμε;; μπαίνοντας κατευθείαν στο κουζινάκι. Που να πάμε της λέω όταν εμφανίστηκε κανονικά. Στράβωσε και μου λέει, καλά καλά καλά αν δεν περάσεις φύγε γιατί έχω δουλειά. Αν και εμφανίσημη δεν περνούσα ούτε τσάμπα γιατί μου φάνηκε βαρεμένη. Παρακαλούσε τον πακι να την τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει Τικ Τοκ. Άφησα το όμορφο Πακιστανό να την γαμήσει και πολύ της πέφτει.
Έχει γυρίσει σε πρωινό ή τικ τόκερ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom