Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (33 μέλη και 277 επισκέπτες)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Κατάθεση σε Φώκαιας 9 πριν λίγο με Κατερίνα Ρουμάνα με γυαλιά.
Είναι φόλα
Όχι προκαταρκτικά
Όχι καλή πίπα
Δεν γλύφει αρχιδια
Και βιάζεται να τελειώσει
Μακρια..
Στην Κατερινα πας αποκλειστικα για να την ξεκολιασεις και να φυγεις.
Ουτε για πιπα ουτε για προκατακτικα.
Μολις αποκτησεις μια αξιοπρεπη στυση κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα και κοπανας μεχρι να χυσεις!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.303
Πόντοι
1.936
Στο ακριτικο 109 ισογειο ηατν η Ολγα και περιμενανε να ερθει και η Ελενη.Βουτηξα την Ολγα βεβαια και ειχαμε μια πολυ καλη συνεδρια.Πετιτ κορμακι,καλο πουτανιδιο,ευχαριστο.Καλη πιπα,βυζακι κρεμαστρα αυθαδικο μικρο ποπουδακι εφηβικο οπως και το μουνακι της.Μονο πρωινη βαρδια.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.135
Πόντοι
206
Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.
Τι να το κανείς το full
Έχεις τα αρχιδια να μπεις μαζί της στο δωμάτιο ;;
Στην Κατερινα πας αποκλειστικα για να την ξεκολιασεις και να φυγεις.
Ουτε για πιπα ουτε για προκατακτικα.
Μολις αποκτησεις μια αξιοπρεπη στυση κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα και κοπανας μεχρι να χυσεις!!!
Πιο δίπλα πέρασα στη κολομπιανα juicy πρώτη φορά την είδα γιατί αποφεύγω την πολυκοσμία των Φωκαίας , σήμερα σαν μεγάλη Παρασκευή λόγω ζεστασσσσσς
Βαρύ κορμί , βυζι πλαστικό μεν αλλά καλό στην αφή , όχι πολλά πολλά τουλάχιστον τα παίρνει στο στόμα

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Η ξανθιά με το μπουρνούζι είναι η Μαρία η μπουχέσα.
Η άλλη που λες παίζει να είναι μια μελαχρινή ρεπατζού από το Κολοκυνθούς 38. Σταματούν αρκετές και φεύγουν για άλλες πολιτείες όπως και για διακοπές. Αν μιλούσε πολύ αργά και περπατούσε με δυσκολία, αυτή ήταν. Κάνει φούλ λέει. Αν μπεις παραμέσα θα σε πλευρίσει
κι άντε να ξεφύγεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει δωμάτιο μαζί της.
Μιας και ανέφερες για το Κολοκυνθούς 38 αυτή η συγκεκριμένη τύπισσα πριν τρία χρόνια με το που έληξε η πρώτη καραντίνα και λίγο πριν ανοίξουν επίσημα τα μπουρδέλα( γιατί ανεπίσημα...) την άραζε γωνία Κολοκυνθούς και Μεγ. Αλεξάνδρου στο φανάρι και ετσι και πέρναγες από μπροστά της σε ρώταγε αν ήθελες παρέα να πηγαίνατε μαζί εδώ δίπλα στο χώρο της. Την είχα δει και σκιάχτηκα, απόρησα ποιος θα ήταν ο ήρωας που θα το τολμούσε.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
με την τσατσα στο Φιλιππιδου 11Α ξερει κανεις τι παιζει εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρία

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.763
Πόντοι
32.478
με την τσατσα στο Φιλιππιδου 11Α ξερει κανεις τι παιζει εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρία
Τράβελος που τσιμπουκώνει τους πελάτες για προθέρμανση. Ακόμα και στο σαλόνι

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Θεωρητικά και με αυτά που γράφονται ένα μεγάλο ποσοστο συναγωνιστων εδώ μέσα την έχει δει να πιπωνει αβέρτα κόσμο στο σαλονι. Και την έχει πιπωσει κιόλας.

Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια! Ωραίο να βλέπεις αλλά όχι να δίνεις για πολλους και ευνόητους λόγους. Βέβαια τώρα τελευταία είναι στη μόδα τα τραβελια γι'αυτο και οι κριτικές τώρα τελευταία αφορουν τραβελια παρα κοπέλες. Άρα οποίος είναι μερακλής τραβάει αυτό τον δρόμο. Εγώ ειλικρινά έχω χάσει πασα ιδέα για τα μοντέρνα γουστα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια!
Χύμα στο κύμα στο σαλόνι; :embarrased:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Χύμα στο κύμα στο σαλόνι; :embarrased:
Ναι ρε. Τέσσερις τυποι στους δυο καναπέδες. Αραχτοί. Μια κοπέλα και ένας άντρας (γιατι μιλάμε για τραβεστί) σε κάθε καναπέ να μαλακιζει τον έναν και να πιπωνει τον άλλον. Αστα... Γάμα τα!

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
εχει πιπωσει κανεναν απο εδω παιδια η τσατσα στο φιλιππίδου 11Α η βραδυνη γραψτε τις εμπειριες σαρ παιδες

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.066
Πόντοι
13.636
Πιο δίπλα πέρασα στη κολομπιανα juicy πρώτη φορά την είδα γιατί αποφεύγω την πολυκοσμία των Φωκαίας , σήμερα σαν μεγάλη Παρασκευή λόγω ζεστασσσσσς
Βαρύ κορμί , βυζι πλαστικό μεν αλλά καλό στην αφή , όχι πολλά πολλά τουλάχιστον τα παίρνει στο στόμα
Θέλεις να μου πεις που είναι το πιο δίπλα??
Δεν θα το πω πουθενά..

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
εχει πιπωσει κανεναν απο εδω παιδια η τσατσα στο φιλιππίδου 11Α η βραδυνη γραψτε τις εμπειριες σαρ παιδες
και στο σαλόνι και στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.135
Πόντοι
206
Sorry συνάδελφε
Ελλιπής πληροφορία έχεις δίκιο
Φωκαίας 25 επάνω

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.135
Πόντοι
206
Θεωρητικά και με αυτά που γράφονται ένα μεγάλο ποσοστο συναγωνιστων εδώ μέσα την έχει δει να πιπωνει αβέρτα κόσμο στο σαλονι. Και την έχει πιπωσει κιόλας.

Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια! Ωραίο να βλέπεις αλλά όχι να δίνεις για πολλους και ευνόητους λόγους. Βέβαια τώρα τελευταία είναι στη μόδα τα τραβελια γι'αυτο και οι κριτικές τώρα τελευταία αφορουν τραβελια παρα κοπέλες. Άρα οποίος είναι μερακλής τραβάει αυτό τον δρόμο. Εγώ ειλικρινά έχω χάσει πασα ιδέα για τα μοντέρνα γουστα.
Να υποθέσω ακαποτα ;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.395
Πόντοι
3.436
Δεν την ξέρω, ούτε ρώτησα όνομα. Την έχεις πάρει;;
Ναι πριν κανα διμηνο περιπου κατα τυχη μιας και δουλεψε παραπανω απο την απογευματινη βαρδια της, την πετυχα κατα τις 00:30 ημουνα ο τελευταιος πελατης... Πολυ κυτταριτιδα ο τεραστιος κωλος της, την εστησα στα 4 και την οργωσα...γουσταρε τις μπατσες στα κωλομαγουλα.... τωρα για πιπα (που σου αρεσει περισσοτερο) εμενα μου φανηκε μετρια....

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.395
Πόντοι
3.436
Μιας και ανέφερες για το Κολοκυνθούς 38 αυτή η συγκεκριμένη τύπισσα πριν τρία χρόνια με το που έληξε η πρώτη καραντίνα και λίγο πριν ανοίξουν επίσημα τα μπουρδέλα( γιατί ανεπίσημα...) την άραζε γωνία Κολοκυνθούς και Μεγ. Αλεξάνδρου στο φανάρι και ετσι και πέρναγες από μπροστά της σε ρώταγε αν ήθελες παρέα να πηγαίνατε μαζί εδώ δίπλα στο χώρο της. Την είχα δει και σκιάχτηκα, απόρησα ποιος θα ήταν ο ήρωας που θα το τολμούσε.
Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom