Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (29 μέλη και 298 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Κατάθεση πριν απο λιγο στο όμορφο στυλιαρι μιλφ Ροδίκα απο Μολδαβία.
Ο Τσάτσος την παρουσιάζει ως Ραλίκα, αλλα η κορασις τον διορθώνει.
Καλη απόδοση στο δωμάτιο σίγουρα αξιζει το 10ρικο για δοκιμή. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Η πραγματική Ροδίκα ήταν ΜΟΝΟ μία! :rockon:Οι άλλες είναι για γέλια! :birdman:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλημέρα! Ακούστε μαλάκες μου τι έπαθα...
Ηθελα χτες Μετάξι να πάω 3η βάρδια έτσι γιατί είχα καιρό να πάω...
Σε γενικές γραμμές αυτό που είδα είναι τα κορίτσια που ήδη ξέρουμε από απογευματινή να συνεχίζουν + κάποια που δουλεύουν βράδυ αλλά...
Δεν θα πω που ας πούμε ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό...Ξανθιά νέα σε ηλικία, με μοντελέ σχετικά κορμάκι! Την βλέπω και ψήθηκα! Δίνω το 10άρικο και πάω δωμάτιο! Ακουγα από το δωμάτιο στο ΑΛΛΟ δωμάτιο την κοπέλα να δίνει πόνο να βογγάει να ουρλιάζει και στο τέλος να κάνει λες και την σφάζανε ένα πράμα...
Σκέφτηκα ότι κάτι έγινε, μετά από ότι θα είχε γίνει σιγά μην είχε όρεξη να δουλέψει ντύθηκα ΣΦΑΙΡΑ και ζήτησα λεφτά πίσω τα οποία και πήρα. Βγαίνοντας είδα την κοπέλα ΠΑΝΩ στο τραπέζι του σαλονιού και κάποιο κόσμο! Δεν το συνέχισα...
Πήγα από τα πολλά Μ Αλεξάνδρου 22 που χει 2 Λατίνες και πήρα την πιο κοντή την οποία και γάμησα πολύ καλά, καλή πίπα, πολύ καλά στησίματα δεν έκλεβε πουθενά και όταν της ζήτησα να την γλύψω εγώ (βυζιά) δεν είπε όχι! Αν σας αρέσει γαμήστε την! Εκεί έχω γαμήσει ΚΑΙ την άλλη Λατίνα που χει με το ίδιο καλές εντυπώσεις!
Να στε όλοι καλά!
Η κοπέλα έχυσε ρε μύστη! Σιγά μην την έσφαξαν! :rockon:
Στείλε σε π.μ. τη διεύθυνση του οίκου, σε παρακαλώ. :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.201
Πόντοι
46.232
Προσοχη φολες πρωινη βαρδυα δοκιμαστηκαν απο συναγωνιστη η Κορινα και η Αννα ται και επεσε και στης δυο πολυ μεγαλη φολα στην μεν κορινα πηγαινε δεκια αριστερα για μην βαλει την πουτσα του μεσα της και ειχε βαλει ενα κιλο τζελ και ελεγε μην ακουμπας ολα θα τα κανω εγω και στην Αννα ται μια απο τα ιδια συν οτι εκανε αερο πιπα χωρις κανενα προκαταρτικο ενος λεπτου και του ελεγε no time.
Ρε παπαρακο προμοτορα ταρίφα, άσε να τα γράψει μόνος του, μια χαρά είναι οι κοπέλες ειδικά η Άννα Ταΐ και μόλις με 20 ευρώ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.922
Πόντοι
1.336
live update

άνοιξε το Φωκαίας 27Β κάτω, δουλεύει η Σουζάνα "twerk", απλό πρόγραμμα.
Αυτή έχει πάθει αλεξίαση,ετσι εκανε κι η Αλεξια στον ιδιο οικο αλλά με σορτσάκι ( και σπορτέξ;)αν θυμάμαι καλά. Μεσα θάλεγα απλά συμπαθής αλλά μέχρι εκεί. Παπούτσια λευκά για τρέξιμο,δεν τα βγάζει. Ψιλοπονάει,καλή για πιτσιρικάδες μάλλον που εντυπωσιάζονται από φαση τουμπανο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Η κοπέλα έχυσε ρε μύστη! Σιγά μην την έσφαξαν! :rockon:
Στείλε σε π.μ. τη διεύθυνση του οίκου, σε παρακαλώ. :hi:
όχι ΔΕΝ έχυσε, η κοπέλα μετά από αυτό ήταν ΠΑΝΩ στο τραπέζι του σαλονιού, κόσμος ρωτούσε τι έγινε και η τσατσά ήταν μέσα στο δωμάτιο που ήταν πριν η κοπέλα, ΔΕΝ έχυσε και έκανε έτσι

• Λύπη
Αντιδράσεις: Junax

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.201
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Αγκυρας 9 Ρωξαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Αγκυρας 12α Μαρία και Μαρίνα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 81 κλειστό.

Φυλής 105 κλειστο

Φυλής 105 δεξιά 2 λατινες Αμάντα και Μεγκαν , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο δωμάτιο και περιμένω να δοκιμάσω τη πανέμορφη (για τα γούστα μου) Αμάντα.

Φυλής 109α Βικτόρια, σε απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β, 134αρια & 136 κλειστά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
όχι ΔΕΝ έχυσε, η κοπέλα μετά από αυτό ήταν ΠΑΝΩ στο τραπέζι του σαλονιού, κόσμος ρωτούσε τι έγινε και η τσατσά ήταν μέσα στο δωμάτιο που ήταν πριν η κοπέλα, ΔΕΝ έχυσε και έκανε έτσι
θα πονταρα σε ακουσιο κρεμπιε :thumbsup:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.922
Πόντοι
1.336
Πες περισσοτερα, ειδα <<twerk>> και επαθα αναλαμπη καθως τρελαινομαι για λατιν κωλαρες..

Να υποθεσω σε γαμαει <<twerk style>> ?
Αλλον ρωτησες αλλα να σου πώ την εχω προσφατη,κανει τουερκ κωλαρα μαλλον μόνο στο σαλονι ενώ κρατιέται απ το στυλο,δες κ τ αλλο μου ποστ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
θα πονταρα σε ακουσιο κρεμπιε :thumbsup:
ποιός να ξέρει, ίσως, πάντως εγώ χαλάστηκα γιατί μετά από αυτόν ήμουν εγώ και δεν πέρασα ποτέ μαζί της από φόβο ότι μετά απ αυτό άντε να χει διάθεση

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Αλλον ρωτησες αλλα να σου πώ την εχω προσφατη,κανει τουερκ κωλαρα μαλλον μόνο στο σαλονι ενώ κρατιέται απ το στυλο,δες κ τ αλλο μου ποστ
Την εχεις δοκιμασει; Απο υπηρεσιες τι λεει;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
εχει ξεφυγει παλι ο φραπες μεχρι και νημα ανοιξε :2funny:

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
ωχ ποντικι ?

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ζυμαρακια σεξυ η χοντρες? Γινε πιο συγκεκριμένος..

Σε αυτο το σπιτακι η τσατσα ειναι για κλωτσιες..
Αυτή η χοντρή π λέει συνέχεια είναι σε μισάωρο/1ωρα πρόγραμμα κ τέτοια ;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 61 Κρυστλ/Κρίστι μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Αυτή που πρόσφατα δούλευε στο Έλλης 3 ; Την ψάχνει ένας φίλος...:rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom