zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Μόλις τώρα φυλής 59 επάνω Τζέσικα από σήμερα θα δουλεύει πρωί βάρδια
τελειωτικό στο πρόσωπο χωρίς εξτραδάκι;;Χωρίς όρεξη για τσάρκα, στοχευμένη κατάθεση στη "Ριτα-Ριτάρα-κωλάρα-βυζάρα" (και τρελάρα θα συμπλήρωνα εγώ! ) στο Φωκαίας 19, δέχτηκα παρατήρηση που ανεβαίνω στο διπλανό και με ρώτησε να μάθει για ποια ανεβαίνω εκεί , μια χαρά κοπέλα είναι αρκεί να πιάσεις το στυλ της και να μπεις στο mood της, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο πρόσωπο,συν αιδοιολειχία και πρωκτολειχία για τους πιο απαιτητικούς και τολμηρούς...
Δεν μου ζήτησε.τελειωτικό στο πρόσωπο χωρίς εξτραδάκι;;
Το έχει ανεβάσει στο Τικ Τοκ και στα σχόλια του γράφει ένα μέλος. Είναι 2 μαζί, το δεξιά με κουρτίνα
δεν φταίει το σάιτ. Τα συγκεκριμένα καταστήματα φταίνε. Ανεβάζουν πρόγραμμα τελευταία στιγμή ή ακόμα και αφού έχει ξεκινήσει η βάρδια - και δεν είναι πάντα 100% ακριβές.Έχω παρατηρήσει ότι αυτή η μαλακια βγάζει μόνο χθεσινά. Πέρασε κάνεις από κάπου από αυτά κ ήταν εκεί η Μύρα;
λοιπόν παιδιά, μάλλον είστε πιο περπατημένοι από μένα αλλά - από τη δική μου μικρή εμπειρία - το πώς θα κάτσει το γαμήσι είναι σε μεγάλο βαθμό λαχείο. Ακόμα και με την ίδια κοπέλα.Μην σε προβληματίζει. Μου έχει τύχει με Μπάρμπορα (θεά). Όταν πήγα να την γαμήσω από κώλο στα όρθια,
αυτή είχε φορέσει τα τακούνια της και αναγκαζόμουν να σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών. Μετά από αυτό
μου έπεσε και έχυσα με τα χίλια ζόρια στα κωλομέρια της με μαλακία και μελάτο πέος.
Μετά από αυτό δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα.
Έχεις δίκιο, κι εμένα μου έχει τύχει με 2-3 τουλάχιστονλοιπόν παιδιά, μάλλον είστε πιο περπατημένοι από μένα αλλά - από τη δική μου μικρή εμπειρία - το πώς θα κάτσει το γαμήσι είναι σε μεγάλο βαθμό λαχείο. Ακόμα και με την ίδια κοπέλα.
Πέρυσι το καλοκαίρι π.χ., πήρα την ίδια κοπέλα με διαφορά μιας εβδομάδας. Την πρώτη τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες, τη δεύτερη δεν τελείωνα μέσα της με τίποτα. Τι έφταιξε; τρέχα γύρευε. Έπεσε παραπάνω το λιπαντικό, η δική μου διάθεση, πήγα με υπερβολικές προσδοκίες, όλα αυτά μαζί; Να έγινε μελάτο το πουλάκι μου σε μια βδομάδα λίγο δύσκολο.
Ως Λίζα..... άλογο είναι η άτιμη..Με τι όνομα τραγουδάει στα tour???
Πέρασες με την Ολγα ; Γιατί θέλω να πάω να την δοκιμάσωΝωριτερα σημερα στο Φωκαιας 13 υπογειο η Αντελ και ισογειο η πατσαβουρα Αγγελα απο διδυμου 22.Ελπιζα να βρω Μαργκο αλλα μπααα....
Οποτε κινηθηκα προς Φ109 οπου εκουτουπωσα μεχρι βελαγματος την τοσοδουλα Ολγα.Η ευτραφης συμπαθητικη τσατσα δεν ενοχλησε καθολου απλα κατι ελεγε απ'εξω και η Ολγα ψιλοξεραθηκε στα γελια.Λογικα για να τελειωνει το γαμηλιο κρεβατι.Μαζι της μια συμπαθεστατη Αννα η οποια ηταν ξανθουλα,τσουπωτη,χαμογελαστη με ωραιο εναμισαρι βυζακι και κωλαρακι μπανικο πεταχτουλικο.Στα υποψην το πορνιδιο.
Ενδυκνειεται.Ειναι λιγακι στριφνη στη φατσα αλλα αξιζει.Αρκει ν σου αρεσουν οι μικροκαμωμενες.Πέρασες με την Ολγα ; Γιατί θέλω να πάω να την δοκιμάσω
Συμμετοχή έχει ; Δηλαδή χαδακια φιλάκια και κυρίως καλή πίπαΕνδυκνειεται.Ειναι λιγακι στριφνη στη φατσα αλλα αξιζει.Αρκει ν σου αρεσουν οι μικροκαμωμενες.
Γεια σου φίλε η Άννα ξέρεις Τι βάρδιες δουλεύει;Κάτι τσόντες που έβλεπα μεσημεριάτικα στο PC με έκαναν να εγκαταλείψω το αρκουδίσιο και να κατευθυνθώ
προς Φυλής, είμουν καβλωμένος ήδη οπότε πήγα καρφωτά σε Φυλής 69β
όπου ευτυχώς ήταν η Βίκη η μοντελέ Ρωσίδα και μου πήρε όλη την ενέργεια για να ηρεμήσω.
Να αναφέρω επίσης για τους μερακλήδες που γουστάρουν θωρηκτά, οτι είδα μαζί της να δουλεύει και
η Άννα νταρνανο-παχουλή αλλά από μακριά τουλάχιστον φαινόταν σφιχτή, με κωλάρες βυζάρες λευκό δέρμα
και μακριά μαύρα μαλλιά, σε πρόσωπο καλούλα φάνηκε (αλλά την είδα ξόφαλτσα μόνο για την ενημέρωσή σας πόρνοι μου) και ψηλή πάνω σε πορνοτάκουνα. Νομίζω για έναν που γουστάρει θωρηκτά θα είναι ταμάμ.
Η Άννα του Φυλής 69β η σφιχτή νταρντανο-παχουλή σήμερα ήταν από πρωί,Γεια σου φίλε η Άννα ξέρεις Τι βάρδιες δουλεύει;
Είναι πολύ καλό το μιλφάκι πόρνε μου και μοιάζει εμφανισιακά στη φατσούλα με την χήρα του ΤράγκαΣυμμετοχή έχει ; Δηλαδή χαδακια φιλάκια και κυρίως καλή πίπα
Ισχύει ότι είναι μόνο πρωινή βάρδια ;Είναι πολύ καλό το μιλφάκι πόρνε μου και μοιάζει εμφανισιακά στη φατσούλα με την χήρα του Τράγκα
(την Μαρία Καρά) αν έχεις τέτοιο φετίχ. Η συμβουλή μου είναι να της μουσκέψεις το μουνάκι με τρυφερότητα
και γλύψιμο ή αν δεν γουστάρεις να γλύψεις τότε χαδάκια με δάχτυλα απέξω ενώ την φιλάς (αν είσαι εμφανίσημος
να χωθείς για φιλιά που αν ανταποκριθεί θα γίνουν γλωσσόφιλα), κάνει πίπα σεμιναριακή και γενικά αν
μουσκέψει θα περάσεις πολύ καλά (έχει στενό μουνάκι γι΄αυτό σου λέω να την μουσκέψεις για να μπορέσει
να σε 'πάρει' (δεδομένου και του nick σου: Big Man) ). Της αρέσει να της πιπιλάνε απαλά τα στητά στηθάκια (έχει ρόγες κρεμάστρες). Καλό βόλι πόρνε μου.