Jim papadeas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστω πολύ, γνωρίζεις που και αν μπορώ να βρω την συλβια από φιλιππιδου??Όχι, από Φυλής 109α
Σε ευχαριστω πολύ, γνωρίζεις που και αν μπορώ να βρω την συλβια από φιλιππιδου??Όχι, από Φυλής 109α
τη προηγούμενη βδομάδα εκεί ήτανΣε ευχαριστω πολύ, γνωρίζεις που και αν μπορώ να βρω την συλβια από φιλιππιδου??
Δεν έδωσα εξτραδάκι, απλά της γλίτωσα χρόνο να ψάχνει ρέστα εκτός οίκου γιατί είχα 10αρικα/τάληρα να της χαλάσω.Pepsi μάλλον θέλεις να πεις...
Πόσο ήταν η διευκόλυνση εάν επιτρέπεται???
Μ.Α22 ή 21 ? Έχει διαφορά, στα ζυγά έχω καιρό να τσεκάρω.Πήγα από τα πολλά Μ Αλεξάνδρου 22 που χει 2 Λατίνες και πήρα την πιο κοντή την οποία και γάμησα πολύ καλά, καλή πίπα, πολύ καλά στησίματα δεν έκλεβε πουθενά και όταν της ζήτησα να την γλύψω εγώ (βυζιά) δεν είπε όχι! Αν σας αρέσει γαμήστε την! Εκεί έχω γαμήσει ΚΑΙ την άλλη Λατίνα που χει με το ίδιο καλές εντυπώσεις!
Να στε όλοι καλά!
Κάνει twerk στο σαλόνι και είναι ωραίο μωρό, δεν την έχω πάρει ακόμα.Πες περισσοτερα, ειδα <<twerk>> και επαθα αναλαμπη καθως τρελαινομαι για λατιν κωλαρες..
Να υποθεσω σε γαμαει <<twerk style>> ?
Όπως έγραψα εγώ πέρασα καλά ΑΛΛΑ η κοπέλα έχει περάσει από μαθήματα, finish 10 minutos κλπ. κλπ.Φυλής 105 δεξιά 2 λατινες Αμάντα και Μεγκαν , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο δωμάτιο και περιμένω να δοκιμάσω τη πανέμορφη (για τα γούστα μου) Αμάντα.
Ναι, γούστα είναι αυτά αλλά είναι αντικειμενικά θα έλεγα ωραίο μωρό, με την δουλειά που έχει θα καεί σύντομα φαντάζομαι.Ξέρουμε αν είναι ωραία η μιρα; Θέλω να την επισκεφτώ, αν έχεις γνωμη για την συγκεκριμένη και θέλεις πες μου
Αυτη ρε μυστη ειναι λατινα οπως πρεπει η πετιτ;Μιας και είναι το πουλεν μου, υπάρχει πολύ καλή χημεία, το κορίτσι χύνει και γουστάρει
Τραβελακι μου φαίνεται η ΣύλβιαΣε ευχαριστω πολύ, γνωρίζεις που και αν μπορώ να βρω την συλβια από φιλιππιδου??
Είναι οριακά πετιτΑυτη ρε μυστη ειναι λατινα οπως πρεπει η πετιτ;
και στα 2Μ.Α22 ή 21 ? Έχει διαφορά, στα ζυγά έχω καιρό να τσεκάρω.
ειρήνη φωκαιας 17 όροφοςΠαιδιά θα βρούμε κάποια να τ καταπίνει ;
Είσαι σίγουρος?ειρήνη φωκαιας 17 όροφος
για την ακρίβεια τα παίρνει στόμα αλλά δεν τα καταπίνειΕίσαι σίγουρος?
Τι δεν τα καταπίνει τον ρουφάει να μην αφήσει σταγόνα και όλα μια γουλιαγια την ακρίβεια τα παίρνει στόμα αλλά δεν τα καταπίνει
Διδυμου 20, ελενηΠαιδιά θα βρούμε κάποια να τ καταπίνει ;
τα ρουφάει όλα και τα φτύνει μετά νεροχύτηΤι δεν τα καταπίνει τον ρουφάει να μην αφήσει σταγόνα και όλα μια γουλια
διάβασε από πάνωΜπορεί του τύπου να ήταν πραγματικά νόστιμα και να μην αντιστάθηκε.
Εμένα δύο φορές πάντως τα έχει φτύσει νεροχύτη και σε όσες κριτικές έχω διαβάσει έχει κάνει το ιδιο