Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 396 άτομα (39 μέλη και 357 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πριν μια ώρα στην Φυλής δεν βρήκα κάτι συγκλονιστικό.
Τι πρωτότυπο! :2funny:

Ωστόσο μεταξύ άλλων, θετική εντύπωση μου έκανε
η μελαμψή Λίντα από το ισόγειο του 86. Κατσαρό μελί, φυσικό μαλλί που λογικά δεν περνάει από την τοστιέρα για να κατσαρώσει, ωραίο παράστημα, όμορφο 2,5άρι βυζί (δεν ξέρω αν βοηθάει
το σουτιέν) και πολύ ωραίος κώλος. Για την ακρίβεια μάλλον έχει τον καλύτερο κώλο. Τώρα που το σκέφτομαι δεν παίζει να έχω δει ωραιότερο κώλο σε τέτοια κυβικά μιας που είναι και αρκετός. Ούτε της αυγουλομάτας τεμπέλας Αλίνας ήταν τόσο καλός
που την επαινούσαν. Τελικά ναι, έχει φοβερό κώλο!
Απλό πρόγραμμα. Εδώ δυστυχώς γυρίζουμε στην θλιβερή πραγματικότητα. :birdman:

Στο διπλανό ισόγειο του 84 δούλευε ως γνωστόν η Ράνια. 3Α! Άγευστη, άοσμη
κι απαθής. Ελ.στοματικό.

Καλά που ήταν κλειστοί
οι όροφοι να μην ανεβοκατεβαίνω. :confused:

Στο ισόγειο Φωκαίας 25 ήταν το γνωστό ντουέτο Σάρα
και Τζανίνα. Η πρώτη πιο αθλητική και ευέλικτη με σιλικονάτα βυζιά αναλώνεται σε σταθερή τυπικότητα
ενώ η δεύτερη (που πάχυνε κι άλλο) ως γνωστόν υπάρχει για την στάση στα 4. Δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Αααα ξεχασα...πετάει και το μουνί για γλυφομούνι. Δηλαδή πως θα αραξουμε
η δουλειά. Ελ.στοματικό
κι εδώ.

Τα ίδια και τα ίδια...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Επίσκεψη στο 54α όπου είχε δύο κορίτσια την Ιζαμπέλα και την Αλεξάνδρα.
Μέτριες εμφανίσεις αλλά γαμευσιμες.
Δεν είχα όρεξη για βολταδα και πέρασα με την Αλεξάνδρα..

Από τις πιο ανούσιες συνεύρεσης μου .
Καιρό είχα να φάω τέτοια ξενερα.

Εμφανισιακα μέτρια.
Σώμα αδύνατο τύπου skinny fat με μικρά βυζιά.
Ωραίο λευκό δέρμα και τίποτα ςλλο

Δεν μπορώ να την πω φόλα, δεν είχε αρνητική ενέργεια απλά ήταν φουλ αδιάφορη

Κανένα πάθος, κανένα παιχνίδι.
Το μόνο που έκανε ήταν ένα πεταχτό στο λαιμό μου .

Την είχε πιάσει λογοδιαροια
Πίπα ρηχή με δόντι.
Σεξ από πάνω μιλε τα χίλια ζόρια για 40 δευτερόλεπτα.
Γύρισμα στα 4 όπου με έσπρωχνε πριν καν μπω για να αποφύγει σφυροκόπημα..

Πολύ διαδικαστικά όλα, νόμιζα πως βρισκόμουν στο Μεταξουργείο .

Πεταμένο 20αρικο.
Δεν την συνιστώ σε κανέναν

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Πρωϊνή κατάθεση (πολύ πρωϊνή) Μ.Α 28 πριν τις ζέστες.
Βικτώρια.
Είπαμε, ο σκοπός (μου) είναι η ανακούφιση βιολογικών αναγκών , μέχρι να βρεθεί κάποια εξωθεσμική πάλι, που να μπορεί να κάνει καλή πίπα και να ξέρει να γαμιέται η καργιόλα .

Η δυσωδία στην ευρύτερη περιοχή ανυπόφορη , που θα έπρεπε να περνάνε από κει καθημερινά.
Κατά τα άλλα ο δυσλεκτικός δήμαρχος στρώνει την πανεπιστήμιου και καβλώνει.

Πίνετε νερά, να παίρνεται ηλεκτρολύτες όταν χρειάζεται (υπάρχει έτοιμο φακελάκι μιας δόσης στο φαρμακείο) Almora η ότι άλλο (όχι μαλακίες τύπου Gatorade) και να προσέχετε τους εαυτούς σας .

Καλή συνέχεια

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Στην χθεσινοβραδυνη μου τσαρκα περιπου 00:00 στο Μεταξυ ειχα σκοπο να παω να τσεκαρω την περιβοητη τσατσα που γαμιεται στο Μεγ.Αλεξ 22... δεν προλαβα ομως καθως οπως πηγαινα ειπα να ριξω μια ματια στο Μεγ.Αλεξ 28Α και εκει ειδα για πρωτη φορα την Ελενη απο το Καζακσταν...ηλικια σιγουρα 45-55, καπου 1,70 υψος κοντο μελαχρινο μαλλι, αδυνατη σχετικα γυμνασμενη αλλα με ωραια βυζακια με πεταχτες ρωγες, ωραιο κωλαρακι...κλασσικη θειτσα της Σοβιετικης ενωσης..ωραια προστυχοφατσα, μου θυμισε την πρωην πρωταθλητρια του αλματος εις υψος την Βουλγαρα Στεφκα Κωνσταντινοβα που σαρωνε στα 80's-90's.... μονο αρνητικο οταν μου χαμογελασε ειδα οτι της ελειπε ενα δοντι απο τα μπροστο-πλαινα αλλα το προσπερασαμε καθως πολλες στο Μεταξυ εχουν ψιλοθεματακια με τα δοντια τους...εκανε και μια ωραια καμπυλη με την γυμνασμενη μεση της οταν την ειχα ιεραποστολικα κατι που διευκολυνε την διεισδυση...και πολυ καλος χαρακτηρας..Κλασσικα η βλαμμενη η τσατσα πιθανων απο ζηλια απο τα βογγητα που ακουγε χτυπησε νωρις πορτα αλλα την ψιλογραψαμε...
ΕλενηΜεγΑλεξανρου 28α.jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

αρχείο λήψης.jpg

Ετσι εμοιαζε οπως η Κωσταντινοβα...με λιγο μεγαλυτερα βυζια...και μελαχρινο μαλλι...

tepes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Κάποιος ρωτούσε για Λίζα από Λιοσίων 73..την αρχοντική δυμετρη...(με τακούνι)
Είναι σε οίκους επαρχίας Βόλο καί Πελοπόννησο...
Είχε πει ότι θα σταματούσε αλλά είναι ακόμα εδώ..
την Λανα απο Λιοσίων 73 ? που τη βρισκουμε?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
την Λανα απο Λιοσίων 73 ? που τη βρισκουμε?
Ένα μελαγχολικό πρωινό ανοίγω και τσουπ... Την βλέπω στο πρόγραμμα!!!
Δεν έχασα την ευκαιρία, παραμένει πολύ δυνατή!!!
Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνει πολύ πολύ γκεστ εμφανίσεις. Αν δω κάτι θα σου πω.
Πάντως όλο εδώ γυρνάει.

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.526
Πόντοι
486
Ένα μελαγχολικό πρωινό ανοίγω και τσουπ... Την βλέπω στο πρόγραμμα!!!
Δεν έχασα την ευκαιρία, παραμένει πολύ δυνατή!!!
Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνει πολύ πολύ γκεστ εμφανίσεις. Αν δω κάτι θα σου πω.
Πάντως όλο εδώ γυρνάει.
κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι που, οτι κάνει τουρ στην επαρχία..

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Πρωινή βόλτα στο μετάξι, αναμονή 3 άτομα συν 2 στο δωμάτιο στην Λίλιαν στο Ι1γ οπότε καρφί για Ι46 που είχε 2 κοπέλες Αναστασία και Κατερίνα μου άρεσε πιο πολύ η Αναστασία αλλά θυμήθηκα κάποιος δεν είχε και τα καλύτερες εντυπώσεις, οπότε προτιμήθηκε για άλλη μια φορά η Κατερίνα θα ακολουθήσει κριτική (Καρίνα γύρνα)!!!!

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολους του συναγωνιστες μηπως εχει περασει κανεις με την μονικα απο φιλιππιδου 11 οροφο να μας πει μια γνωμη????

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Και ενώ ο καύσωνας έχει χτυπήσει κόκκινο αυτές τις ημέρες στο κόκκινο βρίσκονται και οι καυλες μας..
Πέρασμα πριν από λίγο στο Φυλής 69α, ήταν η Βίκυ και μια χοντρουλα ονόματι Άννα εντελώς αδιάφορη..
Την Βικαρα την ξέρετε όλοι σας, εγώ δεν την είχα πάρει ποτέ.. Μόλις την είδα λέω εδώ είμαστε, ξανθιά γυναίκα, κανονικό ύψος, με μικρό βυζακι και καυλοπροσωπο.. είπε το ποίημα της η τσατσά, λέω φυσικά και θα περάσω..
Εισέρχομαι στο δωμάτιο, φρεσκαριζομαι και δεν άργησε η κοπέλα να έρθει..
Έρχεται, χαιρετιομαστε, καταλαβαίνω ότι δεν το χει με το λέγειν γενικά, αλλά συνεννόηση εξαιρετική..
Αρχίζει με φιλάει στο σώμα στα βυζια, μετά κατεβαίνει προς τα κάτω, πάει στα μπαλάκια και ξεκινάει ένα καλό ρουφηγμα για κάνα 3λεπτο..
Ύστερα της λέω να μου βάλει καποτα και αρχίζει μια πίπα σχετικά καλή, εγω εν τω μεταξύ χουφτωνα όπου έβρισκα..
Της είπα και εγώ να την γλείψω και μου είπε ότι έβαλε κρέμα..
Μια και μοναδική στάση ιεραποστολικο περίπου 5 λεπτά και έχυσα στην μουναρα της..
Μετά μου έβγαλε καποτα και με καθάρισε με το μωρομαντηλο η κ. Βίκυ μας..
Ωραίο μουνακι θα το ξαναδώ στο μέλλον!

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Πήγα στοχευμένα στο Φ 109 για να συναντήσω την Ολγα , εμφανισιακά είναι ότι πρέπει για εμένα . Μετά τα μέτρια προκαταρκτικά αρχίζει το σεξ, ανεβαίνει πάνω μου και μετά από λίγο μου λέει να αλλάξουμε γιατί ο πουτσος μου είναι σκληρός και πονάει . Την παίρνω σε ιεραποστολικό και με σταματάει και μου λέει πάλι ότι πονάει . Τελικά έχυσα με το ζόρι σε στάση 69. Σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο ;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Καλησπερα σε ολους του συναγωνιστες μηπως εχει περασει κανεις με την μονικα απο φιλιππιδου 11 οροφο να μας πει μια γνωμη????
Αν εννοεις την Μονικα απο την Μολδαβια....ειναι γλυκια κοπελα και ψηλη καπου 1,72...εγω οταν πηγα μου εκανε ακαποτη πιπα....απλα εβαλε πολυ τζελ και σχεδον δεν ενιωθα τιποτα...αν σου κανει το ιδιο, βγες απο μεσα της σκουπισε το πολυ τζελ και ξαναμπες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom