Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 325 άτομα (45 μέλη και 280 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.133
Πόντοι
3.436
χθες βραδυ κατα τις 23:00 μεταξουργειο πετυχα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο την Ουκρανεζα κοκκαλιαρα gilf Ναταλια η οποια συνηθως δουλευε Μεγαλου Αλεξανδρου 15 και για την οποια εχουν γραφτει τοσες και τοσες κριτικες....τοσο καιρο την απεφευγα καθως πιστευα οτι θα ετρωγα φολα αλλα χθες ειπα να δοκιμασω....τελικα ειναι αρκετα τιμια στις υπηρεσιες της και δειχνει να απολαμβανει αυτο που κανει, εχει ωραια μεγαλα τσιμπουκοχειλα....περασα καλα χωρις να το περιμενω..προτεινεται ανεπιφυλαχτα σε οσους γουσταρουν gilf.... το συμπερασμα ειναι οτι δεν πρεπει να ξεγελιομαστε απο αυτο που βλεπουμε στο σαλονι....στο δωματιο κρινονται ολα.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , ψιλοκανονικο σώμα λεπτά πόδια 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη/Νικόλ ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 117 κλειστό.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι και Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, αμφ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ρεμουνδου 20 & 21αρια κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο Τζέσικα μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό 40 ευρώ.

Περγάμου 1 όροφος κλειστό.

Πιπινου 65 κλειστό.

Φυλής 136 & 134αρια κλειστά.

Φυλής 109β Μαρία ξανθοκαστανη κοπέλα κοντή με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι συν βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Όλγα κλασσικά ρεπό όπως κάθε Κυριακή ειδικά τα καλοκαίρια.

Φυλής 109β Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Μαγνησίας 11 Φωτεινή γκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα το απόγευμα θα δουλέψει κλασσικά η Σοφία.

Μαγνησίας 1 Εβελινα μελαχρινή μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Καλύμνου 48β Πωλινα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με κοιλίτσα και 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Καλύμνου 48α Όλγα ξανθιά γκρανι χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Αγάπη στο δωμάτιο, ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και

Καλύμνου 36 κλειστό.

Φυλής 200 κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
355
Πόντοι
21
Μαζεύω ζέστη και μετά είναι πιο ωραίο το μπάνιο στη πισίνα
Τι ζέστη να μαζέψεις ρε παλληκαρι μου που ο ιδρώτας έφτασε στις κάλτσες και μια καλή δεν βρήκες οποία αποτυχημένη νοικοκυρά από το ανατολικό μπλοκ εδώ είναι ούτε για καθαριστριες κάνανε το γυρίσανε στην πουτανιά καταλάβανε οι θελληνες είναι λιγουρια και σαβουριγαμηδες και το εκμεταλευτηκαν χαρά στο κουράγιο σου σε συνχαιρω και καλή δύναμη.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπερα σε όλους μια ερωτηση για τη ναταλι απο φωκαιας 27 επειδη δεν μενω αθηνα ξερει καποιος βαση πιθανοτήτων ποτε μπορω να την πετυχω αυτες τις μερες; Την ειχα παρει πριν κατι μηνες και ηταν φωτια μεσα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λόγικα Donald αφού αναφέρεις τον όρο "πλούσια παροχή " πρέπει να πέρνεις το φουλ πλούσιο πρόγραμμα με τον κρεμπιε φουλ μέσα όχι οξώ , ρομαντισμός και fanta στο μάξιμουμ !!!
Όταν είχα πάει, δεν παρατήρησα κρεμπώδης τάση στην παροχή της. :rolleyes:Ωστόσο σίγουρα ήταν πλούσια με πολλά προκαταρκτικά και δοτικότητα. Διέφερε του μέσου μπουρδελιακού όρου όπου πρέπει να μπαίνεις καυλωμένος στο δωμάτιο. :2funny:
Με προβλημάτισε πάντως
η άποψη του συμπολεμιστή που απογοητεύτηκε τονίζοντας την πτώση της απόδοσης της, οπότε πήγα
για μπάνιο.
Άραγε κλάταρε κι αυτή;
IMG_20230723_102638.jpg

Leon33

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
99
Πόντοι
0
Περασμα το σαββατο απο παρασιου για την νικολ στον 2ο...δεν ανοιξε κανεις και λεω μιας και ηρθα ας παω στην τρελλοκοτσιδου που εχω καιρο να την δω....το γιαγιονι διατηρειται καλα (γαμημενα γονιδια) και περασα για μια επαναληπτικη...εχει εμπλουτισει το μενου της, δεχεται σχεδον τα παντα εκτος πρωκτικου, και μπατσακια και χαστουκακια με εντονο ρυθμο χωρις μα και μου...και φυσικα με το αντιστοιχο δωρακι σου κανει και kinder εκπληξη.....δεν της τοχα μετα απο τοσα χρονια να το παλευει ακομα...ειχε και μια αλλη ιωαννα-γιαννα , μπαζο με 4ρι βυζο.
η Μαρία ήταν πολύ δυνατή παλιά ... αλλά δεν έκανε ελεύθερο τσιμπούκι, έχει αλλάξει αυτό ;
...τι άλλο kinder έκπληξη περιλαμβάνει το μενού ;
εμφανισιακά κρατάει ;

• Like
Αντιδράσεις: athal

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Το κορίτσι δούλευε Πάτρα καί από βδομάδα θα εργάζεται κάπου στην Αθήνα.. ρώτησα αλλά δεν ήξερε που η δεν ήθελε να μου πει..
Όνομα Μαργαρίτα.. απόδοση καί συμετοχή κάτι σαν την Μαργκω από Λιοσίων 73..το κορίτσι το έχει..
Αν την δεί κανείς ας ενημερώσει..
Screenshot_2023-07-24-00-17-47-141_com.android.chrome.jpg

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Φώκαιας 13 Μίρα με συνεχόμενα δωμάτια..
Παίρνας καλά νομίζω αν της αρέσεις
Το κορίτσι δούλευε Πάτρα καί από βδομάδα θα εργάζεται κάπου στην Αθήνα.. ρώτησα αλλά δεν ήξερε που η δεν ήθελε να μου πει..
Όνομα Μαργαρίτα.. απόδοση καί συμετοχή κάτι σαν την Μαργκω από Λιοσίων 73..το κορίτσι το έχει..
Αν την δεί κανείς ας ενημερώσει..
Screenshot_2023-07-24-00-17-47-141_com.android.chrome.jpg
Από πού τα μαθαίνετε αυτά ρε τρελέ
Πιο ψηλή/λιγότερο πετιτ φαίνεται από την Μάργκο ή ιδέα μου ;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.133
Πόντοι
3.436
Για τους λατρεις των μεγαλων στρογγυλων πισινων... εντοπίστηκε αποψε κατα τις 23:30 ωραιο τσουποτό λατινικο πουτανακι απο Βενεζουελα...ονομα Λουίζα ή Ελύζα ωραιο καμπυλωτο σωμα με πιασιματα, λατινικη κωλαρα, 3αρια βυζια με ωραια ρωγα, καθολου κυταριτιδα και ωραια επιδερμιδα πρεπει να ειναι αρκετα νεα την εκανα καπου 20-23 χρονων... συννενοησαι και στα αγγλικα μαζι της..υψος 1,62-1,65... Τιμηθηκε χωρις δευτερη σκεψη...Μεγαλου Αλεξανδρου 21 πανω οροφος...αρκετα καθαρος οικος για Μεταξουργειο με πολλα αρωματικα κερακια αναμενα στο σαλονι και στα δωματια...Προσοχη ιδιαιτερη θελει η μελαχρινη τσατσα η οποια εχει νευρα, αρπαζεται ευκολα και γενικα δεν δειχνει να σηκωνει και πολλα πολλα....χρονος παραμονης στο δωματιο αυστηρα 10λεπτο....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.275
Πόντοι
32.478
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με πήρατε στον λαιμό σας. Με καταστρέψετε.
Πέρασα με Ναταλί στο Μ.Α 28 υπόγειο την κοκκάλω που ήταν στο Μ.Α 15.
Διάβαζα συνέχεια φοβερό στοματικό και κάτι τέτοιες παπαριές και λέω να δοκιμάσω αφού δεν βρήκα τα σταναράκια μου. Πίπα απαράδεκτη. Μόνο το κεφαλάκι έπαιρνε στο στόμα. Σε κλίμακα 1 έως 10 χαριστηκά να της βάλω ένα 2. Που το είδατε το καλό τσιμπούκι ρε πουστη μου. Απορώ πως κατάφερα και έχυσα. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω τελικά. Με μουνιά που γουστάρω και τα δίνουν όλα μου έχει τύχει να μην χύσω και να χύσω με άσυλα σαν αυτήν.
Μην ξαναγράψετε μαλακίες θα σας κάνω μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom