Σε εμένα απέφυγε το ελ. στοματικό, δεν πιέζω ποτέ για αυτό, εκτός αν πάω συγκεκριμένα για αυτή την υπηρεσία, έτσι και αλλιώς αυτές που προσπαθούν να το αποφύγουν δεν το κάνουν και καλά.
Μετά δεν ανέβηκε από πάνω, ιεραποστολικό γκρίνιαζε, στα 4 ντάξ έκατσε και τον έφαγε, είχα πάει Σάββατο μετά τις 22:00 και παίζει να γαμιόταν όλη μέρα και να ήταν κουρασμένη αλλά οκ, είπαμε... έχυσα αλλά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.
Πήγα χθές Ι37Β, Αναμπέλλα, από τα πιο όμορφα (σε πρόσωπο) Λατινάκια του 10ρικου θα έλεγα, με σιδεράκια, βυζί πλαστικό, λατινοκώλος μέτριος, τέλειο δέρμα, μέτρια πίπα, χάδια/τριψίματα καλά αλλά επιτηδευμένα με ένα ίχνος ερωτισμού, νορμάλ στάση με βογγητά και καλή αίσθηση, στήσιμο στα 4 όμως με κλέψιμο (πολύ χαμηλά) που όσο και να το διόρθωνα κατέληγε στα ίδια, έχω μία υποψία πώς ίσως έχει κάνει κάτι στον πάτο της και φοβάται το δυνατό πλατσούρισμα, ή απλά είχε φάει πολύ ξύλο χθες και δεν ήθελε άλλο :S
Μέτρια προς καλή
ΑΛΛΑ με μία βιασύνη και άγχος που στο μεταφέρει, είχε σερί δωμάτια ασταμάτητα όπως είπε και ο τσάτσος, όταν δουλεύει είναι non-stop τα δωμάτια και από πάκιδες/αλλοδαπούς και από Έλληνες, πραγματικά, μην εμφανιστεί αξιόλογο κομμάτι, ξεζουμίζεται σε 5 μέρες
Όσο γαμούσα ήταν μία παρέα 3 πάκιδων στο σαλόνι που δεν το βούλωσαν καθόλου και μίλαγαν πολύ δυνατά, σε σημείο μεγάλης ενόχλησης, βγαίνοντας ο ένας με κοίταγε επίμονα και το ανταπέδωσα με άγρια διάθεση μέχρι που κοίταξε κάτω, επειδή το έχουν κάνει και άλλοι να με κοιτάνε έτσι στα σαλόνια είμαι στο τσάκ να σπάσω τα μούτρα του επόμενου, νιώθουν "δυνατοί" γιατί είναι 3-3 και νομίζουν πως είναι στο απυρόβλητο ...