Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (23 μέλη και 232 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με πήρατε στον λαιμό σας. Με καταστρέψετε.
Πέρασα με Ναταλί στο Μ.Α 28 υπόγειο την κοκκάλω που ήταν στο Μ.Α 15.
Διάβαζα συνέχεια φοβερό στοματικό και κάτι τέτοιες παπαριές και λέω να δοκιμάσω αφού δεν βρήκα τα σταναράκια μου. Πίπα απαράδεκτη. Μόνο το κεφαλάκι έπαιρνε στο στόμα. Σε κλίμακα 1 έως 10 χαριστηκά να της βάλω ένα 2. Που το είδατε το καλό τσιμπούκι ρε πουστη μου. Απορώ πως κατάφερα και έχυσα. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω τελικά. Με μουνιά που γουστάρω και τα δίνουν όλα μου έχει τύχει να μην χύσω και να χύσω με άσυλα σαν αυτήν.
Μην ξαναγράψετε μαλακίες θα σας κάνω μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ποιος ητανε βγαλτον σεντρα εδω να τον δροσισουμε :2on1:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.390
Πόντοι
32.478
Ποιος ητανε βγαλτον σεντρα εδω να τον δροσισουμε :2on1:
Αν ψάξω πίσω στις ενημερώσεις θα εντοπίσω πολλούς. Και στις κριτικές τις ίδιες μαλακίες διάβαζα. Άσε που είναι ένα μάτσο κοκκαλα και δεν έχεις και επιλογή να την γαμήσεις. Τι ζω ρε πουστη μου

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Παίρνας καλά νομίζω αν της αρέσεις

Από πού τα μαθαίνετε αυτά ρε τρελέ
Πιο ψηλή/λιγότερο πετιτ φαίνεται από την Μάργκο ή ιδέα μου ;
Η παρομοίωση με Μαργκω είναι για την συμμετοχή και την όρεξη..
Δεν είναι πιο ψηλή έχει μικρό στήθος και πεταχτό κωλαρακι..
Την πείρα στην Πάτρα προχτές και έτσι ξέρω ότι ξέρω..
Τρίτη σταματάει από Πάτρα και έρχεται Αθήνα. Αν προλάβω θα προσπαθήσω να έχω πάρα πάνω πληροφορίες.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η παρομοίωση με Μαργκω είναι για την συμμετοχή και την όρεξη..
Δεν είναι πιο ψηλή έχει μικρό στήθος και πεταχτό κωλαρακι..
Την πείρα στην Πάτρα προχτές και έτσι ξέρω ότι ξέρω..
Τρίτη σταματάει από Πάτρα και έρχεται Αθήνα. Αν προλάβω θα προσπαθήσω να έχω πάρα πάνω πληροφορίες.
Α έγινε δν ξέρω εγώ για μαργκω γτ αν κ το είπα πολλές φορές δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κ ας είναι 100% του γούστου μου. Τώρα από Πειραιά κ με τέτοια ζέστη καλύτερα να φύγω για καμιά Σαντορίνη

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
76
Πόντοι
0
Καλημέρα σας. Υπάρχει ακόμη στην πρωινή βαρδια μια μαυρουλα φυλής και τριγύρω? Αν θυμάμαι καλα στην βεργας. Αν ξερει κάποιος, να σχολιασει και το σπιτάκι να πάω καρφι να την δω. Καλη σας μέρα παίκτες μου

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με πήρατε στον λαιμό σας. Με καταστρέψετε.
Πέρασα με Ναταλί στο Μ.Α 28 υπόγειο την κοκκάλω που ήταν στο Μ.Α 15.
Διάβαζα συνέχεια φοβερό στοματικό και κάτι τέτοιες παπαριές και λέω να δοκιμάσω αφού δεν βρήκα τα σταναράκια μου. Πίπα απαράδεκτη. Μόνο το κεφαλάκι έπαιρνε στο στόμα. Σε κλίμακα 1 έως 10 χαριστηκά να της βάλω ένα 2. Που το είδατε το καλό τσιμπούκι ρε πουστη μου. Απορώ πως κατάφερα και έχυσα. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω τελικά. Με μουνιά που γουστάρω και τα δίνουν όλα μου έχει τύχει να μην χύσω και να χύσω με άσυλα σαν αυτήν.
Μην ξαναγράψετε μαλακίες θα σας κάνω μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Εεεε νταξει μικρο το κακο...αυτο ειναι το καλο με το Μεταξουργειο οτι αμα φας φολα κοστιζει μονο 10ευρω...καλυτερα απο το να τρως 20ευρω φολα απο Φυλης ή 50ευρω φολα σε studio ή ακομα χειροτερα καποιοι αλλοι που τρωνε φολες 100-150 ευρω...

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
76
Πόντοι
0
Κάποια καλά πρόταση για τώρα φυλής και τριγύρω? Δεν χρειάζεται να ειναι μοντελο αλλά θέλω να βλεπεται και όταν φύγω απο κει να τρεμουν τα ποδια μου.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Εεεε νταξει μικρο το κακο...αυτο ειναι το καλο με το Μεταξουργειο οτι αμα φας φολα κοστιζει μονο 10ευρω...καλυτερα απο το να τρως 20ευρω φολα απο Φυλης ή 50ευρω φολα σε studio ή ακομα χειροτερα καποιοι αλλοι που τρωνε φολες 100-150 ευρω...
Εκτός από τις παραπληροφορημενες κριτικές στο Μεταξουργείο πας συνειδητοποιημένος πως θα φας φόλα , αν εξελιχθεί σε μέτρια συνεδρία τότε είσαι απ' τους τυχερούς

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Πρωινη καταθεση στην Αντριαναρα μας στην οδο Χωματιανου.
Την ξεζουμισα...
Καλτ οι αφιερώσεις στην πόρτα οπως και ο "γυμνος" ανεμιστηρας που παραλιγο να μου κόψει φέτες τον πουτσο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.617
Πόντοι
3.246
Την ξεζουμισα...
Καλτ οι αφιερώσεις στην πόρτα οπως και ο "γυμνος" ανεμιστηρας που παραλιγο να μου κόψει φέτες τον πουτσο.
δεν έχει ερκοντίσιον το δωμάτιο;;;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.397
Πόντοι
7.135
Ερώτηση, ψάχνω που θα κάνω την καλύτερη παρτούζα, τι έχετε να μου προτείνετε
Συναγωνιστές αναμένω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Εκτός από τις παραπληροφορημενες κριτικές στο Μεταξουργείο πας συνειδητοποιημένος πως θα φας φόλα , αν εξελιχθεί σε μέτρια συνεδρία τότε είσαι απ' τους τυχερούς
αν πας γυμνος στα αγγουρια θα φας φολα επειδη τα ζηταει ο κωλος σου και γιατι η εμπειρια σου δεν σου επιτρεπει κατι παραπανω.

Κατα τα αλλα, πειτε μας και εμας ρε μαγκες ποιες κριτικες ειναι" παραπληροφορημενες". Κι ενας αλλος πριν λιγο καιρο ελεγε "μουφα κριτικες μουγα κριτικες" και μολις τον ρωταγα να μου τις δειξει μια μια, εκανε τον κινεζο. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προμοσιον, ΠΟΙΑ ειναι ομως; :think: εχουμε καποιο στοιχειο δηλαδη ή απλα μας παιρνει ολους η μπαλα;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χτες το απόγευμα στο Κολωνού 48 παλιό είχε δύο εμφανισημα μιλφακια για τη περιοχή,Σοφία η μια η άλλη δεν θυμάμαι,για την περιοχή πάνω από τη βάση,είπα να πάω καμιά βόλτα να με χτυπήσει λίγο ο λίβας.Μπηκα στο Μ.Αλεξανδρου 28 αριστερά,τσατσά η πρωην εργαζόμενη Λίνα από Κολωνού 53,είχε την Ελένη την Πόντια που την είδα σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν κάνα 6 μηνό και την Νίκη,μιλφ με πιασίματα,ωραίο σχετικά πρόσωπο και ωραία εκφραστικά μάτια.Ειπα να δοκιμάσω πιο πολύ γιατι είχε ωραίο υποσχόμενο βλέμμα.Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα έβαλα στο μηδέν,χάλια όλα,γδυθηκε και ήθελα να τρέξω να φύγω,διάθεση δεν είχε,στα 3 λεπτά την έδιωξα γιατί είχε πολύ ζέστη και είχαμε σωματική επαφή που έκανε τη ζέστη ακόμα πιο επώδυνη.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Πέρασμα πριν λίγο από Ι46 για την Κατερίνα αλλά έλειπε, μπήκα με την Αναστασια. Όταν μπήκα στο σαλόνι είχε 3 άτομα και μου μου λέει η τσατσά, τώρα ξαναμπήκε στο δωμάτιο 2η φορά με αυτόν. Περίμενα λίγο να τη δω. Δεν έλεγε τίποτα το ιδιαίτερο, μπήκα τελικά και μου λέει η τσατσά μετά από σένα θα ξαναπάει σε αυτόν για άλλες 2 φορές!!!!!! Τι στο καλό Βιάγκρα είχε πάρει; εγώ μια και αυτή με το ζόρι...(ακολουθεί κριτική)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

zataraq

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
126
Πόντοι
0
Την ξεζουμισα...
Πέρσι που είχα πάει δεν είχε τέτοιες πολυτέλειες (ανεμιστήρας) . Σε 2 εβδομάδες που πάω Αθήνα θα την ξανά τιμήσω

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Ε εντάξει κι εσυ... είπαμε.... Οχι και 50αρα η Μπαρμποραρα! Μη μου την στεναχωρατε ρεεε!
Το κορίτσι δεν είναι χαζό διανοούμενε...ούτε εμείς ( που πας να μας την βγάλεις 35)...αν η Μπάρμπαρα είναι 35 εγώ είμαι με τσαπου 40 εκατοστά και φέτες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom