Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (28 μέλη και 303 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Χωρίς όρεξη για τσάρκα, στοχευμένη κατάθεση στη "Ριτα-Ριτάρα-κωλάρα-βυζάρα" (και τρελάρα θα συμπλήρωνα εγώ! ) στο Φωκαίας 19, δέχτηκα παρατήρηση που ανεβαίνω στο διπλανό και με ρώτησε να μάθει για ποια ανεβαίνω εκεί :2funny:, μια χαρά κοπέλα είναι αρκεί να πιάσεις το στυλ της και να μπεις στο mood της, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο πρόσωπο,συν αιδοιολειχία και πρωκτολειχία για τους πιο απαιτητικούς και τολμηρούς...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Χωρίς όρεξη για τσάρκα, στοχευμένη κατάθεση στη "Ριτα-Ριτάρα-κωλάρα-βυζάρα" (και τρελάρα θα συμπλήρωνα εγώ! ) στο Φωκαίας 19, δέχτηκα παρατήρηση που ανεβαίνω στο διπλανό και με ρώτησε να μάθει για ποια ανεβαίνω εκεί :2funny:, μια χαρά κοπέλα είναι αρκεί να πιάσεις το στυλ της και να μπεις στο mood της, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο πρόσωπο,συν αιδοιολειχία και πρωκτολειχία για τους πιο απαιτητικούς και τολμηρούς...
τελειωτικό στο πρόσωπο χωρίς εξτραδάκι;;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Ρε μάγκες η Τανια από φιλιππιδου 11 χάθηκε από τότε που πήγε η βαλερια εκεί, ξέρουμε που βρίσκεται;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Έχω παρατηρήσει ότι αυτή η μαλακια βγάζει μόνο χθεσινά. Πέρασε κάνεις από κάπου από αυτά κ ήταν εκεί η Μύρα;
δεν φταίει το σάιτ. Τα συγκεκριμένα καταστήματα φταίνε. Ανεβάζουν πρόγραμμα τελευταία στιγμή ή ακόμα και αφού έχει ξεκινήσει η βάρδια - και δεν είναι πάντα 100% ακριβές.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Μην σε προβληματίζει. Μου έχει τύχει με Μπάρμπορα (θεά). Όταν πήγα να την γαμήσω από κώλο στα όρθια,
αυτή είχε φορέσει τα τακούνια της και αναγκαζόμουν να σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών. Μετά από αυτό
μου έπεσε και έχυσα με τα χίλια ζόρια στα κωλομέρια της με μαλακία και μελάτο πέος.
Μετά από αυτό δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα.
λοιπόν παιδιά, μάλλον είστε πιο περπατημένοι από μένα αλλά - από τη δική μου μικρή εμπειρία - το πώς θα κάτσει το γαμήσι είναι σε μεγάλο βαθμό λαχείο. Ακόμα και με την ίδια κοπέλα.
Πέρυσι το καλοκαίρι π.χ., πήρα την ίδια κοπέλα με διαφορά μιας εβδομάδας. Την πρώτη τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες, τη δεύτερη δεν τελείωνα μέσα της με τίποτα. Τι έφταιξε; τρέχα γύρευε. Έπεσε παραπάνω το λιπαντικό, η δική μου διάθεση, πήγα με υπερβολικές προσδοκίες, όλα αυτά μαζί; Να έγινε μελάτο το πουλάκι μου σε μια βδομάδα λίγο δύσκολο.

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
λοιπόν παιδιά, μάλλον είστε πιο περπατημένοι από μένα αλλά - από τη δική μου μικρή εμπειρία - το πώς θα κάτσει το γαμήσι είναι σε μεγάλο βαθμό λαχείο. Ακόμα και με την ίδια κοπέλα.
Πέρυσι το καλοκαίρι π.χ., πήρα την ίδια κοπέλα με διαφορά μιας εβδομάδας. Την πρώτη τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες, τη δεύτερη δεν τελείωνα μέσα της με τίποτα. Τι έφταιξε; τρέχα γύρευε. Έπεσε παραπάνω το λιπαντικό, η δική μου διάθεση, πήγα με υπερβολικές προσδοκίες, όλα αυτά μαζί; Να έγινε μελάτο το πουλάκι μου σε μια βδομάδα λίγο δύσκολο.
Έχεις δίκιο, κι εμένα μου έχει τύχει με 2-3 τουλάχιστον

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.155
Πόντοι
1.936
Νωριτερα σημερα στο Φωκαιας 13 υπογειο η Αντελ και ισογειο η πατσαβουρα Αγγελα απο διδυμου 22.Ελπιζα να βρω Μαργκο αλλα μπααα....
Οποτε κινηθηκα προς Φ109 οπου εκουτουπωσα μεχρι βελαγματος την τοσοδουλα Ολγα.Η ευτραφης συμπαθητικη τσατσα δεν ενοχλησε καθολου απλα κατι ελεγε απ'εξω και η Ολγα ψιλοξεραθηκε στα γελια.Λογικα για να τελειωνει το γαμηλιο κρεβατι.Μαζι της μια συμπαθεστατη Αννα η οποια ηταν ξανθουλα,τσουπωτη,χαμογελαστη με ωραιο εναμισαρι βυζακι και κωλαρακι μπανικο πεταχτουλικο.Στα υποψην το πορνιδιο.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Κάτι τσόντες που έβλεπα μεσημεριάτικα στο PC με έκαναν να εγκαταλείψω το αρκουδίσιο και να κατευθυνθώ
προς Φυλής, είμουν καβλωμένος ήδη οπότε πήγα καρφωτά σε Φυλής 69β
όπου ευτυχώς ήταν η Βίκη η μοντελέ Ρωσίδα και μου πήρε όλη την ενέργεια για να ηρεμήσω.

Να αναφέρω επίσης για τους μερακλήδες που γουστάρουν θωρηκτά, οτι είδα μαζί της να δουλεύει και
η Άννα νταρνανο-παχουλή αλλά από μακριά τουλάχιστον φαινόταν σφιχτή, με κωλάρες βυζάρες λευκό δέρμα
και μακριά μαύρα μαλλιά, σε πρόσωπο καλούλα φάνηκε (αλλά την είδα ξόφαλτσα μόνο για την ενημέρωσή σας πόρνοι μου) και ψηλή πάνω σε πορνοτάκουνα. Νομίζω για έναν που γουστάρει θωρηκτά θα είναι ταμάμ.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Νωριτερα σημερα στο Φωκαιας 13 υπογειο η Αντελ και ισογειο η πατσαβουρα Αγγελα απο διδυμου 22.Ελπιζα να βρω Μαργκο αλλα μπααα....
Οποτε κινηθηκα προς Φ109 οπου εκουτουπωσα μεχρι βελαγματος την τοσοδουλα Ολγα.Η ευτραφης συμπαθητικη τσατσα δεν ενοχλησε καθολου απλα κατι ελεγε απ'εξω και η Ολγα ψιλοξεραθηκε στα γελια.Λογικα για να τελειωνει το γαμηλιο κρεβατι.Μαζι της μια συμπαθεστατη Αννα η οποια ηταν ξανθουλα,τσουπωτη,χαμογελαστη με ωραιο εναμισαρι βυζακι και κωλαρακι μπανικο πεταχτουλικο.Στα υποψην το πορνιδιο.
Πέρασες με την Ολγα ; Γιατί θέλω να πάω να την δοκιμάσω

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.155
Πόντοι
1.936

nikosantoniad12451

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
594
Πόντοι
81
Κάτι τσόντες που έβλεπα μεσημεριάτικα στο PC με έκαναν να εγκαταλείψω το αρκουδίσιο και να κατευθυνθώ
προς Φυλής, είμουν καβλωμένος ήδη οπότε πήγα καρφωτά σε Φυλής 69β
όπου ευτυχώς ήταν η Βίκη η μοντελέ Ρωσίδα και μου πήρε όλη την ενέργεια για να ηρεμήσω.

Να αναφέρω επίσης για τους μερακλήδες που γουστάρουν θωρηκτά, οτι είδα μαζί της να δουλεύει και
η Άννα νταρνανο-παχουλή αλλά από μακριά τουλάχιστον φαινόταν σφιχτή, με κωλάρες βυζάρες λευκό δέρμα
και μακριά μαύρα μαλλιά, σε πρόσωπο καλούλα φάνηκε (αλλά την είδα ξόφαλτσα μόνο για την ενημέρωσή σας πόρνοι μου) και ψηλή πάνω σε πορνοτάκουνα. Νομίζω για έναν που γουστάρει θωρηκτά θα είναι ταμάμ.
Γεια σου φίλε η Άννα ξέρεις Τι βάρδιες δουλεύει;

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Γεια σου φίλε η Άννα ξέρεις Τι βάρδιες δουλεύει;
Η Άννα του Φυλής 69β η σφιχτή νταρντανο-παχουλή σήμερα ήταν από πρωί,
αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι και απόγευμα.
Γενικά νομίζω κάνει διπλοβάρδια (μια και οι περισσότεροι επιλέγουν τη
Βίκυ πιστεύω οτι και σε διπλοβάρδια θα είναι ξεκούραστη).

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Συμμετοχή έχει ; Δηλαδή χαδακια φιλάκια και κυρίως καλή πίπα
Είναι πολύ καλό το μιλφάκι πόρνε μου και μοιάζει εμφανισιακά στη φατσούλα με την χήρα του Τράγκα
(την Μαρία Καρά) αν έχεις τέτοιο φετίχ. Η συμβουλή μου είναι να της μουσκέψεις το μουνάκι με τρυφερότητα
και γλύψιμο ή αν δεν γουστάρεις να γλύψεις τότε χαδάκια με δάχτυλα απέξω ενώ την φιλάς (αν είσαι εμφανίσημος
να χωθείς για φιλιά που αν ανταποκριθεί θα γίνουν γλωσσόφιλα), κάνει πίπα σεμιναριακή και γενικά αν
μουσκέψει θα περάσεις πολύ καλά (έχει στενό μουνάκι γι΄αυτό σου λέω να την μουσκέψεις για να μπορέσει
να σε 'πάρει' (δεδομένου και του nick σου: Big Man) ). Της αρέσει να της πιπιλάνε απαλά τα στητά στηθάκια (έχει ρόγες κρεμάστρες). Καλό βόλι πόρνε μου.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Είναι πολύ καλό το μιλφάκι πόρνε μου και μοιάζει εμφανισιακά στη φατσούλα με την χήρα του Τράγκα
(την Μαρία Καρά) αν έχεις τέτοιο φετίχ. Η συμβουλή μου είναι να της μουσκέψεις το μουνάκι με τρυφερότητα
και γλύψιμο ή αν δεν γουστάρεις να γλύψεις τότε χαδάκια με δάχτυλα απέξω ενώ την φιλάς (αν είσαι εμφανίσημος
να χωθείς για φιλιά που αν ανταποκριθεί θα γίνουν γλωσσόφιλα), κάνει πίπα σεμιναριακή και γενικά αν
μουσκέψει θα περάσεις πολύ καλά (έχει στενό μουνάκι γι΄αυτό σου λέω να την μουσκέψεις για να μπορέσει
να σε 'πάρει' (δεδομένου και του nick σου: Big Man) ). Της αρέσει να της πιπιλάνε απαλά τα στητά στηθάκια (έχει ρόγες κρεμάστρες). Καλό βόλι πόρνε μου.
Ισχύει ότι είναι μόνο πρωινή βάρδια ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom