Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.464
- Πόντοι
- 2.036
Σου απάντησαν οι προηγούμενοι, απόγευμα-βράδυ μετά τις 19:00 είναι εκεί σχεδόν πάντα.Θα πάω Δανάη μάγκες ελπίζω να την πετύχω στη βραδινή βάρδια! Ευχαριστώ!!
Προσωπικά δεν μου έχει ποτέ το κλίκ να περάσω μαζί της, παρότι έχω δοκιμάσει 3-4 gilfs που δεν τις λες και ομορφότερες.
Τώρα που το θυμήθηκα, είχα πάρει μία ουκρανή στο Ι1γ νομίζω(που είναι η Κλεοπάτρα συνήθως) άνω των 55 2+ βυζί και νορμάλ προς τσουπωτό σώμα με φαρδύ κώλο, μελαχρινή με τρέσα ή περούκα σκέψου που έκανε σαν παιδάκι που του δώσανε γλειφιτζούρι όταν πέρασα και ήρθε δωμάτιο, παίζει όλη μέρα να μην πέρναγε κανείς μαζί της, μου είπε και η τσατσά πώς μόλις είχε έρθει από την χώρα της και την λυπήθηκα; πραγματικά γυάλισε το μάτι της όταν είπα θα περάσω, μου είχε κάνει το καλύτερο amateur τσιμπούκι και στην μία στάση που την πήρα στα 4 κοπανιόταν και βόγκαγε μόνη της, ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που ένιωσα πως η άλλη γούσταρε που την διάλεξα και ήθελε να με ευχαριστήσει πραγματικά και ας μήν μίλαγε γρί Ελληνικά point being: έχουν και τα gilfs την θέση τους στον χώρο !!!
Υ.Γ. : Ήταν λίγο πριν το Πάσχα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα η τύπισσα στον οίκο ;