Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 392 άτομα (34 μέλη και 358 επισκέπτες)

voreiomakedonas

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
19
Πόντοι
0
Εχω κολλήσει να πάρω την Κορίνα από φυλής 65,την είχα δει πριν καιρό και μου τρεχαν τα σάλια αλλά όλες οι κριτικές που διάβασα πάνω κάτω την λένε φόλα.
Έχει κανείς κανένα καλό επιχείρημα να με ψήσει να την πάρω?
Phga prin ligo, oti xeirotero

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
Αυτους 3-3 τους πλακωνεις..χαχα (ειναι μικροσκοπικοι και αδυναμοι)
Έγραψα εδώ θετικά σχόλια και από εκεί και μετά είχε πάντα αναμονή και από εκεί που καθόμουν 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση άρχισε να χτυπάει αυστηρά στα 10' η πόρτα και να φθίνουν οι υπηρεσίες λόγω κούρασης, ο μόνος λόγος που δεν έτρωγα φόλα ήταν η οικειότητα που είχαμε (και προφανώς ότι για αρκετό καιρό ήμουν από του λίγους που της τα ακούμπαγαν).
Πολλα παιζουν τον ρολο τους..Το timing ειναι πολυ σημαντικο οπως και αυτα που αναφερεις..

Εγω θυμαμαι απο το πουθενα ειχα πετυχει μια στο σπυρου πατση υπερμουναρα για στουντιο και πανω, και την γαμαγα για κανα δυο βδομαδες..., μεχρι να φυγει φυσικα..

Απο τις καλυτερες μουναρες που εχω γαμησει, και την γαμαγα με 20 ευρω..:2funny:

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Το Φωκαίας 17β είναι ανοιχτό με την Ειρήνη ;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.463
Πόντοι
4.926
Εχω κολλήσει να πάρω την Κορίνα από φυλής 65,την είχα δει πριν καιρό και μου τρεχαν τα σάλια αλλά όλες οι κριτικές που διάβασα πάνω κάτω την λένε φόλα.
Συναγωνιστή, η κοπέλα είναι φόλα. Δεν θα περάσεις καλά και θα χαλαστείς. Εάν θέλεις να κάψεις ένα 20ρικο, δίχως λόγο, πήγαινε.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.463
Πόντοι
4.926
Παιδια εχει περασει κανεις με ελενη απο διδυμου 20??? Τι παιζει με αυτη τη κοπελα???
Αυτό το φρούτο είναι ένα από τα περιεργάκια, της πιάτσας. Πρόκειται για μία νεαρή Βουλγάρα, με καλό σώμα και πολύ μέτριο πρόσωπο, 6/10 από εμφάνιση. Άλλοτε είναι ξανθιά και άλλοτε μελαχρινή. Εγώ την θυμάμαι από το δίπλα υπόγειο της Διδύμου. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό, μουνί, κώλος και φιλιά στο στόμα. Μόλις έμπαινε στο δωμάτιο, σου πρότεινε γαμήσι χωρίς καπότα, με συν 10€. Την είχα πηδήξει και την είχα κρεμπιάσει αρκετές φορές. Μία φορά είχα φύγει υπέρ-καυλωμένος, από το τσοντοσινεμά. Την ξάπλωσα, της άνοιξα τέρμα τα πόδια, της τον κάρφωσα στην μουνάρα και της τα έριξα όλα μέσα. Μία άλλη φορά την γαμούσα από τον κώλο και την ώρα που έχυνα, αυτή χασκογελούσε, καθώς ένιωθε το ζεστό σπέρμα να ρέει μέσα της.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.309
Πόντοι
201
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Σκέφτομαι για απογευματινή βόλτα προς Λιοσίων. Είμαι ανάμεσα σε επανάληψη με Έμμυ(2 καλές συνεδρίες και μια φόλα ως τώρα) Μίρα και Σαμπίνα ψιψινα που δεν τις έχω προτιμήσει άλλη φορά τόσο καιρό. Τι προτείνετε?

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Σε εμένα απέφυγε το ελ. στοματικό, δεν πιέζω ποτέ για αυτό, εκτός αν πάω συγκεκριμένα για αυτή την υπηρεσία, έτσι και αλλιώς αυτές που προσπαθούν να το αποφύγουν δεν το κάνουν και καλά.
Μετά δεν ανέβηκε από πάνω, ιεραποστολικό γκρίνιαζε, στα 4 ντάξ έκατσε και τον έφαγε, είχα πάει Σάββατο μετά τις 22:00 και παίζει να γαμιόταν όλη μέρα και να ήταν κουρασμένη αλλά οκ, είπαμε... έχυσα αλλά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Πήγα χθές Ι37Β, Αναμπέλλα, από τα πιο όμορφα (σε πρόσωπο) Λατινάκια του 10ρικου θα έλεγα, με σιδεράκια, βυζί πλαστικό, λατινοκώλος μέτριος, τέλειο δέρμα, μέτρια πίπα, χάδια/τριψίματα καλά αλλά επιτηδευμένα με ένα ίχνος ερωτισμού, νορμάλ στάση με βογγητά και καλή αίσθηση, στήσιμο στα 4 όμως με κλέψιμο (πολύ χαμηλά) που όσο και να το διόρθωνα κατέληγε στα ίδια, έχω μία υποψία πώς ίσως έχει κάνει κάτι στον πάτο της και φοβάται το δυνατό πλατσούρισμα, ή απλά είχε φάει πολύ ξύλο χθες και δεν ήθελε άλλο :S
Μέτρια προς καλή ΑΛΛΑ με μία βιασύνη και άγχος που στο μεταφέρει, είχε σερί δωμάτια ασταμάτητα όπως είπε και ο τσάτσος, όταν δουλεύει είναι non-stop τα δωμάτια και από πάκιδες/αλλοδαπούς και από Έλληνες, πραγματικά, μην εμφανιστεί αξιόλογο κομμάτι, ξεζουμίζεται σε 5 μέρες :cheesy:

Όσο γαμούσα ήταν μία παρέα 3 πάκιδων στο σαλόνι που δεν το βούλωσαν καθόλου και μίλαγαν πολύ δυνατά, σε σημείο μεγάλης ενόχλησης, βγαίνοντας ο ένας με κοίταγε επίμονα και το ανταπέδωσα με άγρια διάθεση μέχρι που κοίταξε κάτω, επειδή το έχουν κάνει και άλλοι να με κοιτάνε έτσι στα σαλόνια είμαι στο τσάκ να σπάσω τα μούτρα του επόμενου, νιώθουν "δυνατοί" γιατί είναι 3-3 και νομίζουν πως είναι στο απυρόβλητο ...
Φίλε εγώ πριν κάτι μήνες κάπου εκεί Ιανουάριο πήγαινα μετάξι με ένα φίλο μου μόνο για να τραμπουκιζω Πακιστανούς χαχα
Ωραίες εποχές
Όσοι τους συμπαθείτε είτε σας έχει αποβλακωσει η τηλεόραση είτε δεν βγαίνετε πότε από το σπίτι

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Φίλε εγώ πριν κάτι μήνες κάπου εκεί Ιανουάριο πήγαινα μετάξι με ένα φίλο μου μόνο για να τραμπουκιζω Πακιστανούς χαχα
Ωραίες εποχές
Όσοι τους συμπαθείτε είτε σας έχει αποβλακωσει η τηλεόραση είτε δεν βγαίνετε πότε από το σπίτι
Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην είμαστε όλοι ρατσιστές

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.040
Πόντοι
3.246
Η συγκεκριμένη ζητά κάνα εξταδαδακι ,εμένα μου ζιταγε.
Αν μπεις δοματιο δοστης κάνα 10€ έξτρα και ζητατης να με καλή μαζί σου
τι λέτε ρε είστε σοβαροί;; θα μοιράζουμε δεκάρικα "για να είναι πιο καλή μαζί μας" εξτραδάκι που αξίζει όσο το γαμήσι σε μεταξουργείο δε θα δώσω ποτέ!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.040
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Σκέφτομαι για απογευματινή βόλτα προς Λιοσίων. Είμαι ανάμεσα σε επανάληψη με Έμμυ(2 καλές συνεδρίες και μια φόλα ως τώρα) Μίρα και Σαμπίνα ψιψινα που δεν τις έχω προτιμήσει άλλη φορά τόσο καιρό. Τι προτείνετε?
σε όλες!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

Ψιλό στα παπάρια μου το 20αρικο να σου πω την αλήθεια,με τις φολες το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι τα λεφτά αυτό που με χαλάει είναι ότι μου ρίχνουν τη διάθεση.

τυπε μιας και ειναι Αυγουστος πλεον, θα σου θυμισω τον στιχο του συγχωρεμενου παπαζογλου που λεει "θα παω κι ας μου βγει και σε κακο"...

Εφοσον λοιπον σε καιει, εστω και λιγο, αρκετα ομως για να το αναφερεις και να ψαξεις λογο να πας, εγω σου λεω, να πας.
Κι αν ειναι φολα με τους αλλους, πηγαινε να διεκδικησεις το 1% επιτυχιας που σου αναλογει, ποτε δεν ξερεις.

Εγγρ.
14 Ιουν 2023
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
0
Γαμηση χθεσινό βραδινό στην Μάργκο Λιοσίων 73 β θα γραφτεί και κριτική επίσης άνοιξε το μπουρδέλο στη Λιοσίων 79α το οποίο έχει Τραβελι και όχι γυναίκα

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Σήμερα μετά τις 18:30 απογευματινή βάρδια στο Φυλής 69β,
όπου πήγα να αδειάσω στη Βίκυ, όταν έφευγα είδα οτι μαζί της
τραγουδούσε και μια άλλη καλλίγραμμη πιπινέ γκομενίτσα,
με λεπτό κορμί παρόμοιο με της Βίκυς με ωραίο πάτο που τόνιζαν
οι πλατφόρμες που φορούσε, τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα πίσω.
Είδα και ένα τατού χαμηλά στο αριστερό πόδι της αν είδα καλά στην
μισή της πασαρέλα που είδα βγαίνοντας από το δώμα.

Αυτά τα ολίγα και καλά μας γαμήσια, το γαμήσι κάνει καλό και στον προστάτη.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην είμαστε όλοι ρατσιστές
Δεν είμαι ρατσιστής, εσύ αν έβλεπες πάκι συνέχεια να πειράζει κόσμο δεν θα θες να τους κάνεις το ίδιο ;

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Επιτελους πετυχα την Ουκρανεζα Χριστινα...την ειχα σταμπαρει καιρο...διαβασα σε σχολιο που εκανε προσφατα ο συναγωνιστης paparotriftoulas οτι ηταν στο τερμα μεσα διαδρομο Κολωνου 45 ισογειο (εκει εχει τρεις οικους)... Χαριτωμενο ξανθο Ουκρανεζικο μιλφακι καπου στο 1,55-60 υψος κανονικο σωμα, ηλικια μαλλον 40-45...τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις απλα σχεδον δεν καταλαβαινει λεξη Ελληνικα, μονο κατι λιγα Αγγλικα... παρολαυτα εχει καλη διαθεση στο δωματιο...

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
292
Πόντοι
20
Προ μιας ωρας μικρη περατζαδα απο Κολωνου,στο γωνιακο με Λεωνιδου ηταν μια μελαχροινη με ωραιο σωμα και προσωπο, φτιαγμενα βεβαια,αλλα πετυχημενα, η τσατσα δεν ειπε ονομα, υποθετω ηταν η Ριτα,που βλεπω τελευταια να εχει κανει το μεγαλο μπαμ σην περιοχη, 20,00 ευρω ειπε η υπηρεσια. Στο Κολωνου 27 με τα καποια σκαλια και το τεραστιο σαλονι, ευχαριστη αλλαγη (ειχα πολυ καιρο να μπω), η ανακαινιση στουντιακου τυπου με δυο μεγαλιυς καθρεφτες,αιρ κοντισιον και καλαισθητες γιγαντοαφισσες . Τρεις κοπελλες, μια πιο γεματη,δυο λατινες , η μια τους με κανονικο σωμα,αρκετα ωραια,η αλλη πιο μικροκαμωμενη. Σε ερωτηση μου ,συναγωνιστης που ειχε παρει την λατινα την κανονικου υψους,μου ειπε "πολυ καλη". Στο υπογειο του ιδιου οικοδομηματος, ανακαινισμενο και αυτο, δυο κοπελλες, Ιρμα κ μια αλλη,εμφανισιμες,αλλα ο χωρος πολυ στεναχωρος. Θυμαμαι εκει εναν καλτ τσατσο ηλικιωμενο ομοφυλοφιλο που προσκαλουσε σε παρτουζες με τον ιδιο ,στα χαραματα. Θεωρω αυτο και το Κολοκυνθους 63 διατηρητεα πολιτιστικα μνημεια και αντικειμενα μελετων . Στο Κολωνου 45, τα δυο του βαθους ειχαν δυο συμπαθητικες παρουσιες,η δε υπηρεσια το του τελευταιου (το πρωτο κλειστο) ελεγε σε πολυ ευγενικο τονο, "περαστε,η κοπελλα ειναι ψυχουλα,θα περασετε πολυ καλα". Στο 47, στον οροφο η μιλφογκιλφ Ελενη, καλης αυρας κοπελλα, στο ισογειο δε η παλαιμαχος και παντα ευγενικη Ζαννα . Εις αλλα με υγεια!

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Σημερινή επίσκεψη στο Λιοσίων 73 στην Σολ. Πίπα της πλάκας και στο πισωκολλητό να με σπρώχνει προς τα πίσω να έχει μαγκωμένα τα πόδια της στα δικά μου να μην μπορώ να πάω πίσω και όταν της έσπρωχνα τον κώλο μπροστά να μου τραβάει τα χέρια το αποτέλεσμα μου έπεσε δύο φορές και στο τέλος την παράτησα Και της είπα Νο σεξ πάλι μαζί . Σκέφτηκα πηγαίνοντας να βάλω χερι στην τσατσά να της τα πω να ξέρει τι κάνει μέσα αλλά μετά λέω την παλεύω με τις πουτάνες Και έφυγα για Μαραθώνος στην ειρήνη στην ειρήνη μου που με αποζημιώνει κάθε φορά !! Κάποια στιγμή θα γράψω και κριτική για τη Σολ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.838
Πόντοι
2.846
τι λέτε ρε είστε σοβαροί;; θα μοιράζουμε δεκάρικα "για να είναι πιο καλή μαζί μας" εξτραδάκι που αξίζει όσο το γαμήσι σε μεταξουργείο δε θα δώσω ποτέ!
συμφωνώ. Αν γίνει καθεστώς το εξτραδάκι, τότε είναι σαν να λέμε ότι όποιος μπει και δεν το δώσει πάει κατευθείαν για φόλιασμα.
Άλλο αν συμφωνηθεί με την κοπέλα να σου κάνει κάτι έξτρα με επιπλέον δωράκι. Αλλά πόσες το κάνουν αυτό;

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο Λιοσίων 73 στην Σολ. Πίπα της πλάκας και στο πισωκολλητό να με σπρώχνει προς τα πίσω να έχει μαγκωμένα τα πόδια της στα δικά μου να μην μπορώ να πάω πίσω και όταν της έσπρωχνα τον κώλο μπροστά να μου τραβάει τα χέρια το αποτέλεσμα μου έπεσε δύο φορές και στο τέλος την παράτησα Και της είπα Νο σεξ πάλι μαζί . Σκέφτηκα πηγαίνοντας να βάλω χερι στην τσατσά να της τα πω να ξέρει τι κάνει μέσα αλλά μετά λέω την παλεύω με τις πουτάνες Και έφυγα για Μαραθώνος στην ειρήνη στην ειρήνη μου που με αποζημιώνει κάθε φορά !! Κάποια στιγμή θα γράψω και κριτική για τη Σολ
Μαραθώνος είναι εκεί κοντά μεταξουργείο ; Επίσης μπορείς να περιγράψεις την Ειρήνη ;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Επιτελους πετυχα την Ουκρανεζα Χριστινα...την ειχα σταμπαρει καιρο...διαβασα σε σχολιο που εκανε προσφατα ο συναγωνιστης paparotriftoulas οτι ηταν στο τερμα μεσα διαδρομο Κολωνου 45 ισογειο (εκει εχει τρεις οικους)... Χαριτωμενο ξανθο Ουκρανεζικο μιλφακι καπου στο 1,55-60 υψος κανονικο σωμα, ηλικια μαλλον 40-45...τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις απλα σχεδον δεν καταλαβαινει λεξη Ελληνικα, μονο κατι λιγα Αγγλικα... παρολαυτα εχει καλη διαθεση στο δωματιο...
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι πιο νεα απο 40-45.
εγω 30-35 θα ελεγα αλλα ειναι τετοιο το σκαρι των εκει μουνιων που ξεγελαει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom