Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Τώρα αν σου πω πως είχα βρει μία στο Μ.Α21 κάτω+όροφο και για 1 μήνα όποτε πήγαινα είχε πάντα δωμάτιο ελεύθερο και συνήθως και τα 2 άδεια, πέρναγα πολύ καλά με άνεση χρόνου και ηρεμία, φιλάκια, χαβαλέ και όσα μπατσάκια ήθελα στην κωλάρα, μία στο τόσο να ήταν ένας το πολύ, πάκις σαλόνι(ήταν η 1η φουρνιά Λατίνας που έφεραν στα 21 μέχρι τότε ήταν μία χοντρή γύφτισσα κάτω και η Ελένη/Λένα νομίζω πάνω).Κακά τα ψέμματα η καλή Λατίνα με έστω και δυστυχώς απλό πρόγραμμα, δουλεύει non stop και φθείρεται εν καιρό
Έγραψα εδώ θετικά σχόλια και από εκεί και μετά είχε πάντα αναμονή και από εκεί που καθόμουν 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση άρχισε να χτυπάει αυστηρά στα 10' η πόρτα και να φθίνουν οι υπηρεσίες λόγω κούρασης, ο μόνος λόγος που δεν έτρωγα φόλα ήταν η οικειότητα που είχαμε (και προφανώς ότι για αρκετό καιρό ήμουν από του λίγους που της τα ακούμπαγαν).
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πώς και καλή να είναι, επειδή πολλοί δεν βολτάρουν καν, μόνο διαβάζουν και εννοείται δεν συνεισφέρουν, αν δεν το διαβάσουν εδώ δεν το ανακαλύπτουν ποτέ, ειλικρινά πιστεύω πώς το bou έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στην "καριέρα" μιας κοπέλας απ'όσο νομίζουμε.