Διπλή κατάθεση απόψε σε Φ105 και Φιλιππίδου 11.
Φ105 Λατινικό αδύνατο 23χρονο μωράκι Αμάντα, πρόσχαρη ευγενική με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλά για λατίνα, Φιλιπίδου 11 στην Εμιλυ, βυζάρες τούμπανες, καλή ακα πίπα αλλά εκεί σταματάνε τα καλά, ήθελε μόνο στα 4 και τίποτα άλλο, το στήσιμο ήταν μέτριο, τελείωσα λίγο ψυχαναγκαστικα ξενερομένος μόνο λόγο της καλής αίσθησης του αιδοίου της κυρίως.
Λίγη κίνηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...
Στήν 1η κατάθεση κατέληξα μετά από μεγάλη βόλτα, η κοπέλα σίγουρα πίνει κοκόρια, αλλά μου βγήκε σε καλό, να σημειώσω όμως πως ενώ έκανα μια διευκόλυνση στην τσατσά η τύπισσα χτύπησε πόρτα στα 9' (ναι κοιτάω ρολόι πλέον)κανένα φιλότιμο... είδα και την περιβόητη Μίρα στο Φωκ13, ωραίο μωρό αλλά φουλ δωμάτια και στα δωμάτια τα καλάθια να ξεχειλίζουν ... φοβήθηκα
'Aμα κρίνω πάντως από τον μ/ο εμφάνισης/ένδυσης των συναγωνιστών που πέτυχα σήμερα, μαλάκες, είμαι μούναρος μπροστά στους περισσότερους, ο άλλος έσκασε μύτη με τα σαμπό "crocs" ...
Γυρνάω προς τα πίσω να πετύχω το κοντοπούτανο με τις βυζάρες στο 69Β αλλά ενώ είχε πάει 23:20 ο οίκος είχε σβηστό φωτάκι ακόμα, έ πήγα Φιλ.11 στην πολλά υποσχόμενη Έμιλυ, τσατσιά η ευγενική τσατσά ανακοινώνει "τα πάντα εκτός κώλου", έ, δεν δέχτηκε τίποτα η κοπέλα πέρα από ακά πίπα και μόνο μία στάση στα 4, δεν ήθελε αλλιώς, μάλλον δεν με πήρε με καλό μάτι... έπρεπε να πάρω το μελαχρινό που ήταν μαζί της αλλά ήθελα βυζάρες μετά την στεγνή Λατίνα :S
Bγαίνοντας τσούπ μπροστά μου το κοντοπούτανο που έψαχνα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, άργησες της κάνω και με έγραψε κανονικά, κρατήθηκα και δεν έδωσα το 3ο 20άρικο, ήπια ένα ποτό σε μαγαζί κάτω απ'τήν Ακρόπολη, πολλά πρωτοκλασάτα όμορφα ημεδαπά μωράκια αλλά δεν είχα διάθεση για απογοήτευση.