Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 438 άτομα (42 μέλη και 396 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Πρωί -πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και τις καύλες στο κόκκινο, Ιάσονος 46 όροφος με την Καρίνα, πρώτος πελάτης οπότε τη ζέστανα για τους υπόλοιπους...:cheesy:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.395
Πόντοι
32.478
Πρωί -πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και τις καύλες στο κόκκινο, Ιάσονος 46 όροφος με την Καρίνα, πρώτος πελάτης οπότε τη ζέστανα για τους υπόλοιπους...:cheesy:
Σωστός ο παίχτης. Τα πρωινά γαμήσια είναι τα καλύτερα.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
679
Πόντοι
81
Καλημερα συναγωνιστες θα κατεβω μεταξι κατα τις 2. Θελω καποιον εμπειρο να μου δωσει ενα στανταρακι του με ελευθερο στοματικο. Ποια κορασιδα προτεινετε?

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20
καλημερα ξερουμε εαν γυρισε η αντριανα απο χςματιανου ?

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες θα κατεβω μεταξι κατα τις 2. Θελω καποιον εμπειρο να μου δωσει ενα στανταρακι του με ελευθερο στοματικο. Ποια κορασιδα προτεινετε?
Πήγαινε Ειρήνη Φωκαίας 17 όροφος, γλύφει αρχίδια, τα παίρνει στο στόμα, τα καταπίνει και μερικές φορές.
Και από εμφάνιση αξιοπρεπής για αυτά που κάνει.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.939
Πόντοι
431
Αδερφέ θα συμφωνήσω μαζί σου.προχθες την βάζουν στο πρόγραμμα στο Λιοσίων 73 πηγα τιο βράδυ στις 12 και παω μόνος λέω που να έχει κόσμο τέτοια ώρα και παω και ήταν τρομερή για τα δικά μου γούστα που όπως το έχω ξανά πει δεν ζητάω τρομερά πράγματα από μοουρδελα να είναι η άλλη γαμευσιμη και μικρή αυτό και να χυσω.ε λοιπόν η γκόμενά ήταν και πολύ καυλιαρα δεν ξέρω αν της βγήκε μαζί μου γιατί ήμουν από τους πρώτους λαό είμαι και πιτσιρικάς όταν εννοω πιτσιρικάς κάπου στα 33 όχι και 20 αλλά περιποιημένος και καθαρός πάντα .πιπα τρομερή χωρίς κάποτα και απο τις λίγες φορές που αφήνω σε μοουρδελο χωρίς καποτα στησίματα τρομερά απίστευτη καυλα εμένα αυτό μου έβγαλε.και βγαίνοντας είδα κάπου στα 10 άτομα στο σαλόνι 12.30 ώρα έτσι όχι και νωρίς.και λέω πάει την ξεμουνιασαν σήμερα και σχεδόν πάνω από τους μισου1 βγήκαν και λέω μαλακα μας κάνουν πλάκα σηκώνεται ο άλλος από τι σπίτι του 12 το βράδυ και βλέπει τέτοιο μουνι και δεν γαμαει σίγουρα έχει πρόβλημα.

Πήγαινε Ειρήνη Φωκαίας 17 όροφος, γλύφει αρχίδια, τα παίρνει στο στόμα, τα καταπίνει και μερικές φορές.
Συμφωνώ εν μέρει, όμορφο κορίτσι, δε γλύφει πάντα αρχίδια, στο στόμα τα παίρνει..
Μου φαίνεται όμως λίγο ψεύτικο, λίγο προσποιητό το μωρό..
Οκ,γούστα είναι αυτά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα πόρνοι..
Ξέρουμε αν η Καρίνα είναι στο Έλλης 3 τώρα;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Καμιά sbbw παίζει κάπου παίδες;Γνωρίζετε κάτι;

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.441
Πόντοι
2.021
Απογευματινή κατάθεση στο Ι46 στο στόμα της Φωτεινής. Είχε 2 δωμάτια πριν από μένα αλλά ήρθε ορεξάτη. Αφού μου είπε για το μαύρισμα μου και το άρωμα μου, που το αναγνώρισε επιδόθηκε σε μία πολύ ωραία τσιμπουκοδρομία χωρίς καθόλου χέρι, αλλά με άριστη χρήση γλώσσας. Αργή όπως της το ζήτησα,φιλούσε και εγλειφε το κεφαλάκι με μεγάλη λαχτάρα και λατρεία που αναρωτήθηκα μήπως οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι, αφού πήγα μετά από θαλασσινό μπάνιο και έχοντας κάνει ντουζ μόνο με νερό, χωρίς χρήση σαπουνιού .
Είμαι υπό σκέψη να το καθιερώσω αν είναι να παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες. Διαβάζω κριτικές και ενημερώσεις για το πόσο καλή είναι και έρχομαι να τις επιβεβαιώσω αφού προσωπικά δεν είμαι πελάτης, αφού έχω πάει άλλη μια φορά μόνο οπότε αποκλείεται και να με θυμάται. Συμπεραίνω λοιπόν ότι αυτές είναι οι στάνταρ υπηρεσίες της σε όλους όσους είναι καθαροί και προσεγμενοι άσχετα εάν εγώ τυχαίνει να είμαι και ομορφάντρας
Μάλλον πρέπει να την προσθέσω στα σταναράκια μου.
Ισχύει ότι αναφέρει ο συναγωνιστής εδώ.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.772
Πόντοι
5.547
Έχεις δίκιο ακόμα νιώθω ζάλη απ' το τσιμπούκι της το Κ48 το είδα σαν Καλύμνου και το Παολακι ως Πωλινακι :rockon::rockon:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Κάποιος να περιγράψει την φωτεινή;

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.772
Πόντοι
5.547
Καμιά sbbw παίζει κάπου παίδες;Γνωρίζετε κάτι;
Βέργας 7 Κωνσταντίνα αγρινιωτισσα πρωινή βάρδια εκτός Κυριακής, μπορεί να είναι εκτός για διακοπές. Δοκίμασε τσιμπούκι ακαπελα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.395
Πόντοι
32.478
Κάποιος να περιγράψει την φωτεινή;
Είναι 45+ ξανθιά με μαλλιά έως τους ώμους που τα μάζεψέ κότσο για να γλείφει το παγωτάκι της. Αδύνατη θα την έλεγα, με μικρό στήθος.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.683
Πόντοι
2.036

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.019
Πόντοι
46.232

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
21
Περιγραφή η φωτο από ειρηνη ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom