Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (21 μέλη και 241 επισκέπτες)

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Πηρα για μιση ωρα την Βικυ περασα πολυ ωραια.θα ποιο τον καφε μου να παρω δυναμεις και το βραδυ θα παο στο Βεργας 7 για να ποιασω θεση για την Σεξυ Σαμπινα και αυτην για μισαωρο Φυσικα.

Φραπεδούμπα θα πιεις ή φρεντο εξπρεσο ?

:cheesy:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.305
Πόντοι
2.021
Περιμένοντας την Φωτεινή χαζεύω την Maria Whittaker
IMG_20230805_214054.jpg

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Καλημέρα στην παρέα
Κατά τής 11 το πρωί πέρασα από δυδιμου 22 και ήταν ένα μέτριο μωράκι και είχε γεμάτα δωμάτια ξέρουμε τι ρόλο βαράει;;;;
( Βαλέρια -μαλβινα- Σαβίνα) δεν θυμάμαι
Ροντικα??Ειχε και ενα στυλιαρι ονοματι Μαριαννα με καλες υπηρεσιες αλλα εφυγε.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Διπλή κατάθεση απόψε σε Φ105 και Φιλιππίδου 11.
Φ105 Λατινικό αδύνατο 23χρονο μωράκι Αμάντα, πρόσχαρη ευγενική με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλά για λατίνα, Φιλιπίδου 11 στην Εμιλυ, βυζάρες τούμπανες, καλή ακα πίπα αλλά εκεί σταματάνε τα καλά, ήθελε μόνο στα 4 και τίποτα άλλο, το στήσιμο ήταν μέτριο, τελείωσα λίγο ψυχαναγκαστικα ξενερομένος μόνο λόγο της καλής αίσθησης του αιδοίου της κυρίως.
Λιγη κι ηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Διπλή κατάθεση απόψε σε Φ105 και Φιλιππίδου 11.
Φ105 Λατινικό αδύνατο 23χρονο μωράκι Αμάντα, πρόσχαρη ευγενική με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλά για λατίνα, Φιλιπίδου 11 στην Εμιλυ, βυζάρες τούμπανες, καλή ακα πίπα αλλά εκεί σταματάνε τα καλά, ήθελε μόνο στα 4 και τίποτα άλλο, το στήσιμο ήταν μέτριο, τελείωσα λίγο ψυχαναγκαστικα ξενερομένος μόνο λόγο της καλής αίσθησης του αιδοίου της κυρίως.
Λίγη κίνηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...
Στήν 1η κατάθεση κατέληξα μετά από μεγάλη βόλτα, η κοπέλα σίγουρα πίνει κοκόρια, αλλά μου βγήκε σε καλό, να σημειώσω όμως πως ενώ έκανα μια διευκόλυνση στην τσατσά η τύπισσα χτύπησε πόρτα στα 9' (ναι κοιτάω ρολόι πλέον)κανένα φιλότιμο... είδα και την περιβόητη Μίρα στο Φωκ13, ωραίο μωρό αλλά φουλ δωμάτια και στα δωμάτια τα καλάθια να ξεχειλίζουν ... φοβήθηκα :P
'Aμα κρίνω πάντως από τον μ/ο εμφάνισης/ένδυσης των συναγωνιστών που πέτυχα σήμερα, μαλάκες, είμαι μούναρος μπροστά στους περισσότερους, ο άλλος έσκασε μύτη με τα σαμπό "crocs" ...
Γυρνάω προς τα πίσω να πετύχω το κοντοπούτανο με τις βυζάρες στο 69Β αλλά ενώ είχε πάει 23:20 ο οίκος είχε σβηστό φωτάκι ακόμα, έ πήγα Φιλ.11 στην πολλά υποσχόμενη Έμιλυ, τσατσιά η ευγενική τσατσά ανακοινώνει "τα πάντα εκτός κώλου", έ, δεν δέχτηκε τίποτα η κοπέλα πέρα από ακά πίπα και μόνο μία στάση στα 4, δεν ήθελε αλλιώς, μάλλον δεν με πήρε με καλό μάτι... έπρεπε να πάρω το μελαχρινό που ήταν μαζί της αλλά ήθελα βυζάρες μετά την στεγνή Λατίνα :S
Bγαίνοντας τσούπ μπροστά μου το κοντοπούτανο που έψαχνα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, άργησες της κάνω και με έγραψε κανονικά, κρατήθηκα και δεν έδωσα το 3ο 20άρικο, ήπια ένα ποτό σε μαγαζί κάτω απ'τήν Ακρόπολη, πολλά πρωτοκλασάτα όμορφα ημεδαπά μωράκια αλλά δεν είχα διάθεση για απογοήτευση.

Τελευταία τροποποίηση:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Πηρα για μιση ωρα την Βικυ περασα πολυ ωραια.θα ποιο τον καφε μου να παρω δυναμεις και το βραδυ θα παο στο Βεργας 7 για να ποιασω θεση για την Σεξυ Σαμπινα και αυτην για μισαωρο Φυσικα.
Εγω πήρα το καφεδάκι μαζί μου τύπε.
θα το πίνω όσο θα περιμένω στο σαλονάκι
:wink:
extra-large-coffee-cup.jpg

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.000
Πόντοι
371
Ε η ανεση του ξενοδοχειου φιλε με την Σαμπινα ειναι πολυ διαφορετικη.
Ειδικά χωρίς ακά στα 130 και σουίτα στον Πρίαμο είναι και γαμω τις ανέσεις για αμερικανάκια,Προκοπάκο.

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Πριν κάτι χρόνια δούλευε νομίζω στην Ιάσονος η Αντριάννα. Λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο μέσο ύψος (αν ήταν πιο ψηλή θα έμοιαζε με μοντέλο) μελαχρινά ίσια μαλλιά λίγο μακρυά. Αρκετά νέα. Έλεγε ότι έχει καταγωγή από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά ή κάτι παρόμοιο, αλλά μίλαγε άπταιστα ελληνικά χωρίς ίχνος ξένης προφοράς. Πολύ άνετη στο σαλόνι.

Ο οίκος δεν θυμάμαι νούμερο, αλλά έπρεπε να ανέβεις 3-4 σκαλοπάτια για να πας στο χολ, και τα δωμάτια ήταν έναν όροφο πάνω (είχε μια ξύλινη σκάλα) ενώ αυτή για να ανέβει στο δωμάτιο είχε ένα ασανσεράκι.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνμύστες κατάλαβαν ποια λέω γιατί έδωσα πολλές πληροφορίες. Ξέρει κανείς μήπως τι απέγινε η Αντριάννα?

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
230
Πόντοι
1
Ξέρετε το τηλέφωνο του οίκου Βεργας 6Α στο υπόγειο δλδ; δουλεύει η Μπάρμπορα ακόμα εκεί; ευχαριστώ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πήγα σπιρου Πάτση αποκλειστικά για Μίρα.
Στο δωμάτιο όταν της ζήτησα να μην βάλει Καποτα μου είπε πως αυτό είναι το πρόγραμμα και αλλάζει από σπίτι σε σπίτι...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.800
Πόντοι
13.636
Πήγα σπιρου Πάτση αποκλειστικά για Μίρα.
Στο δωμάτιο όταν της ζήτησα να μην βάλει Καποτα μου είπε πως αυτό είναι το πρόγραμμα και αλλάζει από σπίτι σε σπίτι...
Σε αυτό το σπιτάκι Ναι, έχει δίκιο το κορίτσι.
Το Ελεύθερο έχει 30€.
Πάντα έτσι ήταν, δεν σε κοροιδεψε!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.800
Πόντοι
13.636
Στήν 1η κατάθεση κατέληξα μετά από μεγάλη βόλτα, η κοπέλα σίγουρα πίνει κοκόρια, αλλά μου βγήκε σε καλό, να σημειώσω όμως πως ενώ έκανα μια διευκόλυνση στην τσατσά η τύπισσα χτύπησε πόρτα στα 9'
Pepsi μάλλον θέλεις να πεις...

Πόσο ήταν η διευκόλυνση εάν επιτρέπεται???

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Καλημέρα! Ακούστε μαλάκες μου τι έπαθα...
Ηθελα χτες Μετάξι να πάω 3η βάρδια έτσι γιατί είχα καιρό να πάω...
Σε γενικές γραμμές αυτό που είδα είναι τα κορίτσια που ήδη ξέρουμε από απογευματινή να συνεχίζουν + κάποια που δουλεύουν βράδυ αλλά...
Δεν θα πω που ας πούμε ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό...Ξανθιά νέα σε ηλικία, με μοντελέ σχετικά κορμάκι! Την βλέπω και ψήθηκα! Δίνω το 10άρικο και πάω δωμάτιο! Ακουγα από το δωμάτιο στο ΑΛΛΟ δωμάτιο την κοπέλα να δίνει πόνο να βογγάει να ουρλιάζει και στο τέλος να κάνει λες και την σφάζανε ένα πράμα...
Σκέφτηκα ότι κάτι έγινε, μετά από ότι θα είχε γίνει σιγά μην είχε όρεξη να δουλέψει ντύθηκα ΣΦΑΙΡΑ και ζήτησα λεφτά πίσω τα οποία και πήρα. Βγαίνοντας είδα την κοπέλα ΠΑΝΩ στο τραπέζι του σαλονιού και κάποιο κόσμο! Δεν το συνέχισα...
Πήγα από τα πολλά Μ Αλεξάνδρου 22 που χει 2 Λατίνες και πήρα την πιο κοντή την οποία και γάμησα πολύ καλά, καλή πίπα, πολύ καλά στησίματα δεν έκλεβε πουθενά και όταν της ζήτησα να την γλύψω εγώ (βυζιά) δεν είπε όχι! Αν σας αρέσει γαμήστε την! Εκεί έχω γαμήσει ΚΑΙ την άλλη Λατίνα που χει με το ίδιο καλές εντυπώσεις!
Να στε όλοι καλά!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Η εμπειρία είναι υποκειμενική.Σε κάποιους αρέσει,σε άλλους όχι.
Δεν είναι κακή η Σαμπίνα, μιλάω από προσωπική πείρα, απλά εμένα με κουράζει το αποστειρωμένο πρόγραμμα, και όταν πάω για απλό πρόγραμμα αλλάζω αβέρτα κορίτσια! Αρα για μένα η Σαμπίνα ενώ είναι καλή λόγω προγράμματος ΔΕΝ αξίζει να την έχεις ως ΣΤΑΝΤΑΡ επιλογή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom